Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Will @ 2007 06 28, 15:29)
(kur tokią knygą gavai?  bigsmile.gif )

Kolekcionuoju senus giesmynus, maldaknyges, maldynus 4u.gif
Šita vienintelė geriausios būklės unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 12:37)
jaučiuosi lyg būčiau prikakojus šioj temoj

QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 12:53)
nes man irgi nesmagu nuotraukas bedėti.

Jetau, tai kaip man jaustis doh.gif biggrin.gif
Dar buvo toks bandymas blush2.gif ( pažadu kol kas daugiau nekelti nuotraukų doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Elina o jau kaip ryskumo truksta doh.gif Kazkas nelabai egrai su kompozicija. Pabandyk maziau raudonos spalvos palikt ir is kitos puse ir gal arciau g.gif Nors vaizdas thumbup.gif

Vyras diploma pagaliau gavo "daktaro laipsni" 8 metus mokesi doh.gif einu svest bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 28 birželio 2007 - 14:52
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 28, 15:51)
Vyras diploma pagaliau gavo "daktaro laipsni" 8 metus mokesi  doh.gif  einu svest  bigsmile.gif

Sveikinu.smile.gif). Gero sventimo...

Ar dabar reiktu prasyti zmoniu:"Ne nu baikit. Fotografuokit, kaip faina. Dekit gi tas nuotraukas. Visai graziai fotkinat. Nuotraukytes labai fysnios..."jei jauciat, kad reikia poilsio, minciu sudeliojimo- zinoma, pailsekit. O demesio prasymas grojant nihilizmo stygomis-nekabina.

Eilina. Mano poziuriu Tavo paskutiniosios foto nevykusios. Pirmosios- baisi kompozicija, atroji- knyga, raides ir kazkas persviesta nuotraukos gilumoje, trecioji- nukirptu virsumi, ir vos i kadra telpancia knyga. Linkiu sekmes ieskojimuose. Tavo knygu lobynas, tikiu, pades atrasti idomu kadra:))
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 14:40)
Mano bandymas knygos tema. Gerai matau, kad nuotraukos, ypaš, pirmoji labai lievos ir šiaip neteisinga kompozicija, aiškiai matosi, kad fotkinau saunoje doh.gif , lentelių sujungimai doh.gif  ir t.t..

Pirmojoje foto, Elina, nebūtina PS dailinti, dabar kaip suprantu fotoaparatas jau "galingas"
reikėtų pradėti su diafragma "žaisti", senesnėse temose buvo daug apie tai. Tas mažesnis skaičiukas F ir padarytų foną išplautą, ir saunos lentelių nebesimatytų smile.gif.

pirmoje foto mano namų darbų idėją nušvilpei
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 16:01)

pirmoje foto mano namų darbų idėją nušvilpei

Kuo ramiausiai savo idėją fotkink, nes ir arkliui aišku, kad tavoji nė neprimins manosios. Niekas net nesupras, kad idėja panaši smile.gif Neabejoju, kad tavo nuotrauka bus tikra nuotrauka, o manoji- tik du daiktai sudėti vienas šalia kito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 15:32)
aha, ir be manęs buvo kas rugius mindo smile.gif
sąvaržėle, man labiausiai kliūna ne susiglamžę drabužiai, bet per tamsus veidas ir nenatūralūs debesys. Gal reikėjo vos patamsinti nuotrauką, kad dangus nebūtų toks labai spindintis, o mergaitės veidą iš šešėlio bandyti "ištraukti" su blykste

netyčia mindėm - važiavau į mišką savo tikslais, ir prisigriebiau kompanjonę, nes labai prašėsi. Ko ieškojau - neradau, tai su kompanjone sustojom palaukėj. Debesys man pačiai kažkaip nekliūva, o pirmoje jie nei tamsinti, nei šviesinti, šešėliai tiesa kliūva, - o apie blykstę nepagalvojau doh.gif - čia fotkinau ne su saviškiu aparatu, bet maniškiu galvoju ar išvis įmanoma atskirai įsijungt blykstę g.gif - jaučiu turėtų būt įmanoma, bet kažkaip nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 28 birželio 2007 - 15:12
QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 16:05)
Kuo ramiausiai savo idėją fotkink, nes ir arkliui aišku, kad tavoji nė neprimins manosios. Niekas net nesupras, kad idėja panaši smile.gif Neabejoju, kad tavo nuotrauka bus tikra nuotrauka, o manoji- tik du daiktai sudėti vienas šalia kito doh.gif

žr. ankstesnę Valandos žinutę.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 28 birželio 2007 - 15:22
QUOTE(Sansara @ 2007 06 28, 15:40)
aš pasižiūriu į tavo macro nuotraukas ir taaaip noriu tavo "kišeninuko" nors porai valandų ir tavo akies pastebint "vabalų gyvenimą"...

4u.gif , ir galvoju mastau.gif ką aš turiu g.gif , ogi vabalai ir gėlių žiedai doh.gif jokios įvairovės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 16:26)
4u.gif , ir galvoju  mastau.gif ką aš turiu g.gif , ogi vabalai ir gėlių žiedai doh.gif jokios įvairovės blush2.gif

Na o pas mus su Agneza tik dukros portretai + vaizdai iš kelionių smile.gif

Bet kažkaip nesinervuojam dėl to. Kol portretai ir peizažai nėra tobuli, tol yra ko mokintis smile.gif Ir jei tau patinka makrofotografija tai ir tobulinkis joje.

Asmeniškai man dabar labiausiai knieti kažkaip įvaldyti šviesą, nes esame lamerių lameriai apšvietimo srityje...
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 15:26)
4u.gif , ir galvoju  mastau.gif ką aš turiu g.gif , ogi vabalai ir gėlių žiedai doh.gif jokios įvairovės blush2.gif

turi savo stilių, turi savo arkliuką, kas tau gaunasi ir patinka mirksiukas.gif kuo tai blogai? negi geriau mėtytis nuo... iki.... nerandant vietos blush2.gif nei bandyt tobuliau įvaldyt vieną sritį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 28, 16:53)
turi savo stilių, turi savo arkliuką, kas tau gaunasi ir patinka  mirksiukas.gif kuo tai blogai? negi geriau mėtytis nuo... iki.... nerandant vietos  blush2.gif nei bandyt tobuliau įvaldyt vieną sritį  mirksiukas.gif

4u.gif aciuks.gif paguodėt biggrin.gif , na, man patinka tie vabalai lotuliukas.gif ..............bet norisi turėt nuotraukų su normaliais peizažais, "normaliais" žmonėm ir t.t................ irnesakyk.gif svarbiausia, kad dar noriu, kai jau nieko nenori, sako, va, tada jau negerai hihihi.gif
Eisiu valdyt vabalų gyvenimo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Juk deda visi nuotraukas. Nelabai suprantu, ka Valanda mano. O ko ko, tai demesio tikrai ne SMoje ieskom smile.gif Ir dar manau, kad reikia buti bent siek tiek savikritiskiems. Bet cia "ne i tema".
Atsakyti