Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2007 07 04, 22:26)
kitos savaitės tema tegul bus "STIKLAS"

Įdomi ir sunki tema g.gif

QUOTE(wicked @ 2007 07 04, 22:28)
gal dar gali ir parametrus sumesti?  rolleyes.gif

Pamiršau doh.gif Jau pasitaisiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 07 04, 22:47)
Gali paaiskint kodel? nes mano akim cia gerai,tik aki rezia mamos maikute  ax.gif

Na, na, o vaikučio mėlyni akių obuoliai normaliai tau atrodo? Ir odos spalva tokia tarsi vaikas geras 10 minučių lediniame vandenyje laikytas buvo...

Vat taip ar nebūtų geriau?

user posted image
Atsakyti
Gus - paziurek i maziuko akis californiagirl nuotraukoj g.gif fotografuota dienos sviesoj, o naturaliai tokiu nebuna - akiu obuoliai net melyni... (bent jau man taip rodo) unsure.gif

...ups, jau atsake ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 04 liepos 2007 - 21:56
QUOTE(dejavu @ 2007 07 04, 14:26)
kitos savaitės tema tegul bus "STIKLAS"
sudėtinga temą sugalvot  blush2.gif

nu ne ka maziau sudetinga tema sumastei.... mirksiukas.gif bet bandysim ideju semtis savo galvoj.... gaila, kad neturiu jokio meninio polinkio.... blush2.gif

QUOTE(valanda @ 2007 07 04, 14:36)
O as tave su Uzuolaida sumaisiau. Jos megiamas viesuju vietu "emimas" isvede mane is kelio:))

4u.gif nieko, visko gyvenime buna... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 04, 22:53)
Na, na, o vaikučio mėlyni akių obuoliai normaliai tau atrodo? Ir odos spalva tokia tarsi vaikas geras 10 minučių lediniame vandenyje laikytas buvo...

user posted image

Bet koks fainas snukutis mažiaus wub.gif . Nelengva tokį momentą pagauti, juk jis tik akimiraki taip susiviepia biggrin.gif . Labai gražiai fotolama pataisė thumbup.gif ( ir tikrai ta ryški mamos maikutė negražiai išsišaukia, dabar žinosiu, ko nesirengti fotkinantis su vaiku smile.gif )
Atsakyti
valanda, man patiko tavo foto "akis", bet ji tikrai neisbaigta... mane ji zinok labai kabino. gal verta grizti prie jos mirksiukas.gif

Dejavu, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 04, 21:53)

user posted image

Fotolama, aciu, negaliu nesutikti drinks_cheers.gif Kol nepataisei, net nepastebejau...na gal kazkiek, bet nemaciau kad taip ziauriai fotikas nepataike blush2.gif Netaisyta nuotrauka siaip jau idejau... blush2.gif Dabar eisiu pataisyti, kad pries drauge geda nebutu biggrin.gif Aplamai turiu "problema", mano fotikas daznai taip pilkai fotkina verysad.gif

Dejavu, SVEIKINU thumbup.gif 4u.gif Ir dekui uz nauja, ne taip jau paprasta tema biggrin.gif As abi nuotraukas tavo "jauciau" rolleyes.gif Tiesiog tavo braizas mirksiukas.gif

Tiesa, dar nemazai nuotrauku be autoriu...labai butu smagu issiaiskinti kas kieno, smalsu labai ax.gif
Atsakyti

DEJAVU 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Prisiduodu:))) Mano "viesuju vietu sedevrai" tiktu temai blogiausia savaites nuotrauka lotuliukas.gif 24-26. O cia zadetoji atomazga:

user posted image

IKEA valgykla su knyginiais tapetais ir praeinancia stalu valytoja lotuliukas.gif
P.S. Kokybes neieskokit, nes jos nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 04 liepos 2007 - 22:16
QUOTE(valanda @ 2007 07 04, 17:27)
Viskas gerai. Einam toliau;)

aga, i...ka, kaip pasakysi
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 04, 23:15)
Prisiduodu:))) Mano "viesuju vietu sedevrai" tiktu temai blogiausia savaites nuotrauka lotuliukas.gif  24-26. O cia zadetoji atomazga:

blink.gif nieko sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti