Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 16:54)

Malonu matyt nauju zmoniu. Del cia savo nuotraukas.

QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 18:48)
Labas labas!!!!!!!
Sveika prisijungus 4u.gif
rodyk ka turi smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 07 03, 19:07)
Puriena6 ir Sapokliaka - sveikos prisijungusios smile.gif

dekui, bet kad man iki Jusu fotkiu tai dar mokytis ir mokytis bigsmile.gif bigsmile.gif Geda man savo savosiomis eteri tersti, bet idesiu dvi tam, kad sklausyciu patarimu, kuria linkme taisytis smile.gif

Savaitgalio nuotrauka :
user posted image

O cia drauges vaikas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 22:02)
kiekvienais metais Kernavėj per Mindaugo karūnavimo dieną vyksta gyvosios archeologijos dienos.
http://www.kernave.org/reng.htm

eina nachrien tos dienos... prieš kelis metus važiavom ( o gal pernai- nepamenu g.gif ). valandą praleidome milžiniškame kamštyje ir likus 8km. iki Kernavės sukom į bilekokius krūmus- vis gamtoj o ne kamštyje. Tokių nusukusių irgi buvo 9 galybės- visa paupė nusėta nusivylusiais ir nedavažiavusiais. Daviau sau žodį, kad jei dar kartą sumislysiu ten važiuoti - pati sau subinę išsispardysiu frusty.gif frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
Na va, jau po vidurnakčio ant Lietuvos, taigi einu balsuot, nes darbe ryt kažin ar rasiu laiko. Vertindamas prioritetą atiduosiu nuotraukoms, kuriose knyga (os) parodyta (os) ne tiesmukiškai.
Atsakyti
Mano nuomonė, jei įdomu 4u.gif

patinka labai ši, net nežinau kuom
http://public.fotki....eragamtoje.html
Bet nukirpta knyga, norisi jos sveikos blush2.gif

Patinka šios idėja http://public.fotki....ai-knyga/3.html

patinka ši, patinka ir viskas. Tik gal bluro per daug tarp puslapių. Tolesnė su kažkokiu fonu ne tokia.
http://public.fotki....ga/img1016.html

Šita super, trūksta priekyje vienaakio su žiūronu drinks_cheers.gif Norėtųsi tamsesnio atspalvio, dabar toks ne visai juodas ir šešėlinis, nemoku pasakyt tiksliai net
http://public.fotki....yga/knyga2.html

Tikiuos nesupykot ką paminėjau ir ko ne, prie bet ko prisikabint galima juk smile.gif

Atsakyti
Savarzele - atkirpta geriau, gal ir su mergyte gali atkirpt? wink.gif
Tosk - super selme. gal noretusi daugiau ryskumo, bet juk antra karta tokio momento nepagausi wink.gif o va peizazui remeliai tai nea...
Cara - pas tave ne paprastos nuotraukos wink.gif grazi dukryte ir nuotrauka patinka. gal siek tiek noretusi sviesiau, bet negaliu tvirtint, nes ziuriu per laptopo monitoriu smile.gif
Sapokliaka - pirmiausia - data lauk wink.gif bandyk pareguliuoti WB pagal apsvietima, nes antroje nuotraukoje labai krenta i akis ir zinoma nepasikliauk fotoaparato fokusavimo sistema visu 100%. noretusi ryskiu berniuko akiu, o ne kepures wink.gif beje, kokiu fotoaparatu fotografuoji?
Atsakyti
Išbalsavau už nuotraukas 4u.gif . Einu gult, bo labai pavydas suėmė peržiūrėjus jūsiškes doh.gif
Sapokliaka, faini momentukai pagauti mirksiukas.gif . Man patinka tavo nuotraukos. Nėr tau ko bijoti su tokiom dabartinėm. O kritikos gausi iš kompetetingesnių smile.gif. Man vaiko veidukas per raudonas, data labai netinka, šuniukui kotais trūksta g.gif , o gal per daug. Tik tiek blogo tematau smile.gif . Bet kiti pamatys daugiau, gali būt rami hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 liepos 2007 - 01:15
WOW unsure.gif sitiek priraset... doh.gif man jau tuoj darba teks mesti, kad speti su jusu tempais hihihi.gif valanda skaiciau, kol dasivijau, bo labai jau buvo idomi diskusija cia.... biggrin.gif

QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 06:59)
Pasiulymas REIKALAVIMAS>

Po balsavimu visi  PRIVALO uzrasyti savo nika prie nuotraukos.

Zinoma su "reikalavimas" tik juokams. Bet ,manyciau, neteisinga, kad nuotraukos tuno be seimininko.

oho, kaip grieztai cia... biggrin.gif
as ir buvau davus tokia ideja, ale ne taip garsiai, tai taip ir liko nepastebeta.... rolleyes.gif
butu labai patogu, atsidarai fotke ir matai kieno ji, nereiktu ieskot nuotraukos autoriaus tarp komentaru 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 07:01)

unsure.gif kai saka - mama mia kergudu.... doh.gif siaubas.... man kas duotu tokia panasia mano vaiko nuotrauka ir dar primoketu, neimciau schmoll.gif bet kaip kazkas pastebejo, jei yra paklausa, yra ir pasiula.... kazkam vadinas tinka.... 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 07 03, 13:13)
Aaaaaa... To Algio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pala, kokio Algio  g.gif

manau, kad ji turejo omeny Algi Krisciuna.... mirksiukas.gif bent jau seniau jis Panelej dirbo, dabar esu atsilikus nuo LT ir kas ten darosi... blush2.gif nuotraukas tikrai neblogas daro... mano nuomone.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 04 liepos 2007 - 06:11
namu darbuose balsuojama uz penkias nuotraukas, ir labiausiai patikusiai nuotraukai skiriama 5 balai? ar taip supratau, bo nesinori klaidu pridaryt ten.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 04, 06:45)
namu darbuose balsuojama uz penkias nuotraukas, ir labiausiai patikusiai nuotraukai skiriama 5 balai? ar taip supratau, bo nesinori klaidu pridaryt ten....  blush2.gif

Taip taip mirksiukas.gif 5 balai pirmai vietai, 4- antrai, 3-treciai ir t.t. uz penkias foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 00:01)
Taip taip mirksiukas.gif 5 balai pirmai vietai, 4- antrai, 3-treciai ir t.t. uz penkias foto ax.gif

jau prabalsavau.... 4u.gif
sunku buvo issirinkti labiausiai patikusias, tai apsistojau ties tomis, prie kuriu vis griztu ir griztu... blush2.gif technikoj ir fotografavimo teisingume vis dar mazai nusimanau, tai ka jau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 03, 22:36)
Savaitgalio nuotrauka :
O cia drauges vaikas

šuns rakursas galėtų būti kitas.
o vaiko nuotrauka žavinga, tik raudonumo per daug.

QUOTE(vobla @ 2007 07 03, 23:04)
eina nachrien tos dienos... prieš kelis metus važiavom ( o gal pernai- nepamenu g.gif ). valandą praleidome milžiniškame kamštyje ir likus 8km. iki Kernavės sukom į bilekokius krūmus- vis gamtoj o ne kamštyje. Tokių nusukusių irgi buvo 9 galybės- visa paupė nusėta nusivylusiais ir nedavažiavusiais. Daviau sau žodį, kad jei dar kartą sumislysiu ten važiuoti - pati sau subinę išsispardysiu frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif

mes pirmais metais taip buvom papuolę blink.gif doh.gif o pernai nuvažiavom gerokai po pietų. nebuvo jokio kamsčio ir mašiną radom, kur pasistatyt didis.gif

Cara , man tavo vaiko nuotrauka labai žaisminga. tokia saulėta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 04, 01:19)
Sapokliaka - pirmiausia - data lauk wink.gif bandyk pareguliuoti WB pagal apsvietima, nes antroje nuotraukoje labai krenta i akis ir zinoma nepasikliauk fotoaparato fokusavimo sistema visu 100%. noretusi ryskiu berniuko akiu, o ne kepures wink.gif beje, kokiu fotoaparatu fotografuoji?

Aciu uz komentara 4u.gif Pasistengsiu pasitaisyti pioneer.gif
O fotografuoju su sena muilinuke : konica minolta dimage Z1

QUOTE(Elina @ 2007 07 04, 02:08)
Sapokliaka, faini momentukai pagauti mirksiukas.gif . Man patinka tavo nuotraukos. Nėr tau ko bijoti su tokiom dabartinėm. O kritikos gausi iš kompetetingesnių smile.gif. Man vaiko veidukas per raudonas, data labai netinka, šuniukui  kotais trūksta g.gif , o gal per daug.  Tik tiek blogo tematau smile.gif . Bet kiti pamatys daugiau, gali būt rami  hihihi.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti