Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

mano skaitytojas pries kelis men wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 17:25)
Juk deda visi nuotraukas. Nelabai suprantu, ka Valanda mano.  O ko ko, tai demesio tikrai ne SMoje ieskom smile.gif Ir dar manau, kad reikia buti bent siek tiek savikritiskiems. Bet cia "ne i tema".
Manau tik tiek, kad susirinkom mokytis. Ir tai jau kalba apie tai, jog stovim ant gan zemo laiptelio fotografijos srityje. Bet tai nereiskia, kad turim bijoti saves. Beje, del savikritikos esi visiskai teisi.

Parasiau ana zinute, nes pasigirdo "nenoriu tersti, ai, as vis tiek nesuprantu ..." ir t.t. Jei nenori, tai nenori.
Tai tiek norejau pasakyt. Galvoju,kad cia susirinko tie, kas nori smile.gif). Todel einam toliau drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Ir su daina drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Ir su daina drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Sansara, grazus vaikutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 17:08)
4u.gif    aciuks.gif paguodėt biggrin.gif , na, man patinka tie vabalai lotuliukas.gif ..............bet norisi turėt nuotraukų su normaliais peizažais, "normaliais" žmonėm ir t.t................ irnesakyk.gif svarbiausia, kad dar noriu, kai jau nieko nenori, sako, va, tada jau negerai  hihihi.gif
Eisiu valdyt vabalų gyvenimo rolleyes.gif  biggrin.gif

tai mes abi tokios pat - pas mane irgi makro pilna - gėlyčių, vabalų... smile.gif Nzn kodėl traukia mane ši sritis. Kol MB šašlykus kepa, aš po pievas drugelius vaikaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 17:25)
Juk deda visi nuotraukas.

Bet kai kurios nesulaukia išvis jokių komentarų, manau jų autoriai nekaip pasijaučia unsure.gif
Sakysit, o kiek pati komentuoji g.gif ?.............stengiuosi įsivažiuot ax.gif

Sansara, vaikai paperka , skaitytojo žvilgsnis wub.gif....bent jau man nepatinka tie tolumoje apšviesti, blizgantys pastatai, alia kaip padaryt, kad jų nebūtų g.gif , nugriaut rolleyes.gif biggrin.gif

Dukra sakė, mama, ir aš noriu tokios knygutės!
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 19:03)
tai mes abi tokios pat - pas mane irgi makro pilna - gėlyčių, vabalų... smile.gif Nzn kodėl traukia mane ši sritis. Kol MB šašlykus kepa, aš po pievas drugelius vaikaus  lotuliukas.gif

Man tai patinka todėl, kad plika akim nematom to ką nuotraukoj bigsmile.gif , pvz. šitą muselę užtikau "gaudydama" žiogą biggrin.gif ir pykšt... tik kompe pamačiau, kad ji turi grobį rolleyes.gif
user posted image
... tik ta žalia spalva man tokia "rėkianti" g.gif
Arba šitas "baubas", fotkė nevykusi, bet vistiek man patinka lotuliukas.gif
user posted image
Ką manot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 28 birželio 2007 - 18:32
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 18:07)
1. Sansara, vaikai paperka , skaitytojo žvilgsnis  wub.gif....bent jau man nepatinka tie tolumoje apšviesti, blizgantys pastatai, alia kaip padaryt, kad jų nebūtų g.gif , nugriaut rolleyes.gif  biggrin.gif
2. Dukra sakė, mama, ir aš noriu tokios knygutės!

1. kitu kampu fotografuot tongue.gif
2. mes turim visas tos serijos. jų iš viso 4. vaikas nuo gimimo jų iš rankų nepaleidžia. jau dabar tai visus beveik paveikslelius pažįsta. parodo kur kas, įgarsina cool.gif yra: Gyvūnai. Skanaus. Žodžiai. Skaičiai. tai Gyvūnai ir Skanaus jau klijuotos perklijuotos. kitos dvi vėliau pirktos dar laikosi lotuliukas.gif

dėl to paminklo kur buvai idėjus smile.gif čia gautųsi kaip su mano diedu ant prieplaukos. bet kas gali tokią foto nutraukti ten nulėkęs. todėl nemanau kad būtų balsų gavusi foto mirksiukas.gif paminklas gražus, bet nieko naujo apart paminklo nuotraukos smile.gif

tavo laumžirgis puikus thumbup.gif ir grobis puikus smile.gif ir iš viso kadras man labai labai patinka. išsilankstęs gražiai smile.gif žaluma man dabar nekliūna, gal kitą dieną kliūtų (sako nuvargusiems žmonėms ryškios spalvos ima patikti)

vabaliokas simpatiškas. gal kiek ryškumo trūksta. ant kairės akies baltas blyksnis nesižiūri, bet užtat jis priduoda akims išraišką bigsmile.gif ir jauti, kad vabalas žiūri smile.gif tik va su kita akim tada irgi noris kad žiūrėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 10:54)
Aš maniau, kad 15 nuotrauka ajos yra  doh.gif

o kodel? bigsmile.gif

Mano buvo 18 ir 19 blush2.gif Atostogauju, tai nei fotkinti, nei komentuoti, nei balsuoti laiko neturiu doh.gif Zinau pati, kad nuotraukos buvo prastos, bet bent "pliusiuka" norejau uzsideti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 28, 21:26)
o kodel?  bigsmile.gif

Mano buvo 18 ir 19  blush2.gif  Atostogauju, tai nei fotkinti, nei komentuoti, nei balsuoti laiko neturiu  doh.gif  Zinau pati, kad nuotraukos buvo prastos, bet bent "pliusiuka" norejau uzsideti  rolleyes.gif

gal dėl pomėgio paveiksluoti bažnyčias tongue.gif. O jei rimtai, kažkas panašaus stiliaus buvo prie Victor temos apie kompoziciją idėta, užtat ir pamaniau, kad tavo...
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 28, 12:35)
na kol jum krizės įdedu vis tik savo savaitgalinę, kurią vakar nutryniau. Džiaugiausiu kol mačiau ekraniuke, o kai įsikėliau į kompą: ir per tamsi ir rūbas švelniai sakant šiek tiek susiglamžęs (na kaime vaikas buvo biggrin.gif). Bandžiau PS "lygint" , bet labai dirbtinai gavosi tai palikau kaip yra  unsure.gif

čia kitas variantas - susiglamžymo mažiau matosi, šviesinta, bet...

Į suglamžymą net nekreipčiau dėmesio, o veidas per tamsus. Pabandyk diena fotkint su blykste. Kažkokių konkrečių patarimų duot negaliu, reikia eksperimentuot. Man veikia.

QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 13:40)
Mano bandymas knygos tema. Gerai matau, kad nuotraukos, ypaš, pirmoji labai lievos ir šiaip neteisinga kompozicija, aiškiai matosi, kad fotkinau saunoje doh.gif , lentelių sujungimai doh.gif  ir t.t.. Nemoku fotošopu nudailinti. Įkeliu gal parašysit stambiasias klaidas, juk nauju fotiku bandau blush2.gif , aukštoji matematika man jis. Tik man labai gražu senove dvelkiančios nuotraukos blush2.gif , taigi....

Bandymai geri. Bandyk dar. Pirma nesižiūri visai. Antroj užkliuvau už lempos ir ryškumo knygai trūksta. Ryšku turėtų būti bent jau ten, kur norėjai, kad būtų.

QUOTE(Sansara @ 2007 06 28, 16:42)
mano skaitytojas pries kelis men  wub.gif

Skaitytojas gražus, tik tu gali ir įdomiau smile.gif

QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 18:31)
Man tai patinka todėl, kad plika akim nematom to ką nuotraukoj bigsmile.gif , pvz. šitą muselę užtikau "gaudydama" žiogą biggrin.gif  ir pykšt... tik kompe pamačiau, kad ji turi grobį rolleyes.gif
... tik ta žalia spalva man tokia "rėkianti" g.gif
Arba šitas "baubas", fotkė nevykusi, bet vistiek man patinka lotuliukas.gif
Ką manot? smile.gif

Man patinka makro dėl tų pačių priežaščių. Tai visai kitas, mums nepažįstamas, pasaulis. Sekantis mano arsenale bus makro objektyvas smile.gif
Laumžirgis žiūrisi, bet man fonas kažkoks purvinas atrodo. Gal tik atrodo. Vabalas geras biggrin.gif įsikerėplino visas į kadrą, tik ryškumo man trūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 28 birželio 2007 - 21:21
QUOTE(Sansara @ 2007 06 28, 20:12)
ant kairės akies baltas blyksnis nesižiūri, bet užtat jis priduoda akims išraišką  bigsmile.gif ir jauti, kad vabalas žiūri smile.gif tik va su kita akim tada irgi noris kad žiūrėtų  g.gif

doh.gif stebiuosi, kad tokius dalykus pastebi 4u.gif , dabar žiūriu... nu, jo, įdomiai tos akys, lyg kalbančios rolleyes.gif

O dėl paminklo blush2.gif ..............tai galvojau gal ten būtų garsas girdėt doh.gif , ar bent jau garso tyla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 15:50)
Kolekcionuoju senus giesmynus, maldaknyges, maldynus 4u.gif
Šita vienintelė geriausios būklės unsure.gif
Papildyta:
Jetau, tai kaip man jaustis doh.gif  biggrin.gif
Dar buvo toks bandymas blush2.gif  ( pažadu kol kas daugiau nekelti nuotraukų doh.gif )
user posted image

Oho idomius dalykus kolekcionuoji.. 4u.gif
Daug jau turi prikaupus?
Atsakyti