sillwio, starburst surasiu tą straipsniuką ir galėsiu linką visiems įmest, nes tikrai verta paskaityt (save ten irgi radau )
oj kiek naujų foto atsirado nuo vakar vakaro... reiks pastudijuot
o čia mano nekonkursinės idėjos (nepraėjo mano griežtos atrankos). nepykit dėl grybaujančio fokuso... tiesiog fotkinau pati save, nebuvo ant ko fokusuot. tai viena koja įkišta kaip galima toliau į kadrą, o pati bandau paleisti laikmatį ant fotiko.... (dabar juokinga, o tada nervinaus). tiesa, tam reikalui jau vakar įsigijau nuotolinį pultelį :
vis tiek pritrūks vienos nakties....
knyga - paguoda...
Papildyta:
niu va kaip greit radau linka.
kaip gauti bloga nuotrauka.. cia forumas, tai skaitykit 7 ar 8 posta nuo virsaus. ВРЕДНЫЕ СОВЕТЫ ИЛИ Железные правила плохого фотоснимка
P.S. kaip ant LCD gerai matosi triuksmai as ant paprasto ne puses tiek nematau, kaip dabar ziurint per vyro laptopa
QUOTE(sillwio @ 2007 07 03, 21:46)
Sillwio, grazhios Londono nuotraukos bet norejau paklausti, kaip uzhdedi ta toki glow efekta? zhinoma, jei chia ne kokia firmos paslaptis
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 04, 01:19)
Savarzele - atkirpta geriau, gal ir su mergyte gali atkirpt?
su mergyte deja negaliu - nekarpyta ten nuotrauka
QUOTE(Sansara @ 2007 07 04, 08:55)
Aš turėjau šitą idėją
Labukas,
prabalsavau už namų darbus Kada baigiasi balsavimas?
prabalsavau už namų darbus Kada baigiasi balsavimas?
Aciu visiems uz pastabas Remeliams dar neuzaugau matyt O maze mb nupaveikslavo, tik as apkarpiau stambiai . Man tai buvo maloni staigmena, nes jis tik savo zuvis paveiksluoja Aplamai pesames del fotoparato. Nupirkom jam IXUS tiem zvejybos laimikiam yamzinti. Tik vat rupuziokas nesinaudoja ir vis kesinas y manajy...
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 04, 12:16)
šiandien
Kas cia pas mus klasej per vobla sedi klasioku nepazystu
QUOTE(Sansara @ 2007 07 04, 07:55)
niu va kaip greit radau linka.
Ačiū labai "Чукча не читатель, чукча - писатель!" Vitamino C savaitei pasikroviau
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 04, 07:56)
Sillwio, grazhios Londono nuotraukos bet norejau paklausti, kaip uzhdedi ta toki glow efekta? zhinoma, jei chia ne kokia firmos paslaptis
Ačiū. Anokia čia paslaptis, naudoju "feivels gothic glow" action'ą. Internete galima rast. Jei nerasi, galiu e-mailu atmest.
QUOTE(bite maja @ 2007 07 04, 12:55)
šiandien
O aš taip skubėjau, balsavau su skaudančia galva Gerai kad dabar kai jau praėjo, tai turbūt taip pat balsuočiau
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 12:30)
Ačiū labai "Чукча не читатель, чукча - писатель!" Vitamino C savaitei pasikroviau
jooo... todel ir sakiau, kad kai kurie vakar pokalbio cia sakiniai, kaip citatos is to straipsnio. tikiuosi saves ten neradai as tai radau keliuose momentuose...
Dekui Sillwio
Radau ta daikta. Parsisiunchiau. Ishsipakavau, bet nemoku panaudoti Padek blondinei, pasakyk, kur jis pasideda?
Radau ta daikta. Parsisiunchiau. Ishsipakavau, bet nemoku panaudoti Padek blondinei, pasakyk, kur jis pasideda?