Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labai ačiū už kritiką 4u.gif Įdomu tikrai, nes nuomonės be galo įvairios thumbup.gif

O man Peppi nuotraukos visai ne lėkštos. Kokybės prasme tai reikėtų padirbėti, bet nuotraukose gyvybės yra.

Labai patiko Silwio Londono vaizdeliai thumbup.gif

stebukle, mano nuomone tu nepabėgsi nuo tų spalvotų atspindžių, nes tiesiog tokioj pozicijoj esant( kaip tavo stebukliukas stovi) tai to neįmanoma išvengti.
Atsakyti
Man depresucha.... Pas mus orai tokie kad nesinori laukant nosies kisti... Tad siunciu jums truputy Norvegiskos darganos mirksiukas.gif
user posted image

Kritika niekada nepamaisytu ax.gif
Atsakyti
Tosk, labai fainai nuotrauką pagyvina raudona namo fragmento spalva . Gaila tik, kad to namo kyšo maža dalis. Jis traukia dėmesį nuotraukoje, o ne kt. pastatėliai, ar horizontas. Todėl man to namo su langu norėtųsi matyti daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 03 liepos 2007 - 15:13
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 15:42)
Jei nieko priespadesiu ikelt;-)
Vijukes vyro foto. Tema Sauleta.

man patinka. labai mistiškai atrodo, bet norisi erdvės viršuje, o kairę pusę tiek apačioj, tiek šone šiek tiek pakirpt.

QUOTE(Tosk @ 2007 07 03, 15:58)
Man depresucha.... Pas mus orai tokie kad nesinori laukant nosies kisti... Tad siunciu jums truputy Norvegiskos darganos mirksiukas.gif

ech, Norvegija wub.gif rakursas nelabai vykęs g.gif . o užuot depresavus, geriau atsiųsk mums norvegiškų vaizdelių mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 03, 15:39)
Nu, baikit jus kritikas. Skoniu yra visokiu ir visokiu reikia. Kaip kazkas sake: yra paklausa, yra ir pasiula. Laisva rinka. Itariu, kad daugelio is musu vaikuciai turi plastmasiniu arba pliusiniu pobaisiu  zaislu.

Uzuolaida, tu jau neužpyk. Nei čia kritika, nei ką. Tiesiog natūrali atmetimo reakcija. Vis dėl to yra tam tikri estetikos standartai unsure.gif . Ir kada tie rėmeliai, t.y. chaltūrkė- parduodami kaip vos ne menas ir aikčiojama ( ko tais įtariu, kad ne pirkėjos, o pažįstami) "koks grožis bigsmile.gif "- nemalonu unsure.gif . Ir nematau nieko baisaus kartais panagrinėti tokį "meną". O galbūt ir trigrašį įkišt pas pardavėją- ims jaunutė mamytė, iš gilaus kaimo ir atidžiau pažiūrės ką perka ir ar tikrai gražu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 liepos 2007 - 15:27
Sveiki,

Kokia sauni tema....
Ir man, kaip zaliai, beveik visos nuotraukos grazios..
ismokti fotografuoti labai noreciau.....
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 07 03, 15:58)
user posted image

reiktu apsispresti, ar namiuksti i kadra ar is kadro. Jooo, jauciasi Tosk pasimetimas:)) . Greiciau mesk ta depresucha ir sugrizk pas mus;-)
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 16:26)
Ir nematau nieko baisaus kartais panagrinėti tokį "meną". O galbūt ir trigrašį įkišt pas pardavėją- ims jaunutė mamytė, iš gilaus kaimo ir atidžiau pažiūrės ką perka ir ar tikrai gražu cool.gif

1. nagrinedami toki mena, sugaisim daug brangaus laiko, per kuri galetumem panagrineti kitoki mena.
2. "jauna mamyte is gilaus kaimuko", nera beskonybes vartotojo simbolis.
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 03, 16:29)
Sveiki,
Kokia sauni tema....

Malonu matyt nauju zmoniu. Del cia savo nuotraukas.
Atsakyti
iš tikrųjų, dėl peppi, manau sugrojo ne jos nuotraukų kokybė. pripažinkim, nėra jau jos tooookios blogos (prie reklamos turiu galvoje). kai kurie kadrai yra super ( na su mažais kabliukais kai kur ir t.t.) na padauginta su fotošopu vietom, bet ne kiekviena mūsų čia foto gaunasi tokio lygio mirksiukas.gif aišku ne visas čia afišuojam, bet mano vaiko tikrai tokios kokybės nuotraukų nedaug...
o sugrojo tas ambicingumas. kad vat aš už tai imu pinigus, nemažus pinigus ir man atrodo mano foto to vertos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 17:03)
iš tikrųjų, dėl peppi, manau sugrojo ne jos nuotraukų kokybė. pripažinkim, nėra jau jos tooookios blogos (prie reklamos turiu galvoje). kai kurie kadrai yra super ( na su mažais kabliukais kai kur ir t.t.) na padauginta su fotošopu vietom, bet ne kiekviena mūsų čia foto gaunasi tokio lygio  mirksiukas.gif aišku ne visas čia afišuojam, bet mano vaiko tikrai tokios kokybės nuotraukų nedaug...
o sugrojo tas ambicingumas. kad vat aš už tai imu pinigus, nemažus pinigus ir man atrodo mano foto to vertos  mirksiukas.gif

nu pasigincysiu su tavim biggrin.gif del to kas is ko ir kaip bizni daro - simtas metu - cia galioja rinkos desniai - yra paklausa - bus ir pasiula biggrin.gif

man nuotrauku kokybe sugrojo. nu niekad nesutiksiu su tuo, kad 50mm objektyvas specifinis tuo, kad neryskias nuotraukas fotografuoja. va ismokt pagaut fokusa kur reikia su pilnai atidaryta diafragma - menas. o dar kad po to fokuso trukuma su PS ar Laitrumu pridengt galima, tai dar labiau nesutinku. bet ai, jau kalbejom apie tai ne syki biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš jau nebežinau tada unsure.gif . Ar šita nuotrauka yra kokybiška? Nekalbu apie dažymą. Maniau, kad trūksta pusę pakaušio, portretas fotografuotas iš žemai ( atrodo, kad pati moteris save fotkina) ir šiaip.... Nebesuprantu tada kokia yra gera, graži nuotrauka unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 18:03)
iš tikrųjų, dėl peppi, manau sugrojo ne jos nuotraukų kokybė. pripažinkim, nėra jau jos tooookios blogos (prie reklamos turiu galvoje). kai kurie kadrai yra super ( na su mažais kabliukais kai kur ir t.t.) na padauginta su fotošopu vietom, bet ne kiekviena mūsų čia foto gaunasi tokio lygio  mirksiukas.gif aišku ne visas čia afišuojam, bet mano vaiko tikrai tokios kokybės nuotraukų nedaug...
o sugrojo tas ambicingumas. kad vat aš už tai imu pinigus, nemažus pinigus ir man atrodo mano foto to vertos  mirksiukas.gif

tai aš dabar ir galvoju, kodėl mano nuotraukas kritikuojat išsijuosę... Aš vat už fotografavimą jokių pinigų neimu, lyg ambicingumas groti neturėtų. Todėl prašau nesikabinti prie mano "nuplaukusio" fokuso ir iš viso, tikiuosi tik liaupsių tongue.gif

O jei rimtai - jau ir kalbėjom, kad niekas neminėjo anų fotografijų. Tik pasakė minusus įdėtų čia. Ar ta kritika buvo visiškai neteisinga? ar nuotraukos buvo be priekaištų ir mes nepelnytai, dėl savo kažkokių ambicijų, išpeikėm?
Atsakyti
oi kokios diskusijos bigsmile.gif
ten ir mano yra skelbimas ir jau antra tema lotuliukas.gif

o del peppi kad uzsipuole, as nemanau kad cia ja kas uzsipuole schmoll.gif paprase kritikos- tai ir gavo. Nes atejus is kart pradejo kritikuot... butumet neideje jos skelbimo nuorodos, buciau pagalvojus, kad ale "viktor" kuris tikrai daug ismano, atejo ir dalina savo patarimus. Bet kai parode savo darbus, buvo pamatytas jos supratimo fotografijoj lygis ir pasakyta viskas ka apie jos nuotraukas galvojama. nesuprantu, ko cia dabar visos pradejot teisintis g.gif
P.S. Elina, sitos nuotraukos niekas neprase komentuot. Ji ne siam skyreliui skirta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 07 03, 15:56)

stebukle, mano nuomone tu nepabėgsi nuo tų spalvotų atspindžių, nes tiesiog tokioj pozicijoj esant( kaip tavo stebukliukas stovi) tai to neįmanoma išvengti.

va va... tik dabar ziuriu, kad jei fotkinta ant raudono kailio... tai gaunasi nuotrauka su raudonu atspindiu unsure.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 03, 16:29)
Sveiki,
Kokia sauni tema....

Labas labas!!!!!!!
Sveika prisijungus 4u.gif
rodyk ka turi smile.gif
Atsakyti