Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oho kiek čia tiukšmo, gaila muštynių nėra box.gif biggrin.gif

Peppi, norėjau ir aš pakomentuoti tavo nuotraukas, bet tiek to susilaikysiu- jau ir taip per daug įspūdžių vienai dienai biggrin.gif Šiaip nuoširdžiai siūlau čia dažniau apsilankyti, pasidalinti savo darbais ir atviriau priimti kritiką. Niekas labiau už kritiką nepriverčia labiau pasitempti ir taip tobulėti mirksiukas.gif
Jei atmintis nepaveda, tai dar nei vienas iš čia esančių nebuvo išsisukęs nuo kritikos biggrin.gif

Mano akimis potencialą turi tikrai nemažą, bet dar pasimokyti reikia. Taip, kad laukiame tavęs čia dažniau mirksiukas.gif
Jei kažkas nesigauna, nesiginčyk, kad taip turi būti ar su kažkuom asocijuojasi- tiesog paklausk ką daryti. Kiek suprantam ar žinom, mes čia vienas kitam bendrom jėgom padedam console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bilekas: 03 liepos 2007 - 12:59
aš ir pasikabinėsiu prie Fotolamos mirksiukas.gif
user posted image

nepatinka tas tamsumas antrame plane. čia tikriausiai dėl saulės taip išėjo g.gif

user posted image

aš būčiau fotkinus tik patį vitražą. mano galva, daug nereikalingos erdvės.

user posted image

kairė pusė šiek tiek per tamsi.

user posted image

šiek tiek ir tamsoka. bet čia tikriausiai dėl oro sąlygų.

bet šiaip visos nuotraukos labai čiki thumbup.gif sulyginau su savo Malburko nuotraukom doh.gif tiks slėptis po pernykščiais lapais man.

tiesa, tas rėmas ir man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 13:41)
Pirmojoje centre atsidures takelis veda link kreivo  horizonto, negana dalija nuotrauka i pora kadru. Kaire idomi, nes ten vyksta mergaitiskos kalbynos, o va desine...Dangaus sviesumas erzina aki, kai noriu patyrineti zemesniaja aplinka, bo kontrastuoja su namu seseliu tamsybemis.

Dėl horizonto tu neteisi. Ten natūralus nuolydis, pasižiūrėk į tolumoje stovinčio pastato stogą smile.gif Na ir plataus kampo objektyvas įneša savo „korekcijas“ sad.gif
Šešėlius išties galima būtų pabandyti kiek ištraukti.

QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 13:41)
Antroje. Saules spinduliukas ir mergyciu nugarytes. Vienas gadina kokybe, o kita tiesiog sako "neidomu";-). Geriau jau matytusi tai, kas patrauke ju demesi.

O man patiko pats momentas, ten Gabija labai smagiai kaip režisierius operatoriui aiškino ką filmuot. Gaila, kad nepavyko to nuotraukoje perteikti.
Antros nuotraukoj asmeniškai mane erzina per patį centrą tolumoje matomi žmonės sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 03, 13:41)
mano akimis 2 kranais per daug (arba vienu, į priešingą pusę žiūrinčiu)

man gal tas į priešingą pusę žiūrintis maišo g.gif
fotografavau per persisvėrus per langą ir jie kaip tyčia stovi vakarinėj pusėj, kur ir visas grožis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 13:53)
Dėl horizonto tu neteisi. Ten natūralus nuolydis, pasižiūrėk į tolumoje stovinčio pastato stogą smile.gif Na ir plataus kampo objektyvas įneša savo „korekcijas“ sad.gif

Atsiimu:)
Atsakyti
Ohoho gyvenimas verda biggrin.gif

Neturiu dar namu darbu. Ir noro nulis. Jauciuosi siandien taip lyg man ranka butu nukirte blink.gif Sunu pirma diena vedziau i darzeli. Negaliu jo paleisti nuo savo sijono blink.gif
Papildyta:
Fotolama, o kodel jus visas nuotraukas reminat? Man kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 03, 14:02)
Fotolama, o kodel jus visas nuotraukas reminat? Man kazkaip g.gif

O mums gražu, geriau žiūrisi foto su rėmeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 14:10)
O mums gražu, geriau žiūrisi foto su rėmeliais smile.gif

man visai nieko šitie rėmeliai, patogu, informatyvu.
Prašyčiau išduoti paslaptį kur tokius rėmelius gauti.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 03, 13:02)
Neturiu dar namu darbu. Ir noro nulis. Jauciuosi siandien taip lyg man ranka butu nukirte blink.gif Sunu pirma diena vedziau i darzeli. Negaliu jo paleisti nuo savo sijono blink.gif

ojei... laikykis... reik paleist, kaip bebūtų sunku. man šis momentas tik po metų, bet jau dabar širdį skauda apie tai galvot 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Oi gerai cia priraset thumbup.gif ... Visko vistiek neskaitysiu nes reiks pusdienio. doh.gif

Matau naujoku atejo...

Bet va matau permetes aki, kad labai jau uzsipuole visi g.gif ... Jug nera taip jau blogai. Yra ir graziu fotografiju mirksiukas.gif . O tas kas grazu vienam , kitam gali but nepriimtina mirksiukas.gif

P.S. kai grysiu namo pakomentuosiu nuotraukas bigsmile.gif , bo labai jau daug ju cia prideta. Tiek fotolamos minusus issakysiu mirksiukas.gif , tiek naujokes mirksiukas.gif ''Issakysiu savo nereiksminga kritika''

P.P.S. Bandysiu namu darbus atlikti , jai laiko nepritruksiu, nes darau viska paskutine minute doh.gif , kaip studentas koks lotuliukas.gif

P.P.P.S. matau shakalas lietuviskas patiko lotuliukas.gif . Mes su bratka kepem saslykus o jis privare ir prisistate prie kojos. Nei as jo pazystu nei ka. Po to issiaiskinom kad taip daznai buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 03 liepos 2007 - 13:34
as jau irgi rytoj pratesiu snekta nes ir taip puse dienos pratupejau cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 13:35)
as jau irgi rytoj pratesiu snekta nes ir taip puse dienos pratupejau cia biggrin.gif

Gerai cia ant taves supuole lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti