o ar imanoma kiap nors paryskinti kompu, ar cia jau basta - blogas kadras ir tiek?
As cia apie savo vaikiuka, nes pamaciau kad isiterpiau i dar viena diskusija
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 14:06)
pasiziurekit daugiau tame skyrelyje
bet cia ne skonio jau reikalas, tiesiog nera reikiamo issilavinimo o kazka daryti noras didelis, va tada ir gaunasi tokia makalyne
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 15:07)
Yra paklausa-yra pasiula. Ko tu stebiesi? Argi tave supa tik zmones, kuriems nepatinka gintariniai pveiksliukai?
Be to. Nesu garantuota, kad fotografijos asai neimetineja musu puslapiuko jaukiems papokstavimams;)))
Be to. Nesu garantuota, kad fotografijos asai neimetineja musu puslapiuko jaukiems papokstavimams;)))
Bet kuriuo atveju, manau, tik mažumai gali patikti tokie montažai . Ir ne nuotraukas turėjau omeny, o "dizainą". Aš nesišaipau , aš natūraliai stebiuosi.
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 15:01)
Aš niekad nemačiau SM fotopaslaugų . Šiandien panaršiau, nemažai skelbimų yra. Ir susižavėjusių taip pat
http://www.supermama...?...&p=10381721
http://www.supermama...?...&p=10381721
joptaratai vo čia tai menas.
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 15:01)
Tai žinokit jau ir kompleksai mano kažkur užsikasė . Galvoju bizniuką sukti ( nes jau manausi pakankamai išmokusi tokiam verslui)
QUOTE(Vijuke @ 2007 07 03, 15:04)
sveiki, nezinau, kaip cia pas jus tos diskusijos vyksta, pasiziurinejau namu darbus
man atrodo, kad turiu viena kadra, kuris tiktu i saules kategorija, bet kad neleidzia man net nuotraukos cia prisegti.. hm, idomu kodel?
man atrodo, kad turiu viena kadra, kuris tiktu i saules kategorija, bet kad neleidzia man net nuotraukos cia prisegti.. hm, idomu kodel?
Nuotraukas dedam ne prisegtukais, o su IMG. Saules tema jaupraeityje, bet butu idomu paziuret i tavo foto;-)
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 15:07)
tu čia baik tokius juokus
QUOTE(Opa @ 2007 07 03, 15:07)
o ar imanoma kiap nors paryskinti kompu, ar cia jau basta - blogas kadras ir tiek?
pabandyk su PS pašarpinti. turėtų kažkiek padėt.
viena kartą bendraamžių skyrelyje sureagavau į įmestą nuorodą apie kalendorių su vaikų foto montažus, kad fotomontažai baisūs pasakiau, kad tokį vaizdelį gali padaryt kiekvienas perskaitęs ploniausią fotošopo knygelę... deja, po to teko žiauriai pasigailėti, nes visos mamos priėmė asmeniškai sau kaip įžeidimą, nes jos užsisakė ten kalendoriukus kalėdoms, todėl tarsi aš jų vaikus išvadinau baisiais, nors net nenumaniau kažką apie vaikus pasakyt...... kad aš nesuprantu trijų vaikų mamos,kuri taip užsidirba pragyvenimui ir t.t. žodžiu - visada atsiras ką tai tenkina, arba kainos atžvilgiu, arba kokybės... o kam tai yra baisu ir neskoninga.
Nu, baikit jus kritikas. Skoniu yra visokiu ir visokiu reikia. Kaip kazkas sake: yra paklausa, yra ir pasiula. Laisva rinka. Itariu, kad daugelio is musu vaikuciai turi plastmasiniu arba pliusiniu pobaisiu zaislu. Juk todel netampame blogesniai zmonemis, a ne?
Peppi, o tu kokiu dizainu uzsiimi? Miestietisku ar metropolisku?
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 15:22)
Nuotraukas dedam ne prisegtukais, o su IMG. Saules tema jaupraeityje, bet butu idomu paziuret i tavo foto;-)
na va juk sakiau, kad nezinau nuotrauka ne mano, o vyro, tikiuosi labai nepyks, kad atiduosiu jusu teismui
tiksliau valanda atidave aciu labai, niekaip nesuprantu, kodel man su IMG nekelia, jau ne pirmoj temoj susiduriu.. gal tiesiog kazko nemoku ar nesuprantu??
Jei nieko priespadesiu ikelt;-)
Vijukes vyro foto. Tema Sauleta.
Vijukes vyro foto. Tema Sauleta.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 03, 14:39)
vartotojisku