Oho kiek čia tiukšmo, gaila muštynių nėra
Peppi, norėjau ir aš pakomentuoti tavo nuotraukas, bet tiek to susilaikysiu- jau ir taip per daug įspūdžių vienai dienai Šiaip nuoširdžiai siūlau čia dažniau apsilankyti, pasidalinti savo darbais ir atviriau priimti kritiką. Niekas labiau už kritiką nepriverčia labiau pasitempti ir taip tobulėti
Jei atmintis nepaveda, tai dar nei vienas iš čia esančių nebuvo išsisukęs nuo kritikos
Mano akimis potencialą turi tikrai nemažą, bet dar pasimokyti reikia. Taip, kad laukiame tavęs čia dažniau
Jei kažkas nesigauna, nesiginčyk, kad taip turi būti ar su kažkuom asocijuojasi- tiesog paklausk ką daryti. Kiek suprantam ar žinom, mes čia vienas kitam bendrom jėgom padedam
aš ir pasikabinėsiu prie Fotolamos
nepatinka tas tamsumas antrame plane. čia tikriausiai dėl saulės taip išėjo
aš būčiau fotkinus tik patį vitražą. mano galva, daug nereikalingos erdvės.
kairė pusė šiek tiek per tamsi.
šiek tiek ir tamsoka. bet čia tikriausiai dėl oro sąlygų.
bet šiaip visos nuotraukos labai čiki sulyginau su savo Malburko nuotraukom tiks slėptis po pernykščiais lapais man.
tiesa, tas rėmas ir man labai patinka
nepatinka tas tamsumas antrame plane. čia tikriausiai dėl saulės taip išėjo
aš būčiau fotkinus tik patį vitražą. mano galva, daug nereikalingos erdvės.
kairė pusė šiek tiek per tamsi.
šiek tiek ir tamsoka. bet čia tikriausiai dėl oro sąlygų.
bet šiaip visos nuotraukos labai čiki sulyginau su savo Malburko nuotraukom tiks slėptis po pernykščiais lapais man.
tiesa, tas rėmas ir man labai patinka
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 13:41)
Pirmojoje centre atsidures takelis veda link kreivo horizonto, negana dalija nuotrauka i pora kadru. Kaire idomi, nes ten vyksta mergaitiskos kalbynos, o va desine...Dangaus sviesumas erzina aki, kai noriu patyrineti zemesniaja aplinka, bo kontrastuoja su namu seseliu tamsybemis.
Dėl horizonto tu neteisi. Ten natūralus nuolydis, pasižiūrėk į tolumoje stovinčio pastato stogą Na ir plataus kampo objektyvas įneša savo korekcijas
Šešėlius išties galima būtų pabandyti kiek ištraukti.
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 13:41)
Antroje. Saules spinduliukas ir mergyciu nugarytes. Vienas gadina kokybe, o kita tiesiog sako "neidomu";-). Geriau jau matytusi tai, kas patrauke ju demesi.
O man patiko pats momentas, ten Gabija labai smagiai kaip režisierius operatoriui aiškino ką filmuot. Gaila, kad nepavyko to nuotraukoje perteikti.
Antros nuotraukoj asmeniškai mane erzina per patį centrą tolumoje matomi žmonės
QUOTE(dejavu @ 2007 07 03, 13:41)
mano akimis 2 kranais per daug (arba vienu, į priešingą pusę žiūrinčiu)
man gal tas į priešingą pusę žiūrintis maišo
fotografavau per persisvėrus per langą ir jie kaip tyčia stovi vakarinėj pusėj, kur ir visas grožis
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 13:53)
Dėl horizonto tu neteisi. Ten natūralus nuolydis, pasižiūrėk į tolumoje stovinčio pastato stogą Na ir plataus kampo objektyvas įneša savo korekcijas
Atsiimu:)
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 14:10)
O mums gražu, geriau žiūrisi foto su rėmeliais
man visai nieko šitie rėmeliai, patogu, informatyvu.
Prašyčiau išduoti paslaptį kur tokius rėmelius gauti.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 03, 13:02)
Neturiu dar namu darbu. Ir noro nulis. Jauciuosi siandien taip lyg man ranka butu nukirte Sunu pirma diena vedziau i darzeli. Negaliu jo paleisti nuo savo sijono
ojei... laikykis... reik paleist, kaip bebūtų sunku. man šis momentas tik po metų, bet jau dabar širdį skauda apie tai galvot
Oi gerai cia priraset ... Visko vistiek neskaitysiu nes reiks pusdienio.
Matau naujoku atejo...
Bet va matau permetes aki, kad labai jau uzsipuole visi ... Jug nera taip jau blogai. Yra ir graziu fotografiju . O tas kas grazu vienam , kitam gali but nepriimtina
P.S. kai grysiu namo pakomentuosiu nuotraukas , bo labai jau daug ju cia prideta. Tiek fotolamos minusus issakysiu , tiek naujokes ''Issakysiu savo nereiksminga kritika''
P.P.S. Bandysiu namu darbus atlikti , jai laiko nepritruksiu, nes darau viska paskutine minute , kaip studentas koks
P.P.P.S. matau shakalas lietuviskas patiko . Mes su bratka kepem saslykus o jis privare ir prisistate prie kojos. Nei as jo pazystu nei ka. Po to issiaiskinom kad taip daznai buna
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 13:35)
as jau irgi rytoj pratesiu snekta nes ir taip puse dienos pratupejau cia
Gerai cia ant taves supuole