Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dejavu, sveikinam 4u.gif ir laukiam naujos temos tongue.gif mirksiukas.gif

manoji nuotrauka 10 rolleyes.gif knygos lentynoj... istorija su ja buvo tokia paprasta, kad tiesiog nuejau i knygyna su vaiku, nuvariau i jaunimo skyriu - vienintelis, kuriame nesimate pardaveju.... hihihi.gif - ir paskubom padariau pora kadru.... blush2.gif nesu tikra, ar galima parduotuvej fotografuoti g.gif gal... bet nesinorejo raudonuot.... hihihi.gif
taip kad aciu tiek uz taskus, tiek uz kritika.... 4u.gif pasirodo, gal dar yra vilties ir man kazka padoresnio isspausti.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 04 liepos 2007 - 21:03
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 04, 15:50)
Sorry, kad ne įtemą. Opa, ar tu iš pajūrio  g.gif Iš Lietuvos turiu omeny  g.gif

Dabar jau ne, bet gimiau ir uzaugau ten. O ka? ax.gif Gal mes pazistamos? g.gif
Parasiau, paskui perskaiciau doh.gif As cia apie Klaipeda atsakiau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(fotolama @ 2007 07 04, 16:08)
Na, čia ir yra problema. Saugok kaip sRGB. Tavo programikė, su kuria žiūri konvertuotus JPEG nemoka Adobe RGB spalvų parodyti.

Aciu, bandysiu.

QUOTE(*Diva* @ 2007 07 04, 16:35)
is konverterio galgeriau seivintii tiff,opaskui jau apdorojus PS- pati galutini varianta issaugoti jpg. bet koks jpg - jau spaustas vaizdas ir geriau jau po to jo nebeapdirbineti,jei nenori,kad kokybe kentetu.

ilsesimes Neringoj liepos 20-27  mirksiukas.gif

Tai gal susimatysim mirksiukas.gif

Dejavu, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 04 liepos 2007 - 21:09
Pagaliau prisėdau prie nuotraukų blush2.gif Įkeliu keletą bandymų iš Joninių savaitgalio ax.gif

Joninių laužas
user posted image
Camera Model Canon EOS 350D DIGITAL
Tv( Shutter Speed ) 1/800
Av( Aperture Value ) 3.5
ISO Speed 800

user posted image
Tv( Shutter Speed ) 1/2500
Av( Aperture Value ) 4.0
ISO Speed 800

user posted image
Tv( Shutter Speed ) 1/500
Av( Aperture Value ) 5.0
ISO Speed 800

liepsna
user posted image
Tv( Shutter Speed ) 1/800
Av( Aperture Value ) 4.5
ISO Speed 800

Ir bandymas fotografuoti fejerverkus. Deja, nelabai vykęs, nes neturėjau stovo verysad.gif
user posted image
Tv( Shutter Speed ) 1/25
Av( Aperture Value ) 3.5
ISO Speed 800
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 04 liepos 2007 - 21:50
QUOTE(Sansara @ 2007 07 04, 16:58)
Sapokliaka, jei gerai supratau, pirmoji tema atstatyta ir veikia. jos nuoroda rasi šios temos pirmame puslapyje. iki tol visose temose ji rašoma kaip ištrinta, tik šioje nuoroda yra ir ji veikia  4u.gif

QUOTE(Will @ 2007 07 04, 18:50)
Neištrinta  schmoll.gif  Pradžioje tema vadinosi kitaip, todėl buvo pasimetusi, bet dabar jau yra nuoroda  4u.gif

Dekui 4u.gif Eisiu atidziai skaityti 4u.gif 4u.gif

Beje, del Peppi. Gerbiu uz drasa ir linkiu visokeriopos sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei pasiula atitinka paklausa, tai puiku...
Nors as visgi esu tos nuomones, kad bet kokio produkto kaina pagal kokybe turi atitikti rinkos kaina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 04 liepos 2007 - 21:26
QUOTE(Opa @ 2007 07 04, 22:07)
Dabar jau ne, bet gimiau ir uzaugau ten. O ka?  ax.gif Gal mes pazistamos? g.gif
Parasiau, paskui perskaiciau  doh.gif As cia apie Klaipeda atsakiau  doh.gif  lotuliukas.gif

Taip ir supratau , matyt todėl kad aš dabar Klaipėdoj gyvenu. Dėl to ar pažįstamos, tai vargu, bet niekada negali čia žinoti kas ir kaip mirksiukas.gif

Will, man tai fejerverkai visai gerai žiūrisi, o mažasis pamatęs , tai pasakė wow wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 liepos 2007 - 21:22
kitos savaitės tema tegul bus "STIKLAS"

sudėtinga temą sugalvot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 07 04, 14:11)
Pagaliau prisėdau prie nuotraukų  blush2.gif  Įkeliu keletą bandymų iš Joninių savaitgalio  ax.gif
Ir bandymas fotografuoti fejerverkus. Deja, nelabai vykęs, nes neturėjau stovo  verysad.gif

gal dar gali ir parametrus sumesti? rolleyes.gif
o fejerverkai man visai nieko atrodo.... ryskumo gal ir mazoka, bet turint omeny, jog be statyvo fotografuota.... rolleyes.gif reiktu ir man siandien pabandyt, sansu tikrai turetu buti, nebent uzsisedesiu uzsidarius namie... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 04 liepos 2007 - 21:30
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 17:39)
Sveiki, noriu viena foto pasidalinti... fotografavau vakar ax.gif  Niekur daugiau nepretenduoja tik i drauges seimynini albuma, bet mane vaikiuko israiska "uzkabino" biggrin.gif
user posted image

O vat čia su WB tai labai blogai smile.gif Pagal vaiko akį nustatyk WB, manau, kad bus žymiai geriau.

QUOTE(dejavu @ 2007 07 04, 22:26)
kitos savaitės tema tegul bus "STIKLAS"

Vienas iš sudėtingiausių fotografuoti objektų smile.gif
Atsakyti
Dejavu!!! Sveikinu. Ir (nezinau kode) bet labai dzioaugiuosi, kad te Tavo foto.Malacius!!!!

p.s. jooo...tema ne is lengvuju;)))
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2007 07 04, 22:03)

manoji nuotrauka 10  rolleyes.gif knygos lentynoj...

O as tave su Uzuolaida sumaisiau. Jos megiamas viesuju vietu "emimas" isvede mane is kelio:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 04 liepos 2007 - 21:32
QUOTE(fotolama @ 2007 07 04, 22:32)

g.gif o aš sakyčiau tema gana plati - nuo vitražų, langų, ar veidrodžių iki stiklinių indų ar figūrėlių...
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 04, 21:32)
O vat čia su WB tai labai blogai smile.gif Pagal vaiko akį nustatyk WB, manau, kad bus žymiai geriau.

Gali paaiskint kodel? nes mano akim cia gerai,tik aki rezia mamos maikute ax.gif
DEJAVU,sveikinu thumbup.gif tiek balsu bigsmile.gif bet jau tema rolleyes.gif as jau is kart nusirasau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 07 04, 21:41)
g.gif o aš  sakyčiau tema gana  plati - nuo vitražų, langų, ar veidrodžių iki stiklinių indų ar figūrėlių...

turbut teks i Swarowskio parduotuve dumt lotuliukas.gif
Papildyta:
Will,man tavo trys pirmos lauzu foto thumbup.gif hipnotizuojancios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 04 liepos 2007 - 21:47
O cia dar viena is "akies" serijos. Sillwio buvo labai teisus, kad atlikta neisbaigtai. Betvarkydama vaikio kambari uztikau ziuronus, nei laiko nei didelio ieskojimo noro nebuvo, o mintis patiko. Griebiau fotoap, plekstelejau penketa kadru i konkursa. O mintis buvo "tas pats daiktas, tik matymas vienas artesnis, kitas tolesnis". tas, kur toliau-ryskiau,o tas, kuris arciau -isplaukes, net iskaitomas. Kazkas apie musu mokslus, ar ne;-)
user posted image
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 07 04, 22:47)
Gali paaiskint kodel? nes mano akim cia gerai,tik aki rezia mamos maikute  ax.gif

(Uzbegu be eiles.) Gal todel, kad akiu baltymai melyni;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 04 liepos 2007 - 21:47