Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

g.gif o ar imanoma kiap nors paryskinti kompu, ar cia jau basta - blogas kadras ir tiek? unsure.gif

As cia apie savo vaikiuka, nes pamaciau kad isiterpiau i dar viena diskusija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 03 liepos 2007 - 14:17
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 14:06)
Vat čia tai kraupu  blink.gif

Kaip galima taip visiškai skonio neturėt?  doh.gif

lotuliukas.gif pasiziurekit daugiau tame skyrelyje mirksiukas.gif
bet cia ne skonio jau reikalas, tiesiog nera reikiamo issilavinimo o kazka daryti noras didelis, va tada ir gaunasi tokia makalyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 15:07)
Yra paklausa-yra pasiula. Ko tu stebiesi? Argi tave supa tik zmones, kuriems nepatinka gintariniai pveiksliukai?
Be to. Nesu garantuota, kad fotografijos asai neimetineja musu puslapiuko jaukiems papokstavimams;)))

Bet kuriuo atveju, manau, tik mažumai gali patikti tokie montažai unsure.gif . Ir ne nuotraukas turėjau omeny, o "dizainą". Aš nesišaipau schmoll.gif , aš natūraliai stebiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 15:01)
Aš niekad nemačiau SM fotopaslaugų unsure.gif . Šiandien panaršiau, nemažai skelbimų yra. Ir susižavėjusių taip pat unsure.gif
http://www.supermama...?...&p=10381721

joptaratai blink.gif vo čia tai menas.

QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 15:01)
Tai žinokit jau ir kompleksai mano kažkur užsikasė biggrin.gif . Galvoju bizniuką sukti tongue.gif  laugh.gif( nes jau manausi pakankamai irnesakyk.gif išmokusi tokiam verslui)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 07 03, 15:04)
sveiki, nezinau, kaip cia pas jus tos diskusijos vyksta, pasiziurinejau namu darbus smile.gif
man atrodo, kad turiu viena kadra, kuris tiktu i saules kategorija, bet kad neleidzia man net nuotraukos cia prisegti.. hm, idomu kodel?  g.gif

Nuotraukas dedam ne prisegtukais, o su IMG. Saules tema jaupraeityje, bet butu idomu paziuret i tavo foto;-)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 15:07)
Be to. Nesu garantuota, kad fotografijos asai neimetineja musu puslapiuko jaukiems papokstavimams;)))

tu čia baik tokius juokus biggrin.gif

QUOTE(Opa @ 2007 07 03, 15:07)
g.gif  o ar imanoma kiap nors paryskinti kompu, ar cia jau basta - blogas kadras ir tiek?  unsure.gif

pabandyk su PS pašarpinti. turėtų kažkiek padėt.
Atsakyti
o paklausa tokiu sakyciau kaimietisku dizainu yra beje milziniska mirksiukas.gif
Atsakyti
viena kartą bendraamžių skyrelyje sureagavau į įmestą nuorodą apie kalendorių su vaikų foto montažus, kad fotomontažai baisūs pasakiau, kad tokį vaizdelį gali padaryt kiekvienas perskaitęs ploniausią fotošopo knygelę... deja, po to teko žiauriai pasigailėti, nes visos mamos priėmė asmeniškai sau kaip įžeidimą, nes jos užsisakė ten kalendoriukus kalėdoms, todėl tarsi aš jų vaikus išvadinau baisiais, nors net nenumaniau kažką apie vaikus pasakyt...... verysad.gif kad aš nesuprantu trijų vaikų mamos,kuri taip užsidirba pragyvenimui ir t.t. blink.gif žodžiu - visada atsiras ką tai tenkina, arba kainos atžvilgiu, arba kokybės... o kam tai yra baisu ir neskoninga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, baikit jus kritikas. Skoniu yra visokiu ir visokiu reikia. Kaip kazkas sake: yra paklausa, yra ir pasiula. Laisva rinka. Itariu, kad daugelio is musu vaikuciai turi plastmasiniu arba pliusiniu pobaisiu zaislu. Juk todel netampame blogesniai zmonemis, a ne?
Peppi, o tu kokiu dizainu uzsiimi? Miestietisku ar metropolisku?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 15:22)
Nuotraukas dedam ne prisegtukais, o su IMG. Saules tema jaupraeityje, bet butu idomu paziuret i tavo foto;-)

na va smile.gif juk sakiau, kad nezinau smile.gif nuotrauka ne mano, o vyro, tikiuosi labai nepyks, kad atiduosiu jusu teismui smile.gif
tiksliau valanda atidave smile.gif aciu labai, niekaip nesuprantu, kodel man su IMG nekelia, jau ne pirmoj temoj susiduriu.. gal tiesiog kazko nemoku ar nesuprantu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijuke: 03 liepos 2007 - 14:43
Jei nieko priespadesiu ikelt;-)
Vijukes vyro foto. Tema Sauleta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 03, 14:39)
Peppi, o tu kokiu dizainu uzsiimi? Miestietisku ar metropolisku?

biggrin.gif vartotojisku mirksiukas.gif
Atsakyti