mano skaitytojas pries kelis men
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 17:25)
Juk deda visi nuotraukas. Nelabai suprantu, ka Valanda mano. O ko ko, tai demesio tikrai ne SMoje ieskom Ir dar manau, kad reikia buti bent siek tiek savikritiskiems. Bet cia "ne i tema".
Manau tik tiek, kad susirinkom mokytis. Ir tai jau kalba apie tai, jog stovim ant gan zemo laiptelio fotografijos srityje. Bet tai nereiskia, kad turim bijoti saves. Beje, del savikritikos esi visiskai teisi. Parasiau ana zinute, nes pasigirdo "nenoriu tersti, ai, as vis tiek nesuprantu ..." ir t.t. Jei nenori, tai nenori.
Tai tiek norejau pasakyt. Galvoju,kad cia susirinko tie, kas nori ). Todel einam toliau .
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 17:08)
paguodėt , na, man patinka tie vabalai ..............bet norisi turėt nuotraukų su normaliais peizažais, "normaliais" žmonėm ir t.t................ svarbiausia, kad dar noriu, kai jau nieko nenori, sako, va, tada jau negerai
Eisiu valdyt vabalų gyvenimo
Eisiu valdyt vabalų gyvenimo
tai mes abi tokios pat - pas mane irgi makro pilna - gėlyčių, vabalų... Nzn kodėl traukia mane ši sritis. Kol MB šašlykus kepa, aš po pievas drugelius vaikaus
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 17:25)
Juk deda visi nuotraukas.
Bet kai kurios nesulaukia išvis jokių komentarų, manau jų autoriai nekaip pasijaučia
Sakysit, o kiek pati komentuoji ?.............stengiuosi įsivažiuot
Sansara, vaikai paperka , skaitytojo žvilgsnis ....bent jau man nepatinka tie tolumoje apšviesti, blizgantys pastatai, alia kaip padaryt, kad jų nebūtų , nugriaut
Dukra sakė, mama, ir aš noriu tokios knygutės!
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 19:03)
tai mes abi tokios pat - pas mane irgi makro pilna - gėlyčių, vabalų... Nzn kodėl traukia mane ši sritis. Kol MB šašlykus kepa, aš po pievas drugelius vaikaus
Man tai patinka todėl, kad plika akim nematom to ką nuotraukoj , pvz. šitą muselę užtikau "gaudydama" žiogą ir pykšt... tik kompe pamačiau, kad ji turi grobį
... tik ta žalia spalva man tokia "rėkianti"
Arba šitas "baubas", fotkė nevykusi, bet vistiek man patinka
Ką manot?
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 18:07)
1. Sansara, vaikai paperka , skaitytojo žvilgsnis ....bent jau man nepatinka tie tolumoje apšviesti, blizgantys pastatai, alia kaip padaryt, kad jų nebūtų , nugriaut
2. Dukra sakė, mama, ir aš noriu tokios knygutės!
2. Dukra sakė, mama, ir aš noriu tokios knygutės!
1. kitu kampu fotografuot
2. mes turim visas tos serijos. jų iš viso 4. vaikas nuo gimimo jų iš rankų nepaleidžia. jau dabar tai visus beveik paveikslelius pažįsta. parodo kur kas, įgarsina yra: Gyvūnai. Skanaus. Žodžiai. Skaičiai. tai Gyvūnai ir Skanaus jau klijuotos perklijuotos. kitos dvi vėliau pirktos dar laikosi
dėl to paminklo kur buvai idėjus čia gautųsi kaip su mano diedu ant prieplaukos. bet kas gali tokią foto nutraukti ten nulėkęs. todėl nemanau kad būtų balsų gavusi foto paminklas gražus, bet nieko naujo apart paminklo nuotraukos
tavo laumžirgis puikus ir grobis puikus ir iš viso kadras man labai labai patinka. išsilankstęs gražiai žaluma man dabar nekliūna, gal kitą dieną kliūtų (sako nuvargusiems žmonėms ryškios spalvos ima patikti)
vabaliokas simpatiškas. gal kiek ryškumo trūksta. ant kairės akies baltas blyksnis nesižiūri, bet užtat jis priduoda akims išraišką ir jauti, kad vabalas žiūri tik va su kita akim tada irgi noris kad žiūrėtų
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 10:54)
o kodel?
Mano buvo 18 ir 19 Atostogauju, tai nei fotkinti, nei komentuoti, nei balsuoti laiko neturiu Zinau pati, kad nuotraukos buvo prastos, bet bent "pliusiuka" norejau uzsideti
QUOTE(ajas @ 2007 06 28, 21:26)
o kodel?
Mano buvo 18 ir 19 Atostogauju, tai nei fotkinti, nei komentuoti, nei balsuoti laiko neturiu Zinau pati, kad nuotraukos buvo prastos, bet bent "pliusiuka" norejau uzsideti
gal dėl pomėgio paveiksluoti bažnyčias . O jei rimtai, kažkas panašaus stiliaus buvo prie Victor temos apie kompoziciją idėta, užtat ir pamaniau, kad tavo...
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 28, 12:35)
na kol jum krizės įdedu vis tik savo savaitgalinę, kurią vakar nutryniau. Džiaugiausiu kol mačiau ekraniuke, o kai įsikėliau į kompą: ir per tamsi ir rūbas švelniai sakant šiek tiek susiglamžęs (na kaime vaikas buvo ). Bandžiau PS "lygint" , bet labai dirbtinai gavosi tai palikau kaip yra
čia kitas variantas - susiglamžymo mažiau matosi, šviesinta, bet...
čia kitas variantas - susiglamžymo mažiau matosi, šviesinta, bet...
Į suglamžymą net nekreipčiau dėmesio, o veidas per tamsus. Pabandyk diena fotkint su blykste. Kažkokių konkrečių patarimų duot negaliu, reikia eksperimentuot. Man veikia.
QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 13:40)
Mano bandymas knygos tema. Gerai matau, kad nuotraukos, ypaš, pirmoji labai lievos ir šiaip neteisinga kompozicija, aiškiai matosi, kad fotkinau saunoje , lentelių sujungimai ir t.t.. Nemoku fotošopu nudailinti. Įkeliu gal parašysit stambiasias klaidas, juk nauju fotiku bandau , aukštoji matematika man jis. Tik man labai gražu senove dvelkiančios nuotraukos , taigi....
Bandymai geri. Bandyk dar. Pirma nesižiūri visai. Antroj užkliuvau už lempos ir ryškumo knygai trūksta. Ryšku turėtų būti bent jau ten, kur norėjai, kad būtų.
QUOTE(Sansara @ 2007 06 28, 16:42)
mano skaitytojas pries kelis men
Skaitytojas gražus, tik tu gali ir įdomiau
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 18:31)
Man tai patinka todėl, kad plika akim nematom to ką nuotraukoj , pvz. šitą muselę užtikau "gaudydama" žiogą ir pykšt... tik kompe pamačiau, kad ji turi grobį
Ką manot?
Ką manot?
Man patinka makro dėl tų pačių priežaščių. Tai visai kitas, mums nepažįstamas, pasaulis. Sekantis mano arsenale bus makro objektyvas
Laumžirgis žiūrisi, bet man fonas kažkoks purvinas atrodo. Gal tik atrodo. Vabalas geras įsikerėplino visas į kadrą, tik ryškumo man trūksta.
QUOTE(Sansara @ 2007 06 28, 20:12)
ant kairės akies baltas blyksnis nesižiūri, bet užtat jis priduoda akims išraišką ir jauti, kad vabalas žiūri tik va su kita akim tada irgi noris kad žiūrėtų
stebiuosi, kad tokius dalykus pastebi , dabar žiūriu... nu, jo, įdomiai tos akys, lyg kalbančios
O dėl paminklo ..............tai galvojau gal ten būtų garsas girdėt , ar bent jau garso tyla
QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 15:50)
Kolekcionuoju senus giesmynus, maldaknyges, maldynus
Šita vienintelė geriausios būklės
Papildyta:
Jetau, tai kaip man jaustis
Dar buvo toks bandymas ( pažadu kol kas daugiau nekelti nuotraukų )
Šita vienintelė geriausios būklės
Papildyta:
Jetau, tai kaip man jaustis
Dar buvo toks bandymas ( pažadu kol kas daugiau nekelti nuotraukų )
Oho idomius dalykus kolekcionuoji..
Daug jau turi prikaupus?