Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Bilekas @ 2007 06 28, 00:54)
Oj, oj, ojojoj kiek praleidau  doh.gif Nežinau, kada spėsiu viską perskaityti  g.gif Na, kažkaip bandysiu vėl įstoti į jūsų ritmą...

Na greitai prabėgdamas akimis paskutinius puslapius, man užkliuvo Starburst parašas ant nuotraukos- jis ryškesnis nei pati nuotrauka schmoll.gif ... Pasitaisyk  biggrin.gif 

Gal galit temos pradžioj pakeiskite mano aparatą, nes Panasonic aš nebeturiu  mirksiukas.gif Dabar mokausi dirbti naujuoju aparatu. Lyg ir nieko sudėtingo, tik ne iki galo susigaudau su kai kuriom naujom funkcijom. Gal kas supranta A-DEP režimą (čia kaip P, A, Tv, M) ? Koks skirtumas nuo diafragmos pirmenybės? Kažkaip mano durna galvelė nesuvokia šito smile.gif
Dar yra pas mane toks ryškumo gylio peržiūros mygtukas. Gal kas normaliai gali paaiškinti kaip juo naudotis? Man, paspaudus jį, tik ieškiklis patamsėja arba ne (priklausomai nuo diafragmos). Itariu turetu matytis ryškumo zonos ir fono paplovimai... pakolkas nifiga tokio nematau  g.gif
Kažkada visus mokiau, kaip rankinį baltos spalvos balansą nustatyti... dabar pats viską iš naujo mokausi, nes 30D aparate gal 5 variantai tą w/b balansą pakeisti  doh.gif Ranka nekyla visus nagrinėtis  biggrin.gif

Tikiuosi, spėsiu šios savaitės namų darbus padaryti, nes įtariu už nepažangumą būsiu iš čia išmestas  biggrin.gif

Sveikas sugrizes 4u.gif
Va zinok ir as vis bandau susidraugauti su 30D doh.gif Kazkodel spalvos nepatinka nuotrauku man. Butinai rasyk cia, ka issiaiskinai mirksiukas.gif

Sansara, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
tikiuosi šoko neįvarysiu, dar tik mokausi ax.gif
Atsakyti
retai cia kada uzsuku, dar reciau kada ka parodau.. nors zadu nuotraukas po keliones susitvarkius imesti cia keleta, kad kokia nuomone suzinoti.... biggrin.gif tik nezinau, kada tas bus blush2.gif
ale va, perziurejau siandien paskutiniu namu darbu nuotraukas, visai nieko, kai nera autoriu.. turetu buti netgi savotiskai idomu, tik kad paskui nera surasyta prie visu nuotrauku, kieno jos, tai pagalvojau - kodel pabaigus balsuot, kiekvienos foto autorius negaletu pasirasyt po nuotraukos pavadinimu? g.gif jei jau dedates nuotraukas patys, tai galit po visko ir pasirasyt dar biggrin.gif ar ne kokia ideja meciau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 29 birželio 2007 - 05:14
norejau imesti viena foto, kuri man kazkuom tai miela ir graziai ziurisi blush2.gif nedaryta jai niekas, isskyrus patiesintas horizontas.... ax.gif butu visai idomu suzinoti ir labiau nusimananciu nuomone... net jei nuotrauka ir nieko verta..... blush2.gif man ji labai patinka.... paciai..... blush2.gif

user posted image
Focal length: 85.0mm
Exposure time: 0.0031 s (1/320)
Aperture: f/11.0
ISO equiv.: 400
Atsakyti
Sveikučiai, įkišau nosiuką, kad paskui spėčiau prisivyti. Vakar, šiandien naujam darbe, galva triguba nuo informacijos kiekio. Tai SM tik kelias temas peržvelgiau greitom, nieko nebekomentuosiu, nes tik spalvos prieš akis praplaukė be detalių blush2.gif lotuliukas.gif

Tema faina, tik su dalyvavimu šį kartą nižinau nižinau verysad.gif

Bilekas, žinau, kad ten šiukšlė nereikalinga, betgi pasiaiškinau, kad dėl laiko trūkumo iš naujo nebemažinau originalo, o tik įmečiau iš intero. Nebark taip smarkiai mirksiukas.gif

Kam krizės, kam ne krizės, fotkinam toliau, mokomės toliau. Ne visi vienodas sąlygas turim, ne visų akys vienodai mato... Žodžiu, kas tuo metu nepatenkintas - užsimerkia, o kitą dieną kitu žvilgsniu vėl pažiūri mirksiukas.gif Visas gyvenimas prieš akis, mažais žingsniukais ir artėjam prie tos profesionalesnio matymo/fotografavimo viršūnėlės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 29, 00:59)
tikiuosi šoko neįvarysiu, dar tik mokausi  ax.gif

oi, nejuokink lotuliukas.gif normali ta foto. tik vat dangus išdegęs.

QUOTE(wicked @ 2007 06 29, 06:47)
norejau imesti viena foto, kuri man kazkuom tai miela ir graziai ziurisi  blush2.gif nedaryta jai niekas, isskyrus patiesintas horizontas....  ax.gif butu visai idomu suzinoti ir labiau nusimananciu nuomone... net jei nuotrauka ir nieko verta.....  blush2.gif man ji labai patinka.... paciai.....  blush2.gif

saulėlydis kaip saulėlydis ax.gif . man ryškumo trūksta. tik gal kažką reikėtų pakirpt - arba šiek tiek dangaus, arba vandens. nes horizontas dabar lygiai per vidurį man nelabai.

Atsakyti
Biški pažaidžiau su vaikiuko nuotrauka.. Noriu jūsų komentarų - ko trūksta, ar per daug, gal kitaip kirpt reiktų?.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 28, 23:59)
tikiuosi šoko neįvarysiu, dar tik mokausi  ax.gif

Dangus visai isdeges....Ir per daug to bruzgyno kaireje...makalyne truputi, akys laksto- nezino kur apsistoti biggrin.gif
Sveika(s) prisijungus 4u.gif Prasom rodyti daugiau ax.gif

QUOTE(wicked @ 2007 06 29, 05:47)
user posted image
Focal length: 85.0mm
Exposure time: 0.0031 s (1/320)
Aperture: f/11.0
ISO equiv.: 400

Kazko lyg per pilka migla ziurisi tavo nuotrauka g.gif Sutinku su bite maja - truksta ryskumo........
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 29, 08:40)
tik gal kažką reikėtų pakirpt -  arba šiek tiek dangaus, arba vandens. nes horizontas dabar lygiai per vidurį man nelabai.

Nu nevisai lygiai - gal ir ne stipriai tas matosi, bet kad nelygiai tai tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 29, 08:00)
Biški pažaidžiau su vaikiuko nuotrauka.. Noriu jūsų komentarų - ko trūksta, ar per daug, gal kitaip kirpt reiktų?..  ax.gif

nežinau, ar dėl neteisingai dabar krintančios ant mano monitaro šviesos, vaikučio vyzdžių nesimato... akys kaip du dideli juodi apskritimai, be išraiškos man dabar matosi. bet tai gali būt dėl prasto apšvietimo pas mane doh.gif šiaip man puiki foto, tik tų akių ryškesnių trūksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 29, 09:12)
nežinau, ar dėl neteisingai dabar krintančios ant mano monitaro šviesos, vaikučio vyzdžių nesimato... akys kaip du dideli juodi apskritimai, be išraiškos man dabar matosi. bet tai gali būt dėl prasto apšvietimo pas mane  doh.gif šiaip man puiki foto, tik tų akių ryškesnių trūksta  doh.gif

Na man matosi vyzdžiai, rainelė dar ir su raštu truputį..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 29, 08:16)
Na man matosi vyzdžiai, rainelė dar ir su raštu truputį..

niu vat todėl ir sakau, kad gali būt mano klaida smile.gif sorry tada 4u.gif puikus pupeliukas wub.gif
Atsakyti