Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(roolys @ 2007 07 03, 14:35)
Gerai cia ant taves supuole  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visur buvo argumentuota kritika mirksiukas.gif . nematau aš jokio užsipuolimo. tik labai intensyvią diskusiją lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, smagu skaityt diskusijas lotuliukas.gif

O as buvau nemazai prirasius, ale sm nuluzo ir viskas prpuole. Nebelabai turiu kada rasyt is naujo, tai labai trumpai.

Bitemaja, man dangus labai labai patinka 4u.gif

Silwio, grazios Londono nuotraukos. Labai svarios, aiskios ir ryskios. O ar visos jos fotosopintos? Gal galetum parodyt koki kadra be PS? Noriu paziuret, ar pati labai jau i dausas "vaziuoju" blush2.gif

Fotolama, man visos foto tokios naturalios. Ir remelis grazus. ax.gif

Namu darbu nepadariau, vis ner kada per dygstancius dantis doh.gif O ana savaite as nebeparasiau, bet kadangi nuotrauka buvau ir cia ikelus, tai visiems matyt aisku, kad parasparnininkas buvo mano 4u.gif

Parodau viena nuotrauka is seimyninio albumo. Tik ar man jau mirga akyse, ar vis tik ryskumo truksta g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 07 03, 13:35)
Gerai cia ant taves supuole  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

et, nieko baisaus smile.gif

beje, siandien atkreipiau demesi kokia nuotrauka ant Tavo vaikas zurnalo, kokios vaikucio ryskiai salotines akutes biggrin.gif Algio fotkinta..stilius toks matyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 03 liepos 2007 - 13:50
QUOTE(Opa @ 2007 07 03, 14:41)
Parodau viena nuotrauka is seimyninio albumo. Tik ar man jau mirga akyse, ar vis tik ryskumo truksta  g.gif

man trūksta g.gif
toks filosofiškai nusiteikęs vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 07 03, 14:41)
Parodau viena nuotrauka is seimyninio albumo. Tik ar man jau mirga akyse, ar vis tik ryskumo truksta  g.gif

Aha. truksta.

Pasiulymas REIKALAVIMAS>

Po balsavimu visi PRIVALO uzrasyti savo nika prie nuotraukos.

Zinoma su "reikalavimas" tik juokams. Bet ,manyciau, neteisinga, kad nuotraukos tuno be seimininko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 liepos 2007 - 13:59
Aš niekad nemačiau SM fotopaslaugų unsure.gif . Šiandien panaršiau, nemažai skelbimų yra. Ir susižavėjusių taip pat unsure.gif
http://www.supermama...?...&p=10381721
Tai žinokit jau ir kompleksai mano kažkur užsikasė biggrin.gif . Galvoju bizniuką sukti tongue.gif laugh.gif( nes jau manausi pakankamai irnesakyk.gif išmokusi tokiam verslui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 liepos 2007 - 14:04
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 13:59)
Aha. truksta.
Pasiulymas REIKALAVIMAS>

Po balsavimu visi  PRIVALO uzrasyti savo nika prie nuotraukos.

ir nustatymus. kad prisidėtume prie bendros idėjos mokytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 14:01)
Aš niekad nemačiau SM fotopaslaugų unsure.gif . Šiandien panaršiau, nemažai skelbimų yra. Ir susižavėjusių taip pat unsure.gif

biggrin.gif
taigi ka as sakiau biggrin.gif
vien fotomontazu paslaugas teikia gal trys mameles, nezinau kuo jos maketuoja bet vaizdelis baisus smile.gif
Atsakyti
sveiki, nezinau, kaip cia pas jus tos diskusijos vyksta, pasiziurinejau namu darbus smile.gif
man atrodo, kad turiu viena kadra, kuris tiktu i saules kategorija, bet kad neleidzia man net nuotraukos cia prisegti.. hm, idomu kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 15:01)

Vat čia tai kraupu blink.gif

Kaip galima taip visiškai skonio neturėt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 15:06)
Vat čia tai kraupu  blink.gif

O gal tik tau taip atrodo wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 15:01)
Tai žinokit jau ir kompleksai mano kažkur užsikasė biggrin.gif . Galvoju bizniuką sukti tongue.gif  laugh.gif( nes jau manausi pakankamai irnesakyk.gif išmokusi tokiam verslui)

Yra paklausa-yra pasiula. Ko tu stebiesi? Argi tave supa tik zmones, kuriems nepatinka gintariniai pveiksliukai?
Be to. Nesu garantuota, kad fotografijos asai neimetineja musu puslapiuko jaukiems papokstavimams;)))
Atsakyti