Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wicked @ 2007 07 04, 19:26)
dabar taip idomu - o kas gi nugaletojas?  g.gif  bigsmile.gif

Aha kaip smalsu blush2.gif

Aš 2 nuotraukai 25 buvau priskaičiavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 18:28)
Oi, rooly kazko tau netiko si nuotrauka, nes net balsus "nusukai" unsure.gif  biggrin.gif
paskaiciavau ir radau 25 balus ax.gif  ne tai, kad kazkoki skirtuma sudaro, alia vistiek ax.gif  Ten mano foto smile.gif

sorry bet apsiskaiciavau blush2.gif matyt buvo tarp balsavimu tarpas su diskusijom rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi už Sansaros visas balsavau, o 11 mano favoritė wub.gif

Mano Nr. 12 ir 13 ax.gif Labai ačiū visiems už ivertinimą. Užuolaida, tu parašei kad tu niekaip nepasieki tokios kokybės schmoll.gif Tai man tavo nuotrauka, kur mergina su traukiniu , iš tarkim kiek čia mačiau ir perskaičiau, labiausiai iki šiol įstrigusi thumbup.gif Iš tikrųjų aš ją tarsi visą laiką prieš akis būčiau pasidėjusi, nors taip nėra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 04, 18:29)
thumbup.gif man visos trys labai labai patiko..... uz visas gi ir prabalsavau ) bet kaip jau sakiau, is technines puses neturiu nieko pasakyt, nelabai nusimanau.... man nuotraukos patinka tos, kurios privercia prie ju sugrizti.....  rolleyes.gif

dėkui. šią savaitę nebuvau tokia įsitikinusi savo rezultatais, kaip praeitą 4u.gif
Atsakyti
Ai o 11 nuotraukoj kaip Diva ir rašė knyga yra fotgrafijų albumas Klaipėdos fotografija, o "dėdė Iljičius"- tai Klaipėdos fotomenininks Algirdas Darongauskas, čia jo nuotrauka "Autoportretas su Seneka" wub.gif Vat Čia yra jo darbų wub.gif

Sansara, kiek pamenu tu čia irgi ne per seniausiai prisijungei? g.gif Ar maišau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 liepos 2007 - 18:40
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 04, 18:39)
Ai o 11 nuotraukoj kaip Diva ir rašė knyga yra fotgrafijų albumas Klaipėdos fotografija, o "dėdė Iljičius"- tai Klaipėdos fotomenininks Algirdas Darongauskas, čia jo nuotrauka "Autoportretas su Seneka"  wub.gif Vat Čia yra jo darbų  wub.gif

Sansara, kiek pamenu tu čia irgi ne per seniausiai prisijungei?  g.gif Ar maišau  unsure.gif

kai namų darbai kiaušinis buvo. bet dar tą sav nedalyvavau smile.gif mirksiukas.gif (gerai laiką namų darbais skaičiuot lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 04, 20:00)
kai namų darbai kiaušinis buvo. bet dar tą sav nedalyvavau smile.gif  mirksiukas.gif (gerai laiką namų darbais skaičiuot  lotuliukas.gif )

thumbup.gif Daug pažengei nuo to laiko . Šaunuolė.
Atsakyti
Oi, ir aš gavau 2 balsus blink.gif .Labai dėkui, paglostė širdelę blush2.gif smile.gif
O aš jau su fotiku net į parduotuvę einu doh.gif . Šiandien padariau tokį kadriuką smile.gif ( nu kaip noriu jorko)
user posted image
Atsakyti
tik dabar pabaigiau suskaityti temą iki galo - na ir vėjų jūs čia prirašėt - nuo Algių iki prezervatyvų lotuliukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 17:39)
Sveiki, noriu viena foto pasidalinti... fotografavau vakar ax.gif  Niekur daugiau nepretenduoja tik i drauges seimynini albuma

labai gera vaikiuoko išraiška thumbup.gif . Jei apkirpus ir foną nublūrinus, būtų kur kas daugiau negu šeimyniniam albumui mirksiukas.gif

Labai ačiū už ND nuotraukų komentarus ir įvertinimus 4u.gif . Einu pasirašysiu prie foto...
Dar turėjo būti 3-oji pavadinimu "detektyvinis romanas", bet laiko pritrūko blush2.gif
Atsakyti
dejavu, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Dejavu sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Puikus darbas smile.gif

Įdomu būtų buvę pamatyti tą detektyvą wub.gif
Atsakyti
dejavu MOLODEC thumbup.gif thumbup.gif
lauksim naujos temos 4u.gif kurią jau tik ryt sužinosiu, nes einu zuikio migdyt ir pati migdytis... blush2.gif
labanakt pasiliekantiems laukt 4u.gif
Atsakyti