Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

lotuliukas.gif uij negaliu, chebryte, pavarot su tokiom karstom diskusijom... visa tema ir nuotraukas uzgozia... hihihi.gif ale nuotaika pakelet..... biggrin.gif
einu ziuret, kokia ten nuotrauka tinka ant prezervatyvu fokelio, kad paskui galeciau parduotuvej pamacius rekti, kad "pazistu" nuotraukos autoriu.... hihihi.gif

QUOTE(Will @ 2007 07 04, 10:56)
Siūlau papildyti namų darbų taisykles ir nustatyti balsavimo pabaigos laiką, ką manote?  g.gif  Trečiadienio vakaras gana abstraktus laikas, jei būtų, pvz iki trečiadienio 20 val- kad spėtų pabalsuti ir tie, kurie dirba  ax.gif  Kaip su užsieniu? Kada galima spėti?  g.gif

kaip uzsienio atstove (is JAV) biggrin.gif tai manau, kad laisvai mes galim is vakaro prabalsuot, ta prasme pas mus butu antradienio vakaras - naktis, pas jus dar labai ankstyvas treciadienio rytas 4u.gif

Atsakyti
Ištryniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 liepos 2007 - 18:17
paskutines naujienos mirksiukas.gif (matau sillwio buvo teisus del ''lyderes fotografijos''

Nr.1. - 15 balu
Nr.2. - 25 balu
Nr.7. - 37 balai
Nr.8. - 14 balai
Nr.9. - 50 balu blink.gif
Nr.10. - 7 balai
Nr.11. - 27 balai
Nr.12. - 15 balai
Nr.13. - 35 balai
Nr.15. - 12 balu
Nr.16. - 4 balai
Nr.18. - 2 balai
Nr.19. - 4 balai
Nr.23. - 5 balai
Nr.24. - 9 balai
Nr.26. - 24 balai
Nr.27. - 10 balu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 04 liepos 2007 - 18:36
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 04, 19:14)
Californiagirl- vaiko išraiška nereali  thumbup.gif

Aš paskaičiavau iš tų kas yra- vienas pakankamai aiškus lyderis. Ar sakyti kuri nuotrauka?  hihihi.gif

Šiaip manau tikrai gerai būtų sukonkretinti valandas  unsure.gif

nu, tai jau skelbk, skelbk... žiūriu, kad labai nekantrauji lotuliukas.gif
Atsakyti
preleminarūs rezultatai (pataisykit kas dar suskaičiavot)
1. NR. 9 - 50 balų
2. NR. 7 - 36 balai
3. NR. 13- 35 balai
4u.gif 4u.gif

roolys mirksiukas.gif

mane pradžiugino balsuotojų aktyvumas thumbup.gif kad tiek žmonių būtų prabalsavę dar nebuvo, kol aš čia su jumis esu blush2.gif šaunu, kad ne atvirkštinis procesas. šį kart spėliojimų buvo mažiau, kas autoriu, po praeitų "apsipažinimų" lotuliukas.gif o komentarų daug thumbup.gif man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 liepos 2007 - 18:22
QUOTE(roolys @ 2007 07 04, 11:17)
Nr.9.  - 50 balu  blink.gif

tai jau manau, kad laimetojas nugaletojas aiskus.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 04, 19:18)
nu, tai jau skelbk, skelbk... žiūriu, kad labai nekantrauji  lotuliukas.gif

Jau paskelbė unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O dabar lauksim prisipažinimo, kas gi lyderis 4u.gif
mano foto: 7, 8 ir 11 4u.gif einu ir albume prisipažinsiu cool.gif
Atsakyti
dabar taip idomu - o kas gi nugaletojas? g.gif bigsmile.gif

galeciau pakviesti atsvesti.... biggrin.gif pas mus siandien Nepriklausomybes diena, big deal Amerikoj.. meksai va uz lango jau garsiausiai muzika pasileide nuo pat ryto, bloko svente, gatve uztverta, masinos isvarytos.... vakare bus fejerverku tiek, kad gatvej nieko nesimatys per dumus hihihi.gif galejo fotoreportazo tema sia savaite buti.... rolleyes.gif
Atsakyti
gal gali autorius prisistatyt 26 fotografijos g.gif ... Net neisivaizduoju kas ta saunu kadra agavo g.gif

P.S. o ko beveik visi uzsislepe skaitot A ... Slapukai jus visi kurie pasislepe cool.gif .. Cia tik tarp kitko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 04 liepos 2007 - 18:32
QUOTE(roolys @ 2007 07 04, 18:17)
paskutines naujienos mirksiukas.gif  (matau sillwio buvo teisus del ''lyderes

Nr.2.  - 13 balu

Oi, rooly kazko tau netiko si nuotrauka, nes net balsus "nusukai" unsure.gif biggrin.gif
paskaiciavau ir radau 25 balus ax.gif ne tai, kad kazkoki skirtuma sudaro, alia vistiek ax.gif Ten mano foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 04, 11:25)
mano foto: 7, 8 ir 11  4u.gif einu ir albume prisipažinsiu  cool.gif

thumbup.gif man visos trys labai labai patiko..... uz visas gi ir prabalsavau ) bet kaip jau sakiau, is technines puses neturiu nieko pasakyt, nelabai nusimanau.... man nuotraukos patinka tos, kurios privercia prie ju sugrizti..... rolleyes.gif
Atsakyti