Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(egoist @ 2007 07 04, 16:00)
Su sharpinimu persistengta - vietoj plauku atsirado "skyle", o originale matosi, kad buvo spalva. Ir visose nuotraukose sharpinimo pernelyg daug. Siekama pernelyg techninio tobulumo, o nuotaikos nera.

Aciu uz nuomone. Beja visose, tai kokiose? Norisi pasitaisyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 04 liepos 2007 - 16:30
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 17:29)
Aciu uz nuomone. Beja visose, tai kokiose? Norisi pasitaisyti.

As ziurejau tik Londono.
Atsakyti
Sveiki, noriu viena foto pasidalinti... fotografavau vakar ax.gif Niekur daugiau nepretenduoja tik i drauges seimynini albuma, bet mane vaikiuko israiska "uzkabino" biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 17:39)
Sveiki, noriu viena foto pasidalinti... fotografavau vakar ax.gif  Niekur daugiau nepretenduoja tik i drauges seimynini albuma, bet mane vaikiuko israiska "uzkabino" biggrin.gif
user posted image

wub.gif wub.gif sirdukas ziuri lupa prikandes ir galvojo, kiek ta teta cia fotkins tongue.gif Faina. tik rankytes noretusi desines. Bet albumui gera su pliusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 04, 16:43)
wub.gif  wub.gif sirdukas ziuri lupa prikandes ir galvojo, kiek ta teta cia fotkins tongue.gif Faina. tik rankytes noretusi desines. Bet albumui gera su pliusu smile.gif

Sutinku, noretusi...bet su fiksu fotkinau ir nelabai kur buvo besitraukti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 17:44)
Sutinku, noretusi...bet su fiksu fotkinau ir nelabai kur buvo besitraukti tongue.gif

tada turi pasiteisinima tongue.gif Siaip, tai man jis labai i viena vaikiuka is multiko wub.gif

P.S. wub.gif nuotrauka konkurse wub.gif
Papildyta:
Na, komentuokit mano nuotrauka tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 04 liepos 2007 - 16:54
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 04, 17:00)
P.S.  wub.gif nuotrauka konkurse wub.gif
Papildyta:
Na, komentuokit mano nuotrauka tongue.gif
user posted image

Apie koki konkursa kalbi? ND? Is kur pazysti? biggrin.gif

Tavo nuotraukyte liuks thumbup.gif Gal siek tiek, truputi truktu ryskumo, ir dar fainiau butu jei ta rodanti rankyte fokuse butu, bet siaip wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif OI cia gerai prisizvengiau ...

Darbe pries iseidamas isijungiau ir perziurejau , nu tai taip prisizvengiau ciut ne iki nualpimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tiesa pasakius pasidare ne kiek idomu ziuret kas ka pakomentavo , o ziurejau ka rase peepi ir sillwio . Viska ant greicio praskleidziu , o skaitau tik tai kur ikaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Linksma buvo , net dar ir dabar juokiuos...

Kai praeis linksmumo manija ir vel nusiramines imsiu fotogrfauot ir komentuot , va tada gal ir perskaitysiu ka kas rase doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. labiausiai zvengiau is ''JONO''

P.P.S. ir prezervatyvai gerai nuskambejo

P.P.P.S. peppi tik nesugalvok is cia iseit , visai gerai tokia juoko terapija thumbup.gif

P.P.P.P.S. O jai ka tai kas zino kaip ten su namu darbu rezultatais ??? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 04 liepos 2007 - 17:44
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 04, 16:05)
Ir dar, labai gaila, kad istrinta pirma tema....  verysad.gif  verysad.gif  Ten, itariu, buvo daug naudingos informacijos pradinukams  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Neištrinta schmoll.gif Pradžioje tema vadinosi kitaip, todėl buvo pasimetusi, bet dabar jau yra nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 07 04, 18:40)
P.P.P.P.S. O jai ka tai kas zino kaip ten su namu darbu rezultatais ???  unsure.gif

Gal jau galima skaičiuoti rezultatus g.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 07 04, 18:40)
P.P.P.P.S. O jai ka tai kas zino kaip ten su namu darbu rezultatais ???  unsure.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 07 04, 18:51)
Gal jau galima skaičiuoti rezultatus  g.gif

Siūlau papildyti namų darbų taisykles ir nustatyti balsavimo pabaigos laiką, ką manote? g.gif Trečiadienio vakaras gana abstraktus laikas, jei būtų, pvz iki trečiadienio 20 val- kad spėtų pabalsuti ir tie, kurie dirba ax.gif Kaip su užsieniu? Kada galima spėti? g.gif
Atsakyti
Californiagirl- vaiko išraiška nereali thumbup.gif

Aš paskaičiavau iš tų kas yra- vienas pakankamai aiškus lyderis. Ar sakyti kuri nuotrauka? hihihi.gif

Šiaip manau tikrai gerai būtų sukonkretinti valandas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 liepos 2007 - 18:16