Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sillwio, starburst surasiu tą straipsniuką ir galėsiu linką visiems įmest, nes tikrai verta paskaityt (save ten irgi radau lotuliukas.gif )
oj kiek naujų foto atsirado nuo vakar vakaro... reiks pastudijuot rolleyes.gif

o čia mano nekonkursinės idėjos (nepraėjo mano griežtos atrankos). nepykit dėl grybaujančio fokuso... tiesiog fotkinau pati save, nebuvo ant ko fokusuot. tai viena koja įkišta kaip galima toliau į kadrą, o pati bandau paleisti laikmatį ant fotiko.... (dabar juokinga, o tada nervinaus). tiesa, tam reikalui jau vakar įsigijau nuotolinį pultelį thumbup.gif :
vis tiek pritrūks vienos nakties....
user posted image

knyga - paguoda...
user posted image

Papildyta:
niu va kaip greit radau linka.
kaip gauti bloga nuotrauka.. cia forumas, tai skaitykit 7 ar 8 posta nuo virsaus. ВРЕДНЫЕ СОВЕТЫ ИЛИ Железные правила плохого фотоснимка

P.S. kaip ant LCD gerai matosi triuksmai blink.gif as ant paprasto ne puses tiek nematau, kaip dabar ziurint per vyro laptopa blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 liepos 2007 - 07:57
QUOTE(sillwio @ 2007 07 03, 21:46)

Sillwio, grazhios Londono nuotraukos thumbup.gif bet norejau paklausti, kaip uzhdedi ta toki glow efekta? g.gif zhinoma, jei chia ne kokia firmos paslaptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 04, 01:19)
Savarzele - atkirpta geriau, gal ir su mergyte gali atkirpt? wink.gif

su mergyte deja negaliu - nekarpyta ten nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 04, 08:55)

vis tiek pritrūks vienos nakties....
user posted image

Aš turėjau šitą idėją smile.gif
Atsakyti
Labukas,

prabalsavau už namų darbus wub.gif Kada baigiasi balsavimas? g.gif

Atsakyti
Aciu visiems uz pastabas 4u.gif Remeliams dar neuzaugau matyt 4u.gif bigsmile.gif O maze mb nupaveikslavo, tik as apkarpiau stambiai bigsmile.gif . Man tai buvo maloni staigmena, nes jis tik savo zuvis paveiksluoja doh.gif Aplamai pesames del fotoparato. Nupirkom jam IXUS tiem zvejybos laimikiam yamzinti. Tik vat rupuziokas nesinaudoja ir vis kesinas y manajy...
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 04, 12:16)
Labukas,

prabalsavau už namų darbus  wub.gif Kada baigiasi balsavimas?  g.gif

šiandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas cia pas mus klasej per vobla sedi bigsmile.gif g.gif 4u.gif klasioku nepazystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 04, 07:55)
niu va kaip greit radau linka.

Ačiū labai smile.gif "Чукча не читатель, чукча - писатель!" Vitamino C savaitei pasikroviau biggrin.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 04, 07:56)
Sillwio, grazhios Londono nuotraukos thumbup.gif bet norejau paklausti, kaip uzhdedi ta toki glow efekta? g.gif zhinoma, jei chia ne kokia firmos paslaptis rolleyes.gif

Ačiū. Anokia čia paslaptis, naudoju "feivels gothic glow" action'ą. Internete galima rast. Jei nerasi, galiu e-mailu atmest.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 04, 12:55)
šiandien  mirksiukas.gif

O aš taip skubėjau, balsavau su skaudančia galva lotuliukas.gif Gerai kad dabar kai jau praėjo, tai turbūt taip pat balsuočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 12:30)
Ačiū labai smile.gif "Чукча не читатель, чукча - писатель!" Vitamino C savaitei pasikroviau biggrin.gif

jooo... todel ir sakiau, kad kai kurie vakar pokalbio cia sakiniai, kaip citatos is to straipsnio. tikiuosi saves ten neradai mirksiukas.gif as tai radau keliuose momentuose...
Atsakyti
Dekui Sillwio aciuks.gif
Radau ta daikta. Parsisiunchiau. Ishsipakavau, bet nemoku panaudoti g.gif Padek blondinei, pasakyk, kur jis pasideda? ax.gif
Atsakyti