QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 07:25)
sillwio as ilindus i tavo parasa tiesiog kaifavau nuo visu londono nuotrauku... visos jos man su "cinkeliu". o ta bobute angle su pirstinytemis - visai aukstoji klase
ačiū
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 03, 07:39)
Man nelabai....nezinau kas netinka, bet nekabina kazkaip... Zinai, kuri tavo foto man labai patinka- is Londono serijos bobulyte...
Tokia tipiska brite, labai faina nuotrauka
irgi ačiū
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 08:14)
Sillwio , peržiūrėjau tavo galeriją. Iš Londono serijos man labiausiai įstrigo tas storulis tarp tulpių
na, ir ta senučiukė tikrai kaip čia visi sakė labai britiška.
trečią kartą ačiū
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 08:29)
sakyciau sintetine siek tiek, israiska labai negrazi, tai moteriskei nepatiktu
Ačiū už nuomonę. Moteriškės aš neklausiau, ar jinai norėtų pirkti iš manęs tą nuotrauką, ir pinigų už tai neprašiau, taigi jos nuomonė čia nesvarbi. Tai reportažas, todėl gražios išraiškos aš neiškojau.
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:06)
...man pvz visai negrazu (berods Silwio) nuotraukos, visur bluro prideta, kaip medum apipilta, tai kur gi ten ryskumas? Ar cia jau tipo toks stilius?
Ambicijos užgrojo? Ar tu bent žiūrėjai mano nuotraukas, kad gali taip vienareikšmiai sakyt apie visas? Beja, ryškumą aš jau išmokau valdyti. Kai reikia, jis yra, kai ne - jo nėra.
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 12:00)
Manau, kad nuotrauka, kaip tavosios visos , labai svari ir kokybiska. Bet kompozicija ir merginos italpinimas netinkamas. Ner alkunes, milziniskas neidomus plotas desineje.
Ačiū. Tyčia taip kadravau. Norėjau parodyti žmogų įsispraudusį į kamputį ir gyvenantį savyje su savo knyga, nors aplinkui verda gyvenimas. Norėjau parodyti tą megapolio gyventojų apatiją į aplinką. Londono serija galerijoj dar ne visa. Bus daugiau
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso