pabaikit tas nesąmones . man rodos, kad vakar viską išsiaiškinom. šiandien vėl tas pats
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 07 04, 15:10)
Aciu, Silwio Norejau bendra vaizda susidaaryt, kaip nuotrauka atrodo pries korekcija. Nors beje si man labai gerai ziurisi ir "originalas".
As pirma karta pabandziau fotografuoti RAW, tada persikeliau i kompa ir kol taisau ta nuotraukyte RAW formate - ji aiski, ryski ir ir spalvos geros, nu bet kai ta pacia nuotrauka konvertuoju i jpg ji man visai nebepatinka, ir spalvos pasikeicia. Ar taip turi buti? Ar as kazka darau negerai? Konvertuoju su prideta prie fotiko programa Raw Image Task.
As pirma karta pabandziau fotografuoti RAW, tada persikeliau i kompa ir kol taisau ta nuotraukyte RAW formate - ji aiski, ryski ir ir spalvos geros, nu bet kai ta pacia nuotrauka konvertuoju i jpg ji man visai nebepatinka, ir spalvos pasikeicia. Ar taip turi buti? Ar as kazka darau negerai? Konvertuoju su prideta prie fotiko programa Raw Image Task.
su PS biškį pašarpink. turėtų būt gerai. pažiūrėk atgal šiek tiek. Buvo Sillwio pamoka, kaip jis nuotraukas taiso