Bandau ismokti deti remelius. Tad labai nepeikit... Bet kritika vistiek nemaisytu... Ir nuotraikai, ir remeliams
P.S. Nuotrauka sena
QUOTE(fotolama @ 2007 07 02, 22:57)
Per Jonines buvome Marienburge (dabartinis Malborkas).
Tad užspaminu jus visus reportažu iš Marienburgo
Tad užspaminu jus visus reportažu iš Marienburgo
Fotolama, puikus reportažas. Užsimaniau ten nusibelst su fotiku. Nuotraukos tavo tvarkingos, o ypatingai patinka 3, 9 ir paskutinė. Kas man nepatinka visose, tai tavo rėmelis. Gal až kažko nesuprantu, bet mano galva juodas rėmėlis ir dar toks masyvus, ne kiekvienai nuotraukai tinka. Mesčiau rėmą lauk ir jeigu labai norisi, galima bandyt lengvesnius skirtingų atspalvių. Rėmas tinka tik 3 nuotraukai, mano galva.
QUOTE(Elina @ 2007 07 02, 23:43)
O ar yra kas nors gero šitoj mano nuotraukoj?
Man nuotraukos kadravimas visai patinka, tik fokusas ne vietoj, mano galva. Norėčiau ryškiais matyti pirštus.
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 03, 08:53)
Pažiūrėjau ir aš Silwio nuotraukas Ech....
Dėkavoju.
QUOTE(Puriena6 @ 2007 07 03, 09:11)
Kritika - gerai. Taigi ir pasirodau. Prašom kritikuoti
Sveika prisijungus
1. Kad taip į dešinę kiek su kamera ir objektyvą kiek aukštyn, kad nesimatytų komodos kampo ir vaikio galva visa tilptų į kadrą - būtų liuks.
2. Man ne. Modelis puikus, bet fonas užgožia.
3. Gal kad pabrėžt vartų aukštį reikėjo fotografuot pritūpus. O gal ir ne
4. Gražus paveiksliukas, bet Pažaislis jau tiek kartų fotografuotas, kad jį parodyt įdomiai ne paprasta.
Tesk toliau. Tau puikiai sekasi.
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 09:14)
Bandžiau knygą, tik nenukriskit . Šūds, garbės žodis . Net vyras, kuriam viskas gražu ką aš padarau , sako: kas čia per nesamonė
Nukrist nėra ko. Kompozicija aišku šlubuoja, bet objektas statinis, taip kad tolimesnių eksperimentų niekas neriboja
QUOTE(sillwio @ 2007 07 02, 23:32)
....
Sveiki, aš aišku vėlai, bet man toje aptartoje nuotraukoje su mergina ir knyga kažkodėl kliūva grynas juodumas už jos nugaros. Gal ir be reikalo, nežinau, bet kažkodėl užkliuvo, kaip kažkokia netikėtai atsiradus plokštuma. Namų darbų neturiu, kai tik atgausiu savo fotiką ir jei būsiu prie interneto pasitaisysiu, o čia šiaip keli kadrai (raz už atsirado temoje portretų - galima sakyt kažkas prie pirmųjų bandymų)
o čia vyro "grobis"
Einu toliau skaityt,, kol kas dasikasiau iki kažkokių prasidėjusių "varžybų"
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 03, 19:07)
Fotolama - patinka man tavo nuotraukos. kai kuriose gal izvelgiu techniniu klaideliu (apie kurias jau ir be manes pakalbejo) bet visumoj liuks. noriu paklausti, ar patenkinti 10 - 22mm objektyvu Canonui? galvojam apie ji. ir dar - isduok, kur pirkot plug-in, tokio niekur neradau
Ten mano draugo fotoaparatas ir objektyvas Per mažai tuo objektyvu naudojausi, neturiu nuomonės. Bendrai paėmus, aš nesu plataus kampo mėgėjas. Mano turimo DA 16-45mm plataus kampo man užtenka absoliučioj daugumoj situacijų
O rėmelius (kaip matau jie arba patinka arba nepatinka, abejingų nėra) aš dedu su štai šiuo skriptu: http://www.absolutes...g.com/toweb.htm
Beje, kas važiuos į Kernavę?
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 20:52)
Beje, kas važiuos į Kernavę?
O ko? Proga kokia? Aš neseniai buvau
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 10:12)
isivaizduoju, kad reiketu prisistatyti
ikelsiu kelias foto, lauksiu kritikos
fotkinta EOS 400D, 50mm 1,8 visur be blico, reguliuojant vien diafragma bei iso
ikelsiu kelias foto, lauksiu kritikos
fotkinta EOS 400D, 50mm 1,8 visur be blico, reguliuojant vien diafragma bei iso
1. Objektas įdomus. Pirmas planas ir fonas išbarsto viską. Reikia ieškot kur jis (objektas) prasideda, o kur baigiasi.
2. Totalus bardakas. Nežinau į ką žiūrėt. Žinau, koncerte sunku fotografuot ir kadrų pavyksta tikrai nedaug, bet tam tu ir esi reikalinga, kad kadrus atrinkt, o ne dėt viską, ką nufotkinai. Taip ir mano uošvienė nufotografuotų, jei aš jai parodyčiau kurią knopkę spaust ir kaip dangtelį nuo objekyvo nuimt.
3. Klausimas - ką norėjai parodyt?
4. 5. 6. Emocijas matau, bet taip pat matau keistus kompozicijos sprendimus, bei tonavimą. Man šitos nei viena.
7. Tą šviesų gerimų stovą iš kairės mesčiau lauk ir vos vos pasukčiau pagal laikrodžio rodyklę, tada gal kažkiek įdomiau būtų.
8. Brokas.
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 10:48)
objektyvas cia toks jau specifinis bet mane zavi tuo, kad nuotraukos gaunasi labai neskaitmenines, panasios i juostiniu fotiku darytas
Koks čia toks objektyvas? Gal soft focus?
QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 10:56)
man tavo pasisakymai primena vieną straipsnį skaitytą praeitą sav. ką daryti kad gautųsi blogos fotografijos tavo pasisakymai kaip citatos iš to straipsnio. jau nesupyk, bet šie tavo du teiginiai rodo didelias ambicijas, bet menką apsiskaitymą foto srityje.
Sansara, gal kaip nors tą straipsniuką gali e-mail'u
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:06)
nei viena muiline dar nepranoko juosteles jau vien del objektyvo dydzio
Čia cool bajeris Tokio palyginimo dar negirdėjau Dėl dydžio sakai? Nei vienas mersas dar nepranoko traktoriaus jau vien dėl ratų dydžio
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 11:10)
Noriu tave pagirt smarkiai. Šaunuolė Mane šita nuotrauka nuginklavo. Gal siuntiniu man į Švediją?
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:16)
o kuom gi daugiau pasiteisinti juokauju
man pvz tokia foto itin silta kaip senovine
man pvz tokia foto itin silta kaip senovine
Čia matyt tas pats soft focus objektyvas? Pramazinai su fokusu.
QUOTE(Opa @ 2007 07 03, 13:41)
Silwio, grazios Londono nuotraukos. Labai svarios, aiskios ir ryskios. O ar visos jos fotosopintos? Gal galetum parodyt koki kadra be PS? Noriu paziuret, ar pati labai jau i dausas "vaziuoju"
Ačiū. Photoshopintos visos, t.y. bent jau sharpintos. Įmesiu kiek vėliau kokį pavyzdį originalo.
Tavo nuotraukai tikrai trūksta ryškumo.
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 13:46)
beje, siandien atkreipiau demesi kokia nuotrauka ant Tavo vaikas zurnalo, kokios vaikucio ryskiai salotines akutes Algio fotkinta..stilius toks matyt...
Aaaaaa... To Algio Pala, kokio Algio
O man patinka tokios aktyvios diskusijos ir visai čia ne "varžybos" ar "suvarymas", o normali argumentuota kritika
Iš paskutinių foto tik pasakysiu, kad sąvaržėlės mergaitės akys patiko. Ryškios, gilios
Kitoms nebeturiu jėgų Antra diena darbe po valandą ilgiau užtrunku. Manau, šią savaitę tai bus norma Savaitgalio fotkių vis dar nepersikėliau. Kol perskaitai tiek puslapių kiek šiandien prirašėt, miegot laikas ateina
Papildyta:
Sansara, Sillwio (jei Sansara tau atsiųstu, o man ne ) ir man please Kad nors teoriškai žinočiau, ko geriau nedaryti
Iš paskutinių foto tik pasakysiu, kad sąvaržėlės mergaitės akys patiko. Ryškios, gilios
Kitoms nebeturiu jėgų Antra diena darbe po valandą ilgiau užtrunku. Manau, šią savaitę tai bus norma Savaitgalio fotkių vis dar nepersikėliau. Kol perskaitai tiek puslapių kiek šiandien prirašėt, miegot laikas ateina
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 07 03, 21:13)
Sansara, gal kaip nors tą straipsniuką gali e-mail'u
Sansara, Sillwio (jei Sansara tau atsiųstu, o man ne ) ir man please Kad nors teoriškai žinočiau, ko geriau nedaryti
QUOTE(Tosk @ 2007 07 03, 14:58)
Man depresucha.... Pas mus orai tokie kad nesinori laukant nosies kisti... Tad siunciu jums truputy Norvegiskos darganos
Kritika niekada nepamaisytu
Kritika niekada nepamaisytu
Va va, pas mus toks pat š... oras. Nuotrauka man patinka. Liuks.
Gal čia man irgi depresucha?
QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 18:12)
tiesiog suintrigavo manau daugelį (gal ir supykdė), tame tarpe ir sillwio čia įmesti nuorodą, tai, kad žmogus toks įsitikinęs savo nuotraukų idealumu ir kaina, kad gina savo nuomonę tokiais žodžiais, kaip profesionalas prisiskaitęs daug info tampa ššš fotografu, o vat aš megėja ir darau geresnes foto už juos.
Nesupykdė, o prajuokino vartotojišku dizainu (čia pacitavau)
QUOTE(Tosk @ 2007 07 03, 19:30)
Bandau ismokti deti remelius. Tad labai nepeikit... Bet kritika vistiek nemaisytu... Ir nuotraikai, ir remeliams
Nuotrauka man patinka, tik rėmeliai ne.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 03, 19:51)
čia šiaip keli kadrai (raz už atsirado temoje portretų - galima sakyt kažkas prie pirmųjų bandymų)
Gerai, tik man vos vos daugiau erdvės norisi.
Atrodo pasivijau jus. Stengiausi pakomentuoti visus, jei kažką praleidau, tai tik dėl skubėjimo.
QUOTE(Tosk @ 2007 07 03, 20:30)
P.S. Nuotrauka sena
P.S. Nuotrauka sena
Nuotrauka-jaukus peizazelis. Nu bet jau remeliai... atleisk, man jie visiskas nonsesnas
Papildyta:
Savarzeles mergicos portretukai-malonus akiai. Tvarkingi ir t.t. isidesi i albuma ir dziugausi;-)
Skruzdeliu grobis-idomus. Labai gaila, kad krastai netilpo ir kad skruzdes ne visa ji aplipo.
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 21:34)
Skruzdeliu grobis-idomus. Labai gaila, kad krastai netilpo ir kad skruzdes ne visa ji aplipo.
Žinok tilpo - taigi apkirpau - galiu atkirpt
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 03, 21:38)
Žinok tilpo - taigi apkirpau - galiu atkirpt
Atkirpk ir kuo skubiau:))