Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 07 03, 20:13)
Čia cool bajeris thumbup.gif  lotuliukas.gif Tokio palyginimo dar negirdėjau  lotuliukas.gif Dėl dydžio sakai?  lotuliukas.gif Nei vienas mersas dar nepranoko traktoriaus  mirksiukas.gif jau vien dėl ratų dydžio  mirksiukas.gif

Aaaaaa... To Algio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pala, kokio Algio  g.gif

idomu kieno ambicijos cia groja biggrin.gif raminkis jau mirksiukas.gif man beje tavo glow yra beskonybe mirksiukas.gif tavo galerijoje kur porele sedi ir ledus valgo tai nebent ant prezervatyvo pakelio tiktu mirksiukas.gif

paprastas straipsnelis lyginantis muiline su veidroduku mirksiukas.gif
http://www.elektroni...theme/153/4964/

o Algis tai kur Foje grojo mirksiukas.gif
Papildyta:
nebesigilinsiu daugiau i komentarus, kai kurie nepelnyti nes tikrai profe saves nevadinau ir kritika priemiau, gal neidemiai skaitet arbe intonacija ne ta parinkot skaitydami biggrin.gif o del objektyvo tikrai kazkas ne taip nes prie jokio apsvietimo ir diafragmos nepavyksta gauti beprotiskai ryskiu nuotrauku...beje objektyvas pigus ir visai neblatnas tik nelabai populiarus jei kam idomu smile.gif

dekui tiems, kurie palaike, palaikymas yra gerai 4u.gif

kartais uzsuksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 04 liepos 2007 - 13:49
QUOTE(peppi @ 2007 07 04, 14:33)

Įspūdinga. Aš tai dar tokį Andrelį pažįstu. O čia nuo to, kad Foje grojo fotografuot savaime gerai gaunas? Kas iš to šiai temai, kad kažkas Foje grojo ir kad tu jį vardu vadini? Svaresnė fotografijoje jautiesi?
Ko čia išvis širsti - sillwio ne kartą jau rašęs, kad čia atėjęs mokytis, čia supranti ne paroda, čia mokomės, jei tamstai nėra noro ir jautiesi savo kūrybos viršūnėje, kad nebėra kur tobulėti gal tikrai ši tema ne tau.
Kažkas išdrįso suabejot profesionalo profesionalumu vadinas doh.gif
Žmonės čia žinok irgi skaito. Kai kas kur kas daugiau nei tavo paprastus straipsnelius. Nepurkštautum ir su tavim pasidalintų. Gal vis tik praverstų.

QUOTE(peppi @ 2007 07 04, 14:46)
nebesigilinsiu daugiau i komentarus, kai kurie nepelnyti nes tikrai profe saves nevadinau ir kritika priemiau, gal neidemiai skaitet arbe intonacija ne ta parinkot skaitydami biggrin.gif

tiksliai - taip ir buvo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 04 liepos 2007 - 13:55
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 04, 12:57)
Dekui Sillwio aciuks.gif
Radau ta daikta. Parsisiunchiau. Ishsipakavau, bet nemoku panaudoti g.gif Padek blondinei, pasakyk, kur jis pasideda? ax.gif

Issisaugo kur nors, kad atsimintum (as turiu atskira papke su aktion'ais, kad net perinstaliuojant PS nedingtu). Tada uzsikrauk PS, susirask actions ir paspausk load action. Nuzygiuok iki vietos, kur issaugojai ir pasirink. Action'as atsiras sarase.

QUOTE(peppi @ 2007 07 04, 13:46)
idomu kieno ambicijos cia groja biggrin.gif raminkis jau mirksiukas.gif man beje tavo glow yra beskonybe mirksiukas.gif tavo galerijoje kur porele sedi ir ledus valgo tai nebent ant prezervatyvo pakelio tiktu mirksiukas.gif

Aciu tau uz toki ivertinima, reikes prezervatyvu gamintojams pasiulyt, juk tavo ivertinimas tikrai rimtas ir argumentuotas.
Beja, dekui, kad pasivarginai ir sugaisai kelias minutes savo brangaus laiko ir uzsukai i mano galerija.
Gaila, kad tau cia pas mus neidomu. Galetum mus daug ko ismokyt. Mums taves truks. Sekmes tau visokeriopos ir linkejimai Algiui.
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 04, 13:52)
Įspūdinga. Aš tai dar tokį Andrelį pažįstu. O čia nuo to, kad Foje grojo fotografuot savaime gerai gaunas? Kas iš to šiai temai, kad kažkas Foje grojo ir kad tu jį vardu vadini? Svaresnė fotografijoje jautiesi?
Ko čia išvis širsti - sillwio ne kartą  jau rašęs, kad čia atėjęs mokytis, čia supranti ne paroda, čia mokomės, jei tamstai nėra noro ir jautiesi savo kūrybos viršūnėje, kad nebėra kur tobulėti gal tikrai ši tema ne tau.
Kažkas išdrįso suabejot profesionalo profesionalumu vadinas  doh.gif
Žmonės čia žinok irgi skaito. Kai kas kur kas daugiau nei tavo paprastus straipsnelius. Nepurkštautum ir su tavim pasidalintų. Gal vis tik praverstų.

nu ir vel...normalia intonacija parasiau, Silwio pakritikavau taip pat, kad nebenaudotu to filtro nes banalu mirksiukas.gif ar dar negavau bonusu sitoje temoje tai negaliu kritikuot?

maniau, kad Algio foto karjera placiai zinoma... g.gif bent as juo zaviuosi, jis Paneles zurnale fotkina jau kogero daugiau nei 10 metu, dabar ir "Tavo vaikas" virseli...ir prie ko cia svaresne?

ir visai as nesirstu g.gif
turime problemu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 13:56)
Sekmes tau visokeriopos ir linkejimai Algiui.

perduosiu kai sutiksiu biggrin.gif
ismoderuokit bo vistiek ateisiu laugh.gif jau vien del taves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 04, 14:59)
nu ir vel...normalia intonacija parasiau

Kas ir vėl? mastau.gif Aš irgi normalia rašiau. Kuo normaliausia. Kažkaip ne tokia intonacija perskaitai? flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 04 liepos 2007 - 14:02
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 04, 14:01)
Kas ir vėl? mastau.gif  Aš irgi normalia rašiau. Kuo normaliausia.  Kažkaip ne tokia intonacija perskaitai?  flirt.gif

matyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 04, 14:00)
maniau, kad Algio foto karjera placiai zinoma... g.gif bent as juo zaviuosi, jis Paneles zurnale fotkina jau kogero daugiau nei 10 metu, dabar ir "Tavo vaikas" virseli...ir prie ko cia svaresne?
perduosiu kai sutiksiu biggrin.gif
ismoderuokit bo vistiek ateisiu laugh.gif jau vien del taves mirksiukas.gif

Jo, as gi sakau, perduok Algiui linkejimus. Mes cia ji visi pazistam, tujinam ir vardu kreipiames. Karjera jo placiai zinoma, kaip ir pats zurnalas "Panele". As sita zurnala noreciau prenumeruot, nes labai idomu ryte ant puodo paskaityt lotuliukas.gif
Jei del manes ateisi, tada gerai. As tau kaip atsaka savo kaime reklama padarysiu 4u.gif
Tu komikes biznio dar nebandei? Jonas galetu padet tau prasimust LNK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 03, 21:46)
Opa, specialiai tau

Aciu, Silwio 4u.gif Norejau bendra vaizda susidaaryt, kaip nuotrauka atrodo pries korekcija. Nors beje si man labai gerai ziurisi ir "originalas".

As pirma karta pabandziau fotografuoti RAW, tada persikeliau i kompa ir kol taisau ta nuotraukyte RAW formate - ji aiski, ryski ir ir spalvos geros, nu bet kai ta pacia nuotrauka konvertuoju i jpg ji man visai nebepatinka, ir spalvos pasikeicia. Ar taip turi buti? Ar as kazka darau negerai? Konvertuoju su prideta prie fotiko programa Raw Image Task.

Va taip:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 04 liepos 2007 - 14:22
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pralinksminot mano liudna dusia.

NEMOKU PS elgtis. Isdarkau tik nuotraukas...
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 14:08)
Jo, as gi sakau, perduok Algiui linkejimus. Mes cia ji visi pazistam, tujinam ir vardu kreipiames. Karjera jo placiai zinoma, kaip ir pats zurnalas "Panele". As sita zurnala noreciau prenumeruot, nes labai idomu ryte ant puodo paskaityt  lotuliukas.gif
Jei del manes ateisi, tada gerai. As tau kaip atsaka savo kaime reklama padarysiu  4u.gif
Tu komikes biznio dar nebandei? Jonas galetu padet tau prasimust LNK smile.gif

ant puodo tai mano vaikas sedi bet panasu, kad kai kuriems seni pomegiai niekada nepraeina smile.gif
bet jei nezinai kazkurio fotografo tai pradzioje pasidomek o tik tada dek i suns dienas, cia siaip ateiciai mirksiukas.gif

reklamos man nereikia mirksiukas.gif juk rasiau, kad pelno nesiekiu mirksiukas.gif

o cia tai jau painioji itariu nes jis LNK nedirba g.gif be to kurgi man ten konkuruoti su tokiais kaip tu biggrin.gif

apie nuotraukas itariu nebekalbesim, brangusis mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 04 liepos 2007 - 14:15
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 15:08)
Jo, as gi sakau, perduok Algiui linkejimus. Mes cia ji visi pazistam, tujinam ir vardu kreipiames. Karjera jo placiai zinoma, kaip ir pats zurnalas "Panele". As sita zurnala noreciau prenumeruot, nes labai idomu ryte ant puodo paskaityt  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar šiandien aptarinėsim namų darbus (gal įkyriu aš su jais, bet labai knieti-čia turbūt kad pirmą kartą padariau bigsmile.gif ) Ir gal labiau į temą būtų negu ta beprasmė diskusija unsure.gif Ar visas aptarimas tik albume g.gif

Opa labai graži nuotrauka, tik ta kojytė išplaukusi man schmoll.gif Ar aš jau paranojikė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 liepos 2007 - 14:23