Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Elina - tu saunuole. vaiku nuotraukose biski persistengei ir knygos fotografijoj kol kas yra klaidu, bet tavo uzsispyrimas pavydetinas smile.gif
Roolio ''neKaro belaukiant'' norisi koju. atvirutine nuotrauka su besisypsancia baznycia patinka, tau tokios gerai gaunasi wink.gif
Labradoriukes melynakis smile.gif grazus vaikis, bet nuotrauka siaip sau. nepatinka, kad juodai balta - nepatinka ir kropas, net ir jegine veido israiska negelbsti.
Sillwio mergina metro knyga skaitancia pamaciau tik roolio deka smile.gif dristu teigti, kad gal roolis betiesindamas ir per daug pasistenge, bet manau, kad originala vis gi reikejo biski patiesint smile.gif
Fotolama - patinka man tavo nuotraukos. kai kuriose gal izvelgiu techniniu klaideliu (apie kurias jau ir be manes pakalbejo) bet visumoj liuks. noriu paklausti, ar patenkinti 10 - 22mm objektyvu Canonui? galvojam apie ji. ir dar - isduok, kur pirkot plug-in, tokio niekur neradau smile.gif
Sea - Zuviala man atrodo Lt atostogauja...
Californiagirl - aciux uz paaiskinima - bandysim ieskot smile.gif
Puriena6 ir Sapokliaka - sveikos prisijungusios smile.gif
Stebukle - nezinau, kaip tau padet ... sad.gif
Opa - ryskumo truksta smile.gif ir tvarkymas nelabai ka pades...
Tosk - laukiam daugiau norvegisku vaizdu... tegu ir darganotu smile.gif
Dejavu - tikiesi liaupsiu - ne cia pataikei.- eik i syreli ''kaip as fotografuoju'' ar kazkaip panasiai wink.gif

na einu sillwio reportazo is Londono zet biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 03, 17:25)
man nuotrauku kokybe sugrojo. nu niekad nesutiksiu su tuo, kad 50mm objektyvas specifinis tuo, kad neryskias nuotraukas fotografuoja. va ismokt pagaut fokusa kur reikia su pilnai atidaryta diafragma - menas. o dar kad po to fokuso trukuma su PS ar Laitrumu pridengt galima, tai dar labiau nesutinku. bet  ai, jau kalbejom apie tai ne syki biggrin.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 07 03, 17:37)
O jei rimtai - jau ir kalbėjom, kad niekas neminėjo anų fotografijų. Tik pasakė minusus įdėtų čia. Ar ta kritika buvo visiškai neteisinga? ar nuotraukos buvo be priekaištų ir mes nepelnytai, dėl savo kažkokių ambicijų, išpeikėm?

ėėėė, čia sudėtas ir aš kritikavau mirksiukas.gif ir tas pačias klaidas daugmaž pamačiau kur ir jūs. kai ėmė teisintis, kad objektyvas kaltas, aš viena pirmųjų pasakiau, kad nereik versti ant tos "neryškumo egzotikos ir objektyvo specifiškumo". ir kad juostelė - nereiškia blogas neryškus kadras doh.gif ir juokingos kalbos apie principinį blico nenaudojimą.
aš kalbu apie vakar nuorodos aptarimą. kodėl tas žmogus atėjo čia. šiandien tai tėra pratęsimas. nesakau, kad visos nuotraukos jos idealios, kad užsisakyčiau fotosesiją (aš visai nutarus niekada jokių fotosesijų neužsisakinėti, nes tame prasmės nematau), tačiau ten įdėtos nuotraukos tikrai nėra pačios blogiausios. aš bent jau nematau tiek minusų, kad pasisakyt ten ir nurodyt klaidas (Na mano akis dar nepralavinta WB matymuose ir t.t.). tiesiog suintrigavo manau daugelį (gal ir supykdė), tame tarpe ir sillwio čia įmesti nuorodą, tai, kad žmogus toks įsitikinęs savo nuotraukų idealumu ir kaina, kad gina savo nuomonę tokiais žodžiais, kaip profesionalas prisiskaitęs daug info tampa ššš fotografu, o vat aš megėja ir darau geresnes foto už juos. nors gera akis mato, kad ne visada taip idealu...
dėl užsipuolimo - nemanau kad tai buvo užsipuolimas. mirksiukas.gif nes aš irgi būčiau pirmose puolėjų gretose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 liepos 2007 - 18:15
Negaliu prisijungt prie fotki doh.gif
Gal sakau kazka negerai ivedu g.gif Tai koks login ir slaptazodis?
Atsakyti
Oho diskusijos bigsmile.gif
O man tai keista, kad zmogus isvis kritikos nepriima...nufotografuoja sniuriuka ir irodineja, jog gera foto ir viskas doh.gif
Peppi, tavo skelbimu skyrelyje rasiau jau- yra neblogu kadru tikrai, nu bet pasiziurek tu i WB blink.gif O nepurkstauk, kad tau nieks pagrystos kritikos neduoda...Visgi pinigus is zmoniu imi..... unsure.gif O koks ten pas tave super duper objektyvas, kuriuo vis giriesi? Jauciu mes ne vienas tokio neturim ane... g.gif
Puolimo isvis niekur nemaciau, maciau kritika lygiai tokia pat kaip ir visiems(ne vienas neissisukom), ir maciau absoliutu nemokejima paziureti i save truputi kritiskiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 liepos 2007 - 18:25
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 03, 19:21)
Negaliu prisijungt prie fotki  doh.gif
Gal sakau kazka negerai ivedu  g.gif  Tai koks login ir slaptazodis?

bitemaja
bitemaja
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 03, 19:21)
Negaliu prisijungt prie fotki  doh.gif
Gal sakau kazka negerai ivedu  g.gif  Tai koks login ir slaptazodis?

tokie patys... mazosiomis raidemis 4u.gif

Papildyta:
kalbejau katik su destytuvu photo.gif klausiau del to atspindzio spalvoto... tai sake kad tik PS visagalis gali padeti arba pabandyti naudoti pati maziausia iso.... Cia jei kam dar be manes idomu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 18:29)
kalbejau katik su destytuvu photo.gif klausiau del to atspindzio spalvoto...  tai sake kad tik PS visagalis gali padeti arba pabandyti naudoti pati maziausia iso.... Cia jei kam dar be manes idomu cool.gif

idomu drinks_cheers.gif
jauc su PS daug darbo g.gif

...pas mus graudzia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 03, 19:07)

Dejavu - tikiesi liaupsiu - ne cia pataikei.- eik i syreli ''kaip as fotografuoju'' ar kazkaip panasiai wink.gif

wyshnia, aš juk čia nerimtai mirksiukas.gif , sėdžiu šiam skyrely praktiškai nuo pirmos temos ir nežadu jo į nieką iškeisti.
Atsakyti
dekui, prisijungiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 03, 19:33)
idomu drinks_cheers.gif
jauc su PS daug darbo g.gif

manau, kad daug darbo....
o su iso 64, vis vien raudona... jei taip arti raudonos spalvos objektas sad.gif

pas mus ant ribos griaustinis unsure.gif tuoj tuoj....

kaip mane nervas ima... fotikas jau LT muitinej, o ji paims tik menesio pabaigoj, nes tik tada pazystamas muitininkas is atostogu grysta... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 03, 18:33)

ir dar ledais lija doh.gif

Diskusijos visas nuotraukas uzgoze ax.gif
Labradoriuke,man tavo sunaus israiska,tai negaliu,tokia velniukiska wub.gif
kas dar isimine g.gif jau pamirsau doh.gif
Fotolama,tai neisduosi kokie tavo remeliai ir kur tu juos pirkai g.gif
Peppi,o tu ant visu foto dedi savo varda?gal tu ji truputi pasviesink,pirma ka as matau tavo foto,tai ta rysku varda,po to tik kas nuotraukoj ax.gif cia aisku tavo skyreli buvo,tu ne cia dejai tas foto su tuo vardu,ir as cia draugiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 03, 18:36)
wyshnia, aš juk čia nerimtai  mirksiukas.gif , sėdžiu šiam skyrely praktiškai nuo pirmos temos ir nežadu jo į nieką iškeisti.

tai gis as supratau... irgi juokais parasiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 07 03, 18:52)
ir dar ledais lija doh.gif

blink.gif aha... siaubas, as dar taip zaibu bijau blink.gif
Atsakyti