Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:12)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:

sveika atvykus.
Pirmoje man kliuna spalva. Ar ten viskas gerai su WB? Momentas pagautas puikus;-)
antroji perkrauta detalemis ir pagrindinis ":veikejas, uzdengtas kazkokiu strypu.
Trecioji man labiau atsitiktinis kadras.Tiesiog neidomios nugaros. Atleisk.
Ketvirta. apie ja pasakyti negaliu nieko. gal ji ir gera. bet mane trikdo tai, kad nieko negaliu apie ja pasakyti;)
Penkta. Smagusir nuotaikingas momentas. gal kiek tamsoka.
Sesta-patiko labiausiai. Nuotaika net soka is kadro. taciau trukdo persvietimai ir isblukimai
Sesta. Icentruota juoda deme apsikabinusi taure. Man nepatiko
Septinta. Mano akims baisi kompozicija. Neaisku ka veikia tas sunkus remas desineje ir tustumakaireje. Ideja gal ir nebloga, bet komponavimas, mano galva, visiskai netinkamas. Gal gelbetu apkarpymas, tada bent susisauktu spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 13:14)

P.S. Elina topsecret.gif

Atleisk, Elina:))
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 12:31)
000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif

manau nelabai kas padės, išskyrus PS smile.gif. Patinka tas kairėje vaikiukas, kur į koją kąsti bando lotuliukas.gif , gaila, kad neryškus.

QUOTE(*Diva* @ 2007 07 03, 13:04)
na gal.tiesiog zmogui po kritikos jos skelbime turbut nebeliko noro dar karta to pacio klausyt cia  mirksiukas.gif o prasidejo tai viskas del vaiku foto.
beje,skelbime jiparase,kad yrapradedanti fotografe. o kaip pradedanciajai - mano manymu visai neblogos foto. na viskas- koncertas pas mumi- begu raminti chebros..smile.gif

neprasidėjo tongue.gif
Tik išsakiau savo nuomonę apie čia įdėtas foto, apie anas nieko neminėjau atrodo. O šiaip reikėtų džiaugtis, kad kažkas nuomonę išsakė, o ne praignoravo.
Aš pvz. būčiau dėkinga už tokią kritiką.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 07:25)
sillwio as ilindus i tavo parasa tiesiog kaifavau nuo visu londono nuotrauku... visos jos man su "cinkeliu". o ta bobute angle su pirstinytemis  - visai aukstoji klase  thumbup.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 07 03, 07:39)
Man nelabai....nezinau kas netinka, bet nekabina kazkaip... Zinai, kuri tavo foto man labai patinka- is Londono serijos bobulyte...  wub.gif Tokia tipiska brite, labai faina nuotrauka thumbup.gif   

irgi ačiū 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 08:14)
Sillwio , peržiūrėjau tavo galeriją. Iš Londono serijos man labiausiai įstrigo tas storulis tarp tulpių  lotuliukas.gif  thumbup.gif  na, ir ta senučiukė tikrai kaip čia visi sakė labai britiška.

trečią kartą ačiū 4u.gif smile.gif

QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 08:29)
sakyciau sintetine siek tiek, israiska labai negrazi, tai moteriskei nepatiktu mirksiukas.gif

Ačiū už nuomonę. Moteriškės aš neklausiau, ar jinai norėtų pirkti iš manęs tą nuotrauką, ir pinigų už tai neprašiau, taigi jos nuomonė čia nesvarbi. Tai reportažas, todėl gražios išraiškos aš neiškojau.

QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:06)
...man pvz visai negrazu (berods Silwio) nuotraukos, visur bluro prideta, kaip medum apipilta, tai kur gi ten ryskumas? Ar cia jau tipo toks stilius?

Ambicijos užgrojo? Ar tu bent žiūrėjai mano nuotraukas, kad gali taip vienareikšmiai sakyt apie visas? Beja, ryškumą aš jau išmokau valdyti. Kai reikia, jis yra, kai ne - jo nėra.

QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 12:00)
Manau, kad nuotrauka, kaip tavosios visos , labai svari ir kokybiska. Bet kompozicija ir merginos italpinimas netinkamas. Ner alkunes, milziniskas neidomus plotas desineje.

Ačiū. Tyčia taip kadravau. Norėjau parodyti žmogų įsispraudusį į kamputį ir gyvenantį savyje su savo knyga, nors aplinkui verda gyvenimas. Norėjau parodyti tą megapolio gyventojų apatiją į aplinką. Londono serija galerijoj dar ne visa. Bus daugiau smile.gif
Atsakyti
Vienas klausimelis:

Jei fotike macro - 10cm (Fudji S6500) ar as isgausiu tokia nuotrauka? http://fotokudra.lt/...g=19645&nav=cat
Bijau kad tai per didelis atstumas norint kokia skruzde pagaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOZZENA: 03 liepos 2007 - 12:29
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 12:10)
vis mes čia mokomės.
user posted image

user posted image

user posted image

ir šita Sillwio nuotrauka yra daryta, jei neklystu, su 50 mm
http://www.sillwio.c...p?album=5&pos=9

Bitemaja. Aplodismentai katinams. Savim stabiuosi.Maniausi, kad nemegstu siu gyviu. Bet juodasis mane uzhipnotizavo. Pasirodo jie man patinka:))

Kranai. jie jau matyti. Daug kartu matyti tokioje povyzoj. Gal todel as ju neisimylejau:))
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2007 07 03, 13:27)
Vienas klausimelis:

Jei fotike macro - 10cm (Fudji S6500) ar as isgausiu tokia nuotrauka?http://images.google.lt/imgres?imgurl=http://clavelstef2.free.fr/macro/1er-essais/macro-tulipes-naines-abeille-2_std.jpg&imgrefurl=http://www.decidela.net/pointclair/index.php/Macro-photographie&h=533&w=800&sz=285&hl=lt&start=30&tbnid=A0ylzNnF8i6OaM:&tbnh=95&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dmacro%26start%3D20%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dlt%26sa%3DN
oi kokia nuoroda unsure.gif

Bijau kad tai per didelis atstumas norint kokia skruzde pagaut.

apkarpyti reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 13:02)
Fotolama, labiausiai suzavi vidaus nuotraukos ir paskutinioji.prie nuotrauku su graziosiomis damomis randu ko pasikabineti;-)(ne prie damu, zinoma:))

Tai kabinėkis. Aš rimtai.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 12:16)

man pvz tokia foto itin silta ax.gif kaip senovine
user posted image

Senovine nelygu gera. Konkreciai si man nepatiko, nes mergina uzsprausta ryskiu vyrisku alkuniu. Sunkiai ziurisi, bei begediskai kviecia isoren feministines paziuras:))
Atsakyti
Parinkau kita. Prasau paziurekit ir patarkit. Ar daug skiriasi 5 ir 10 cm?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 13:27)
Bitemaja. Aplodismentai katinams. Savim stabiuosi.Maniausi, kad nemegstu siu gyviu. Bet juodasis mane uzhipnotizavo. Pasirodo jie man patinka:))

Kranai. jie jau matyti. Daug kartu matyti tokioje povyzoj. Gal todel as ju neisimylejau:))

visos trys matytos mirksiukas.gif bet malonu, kad patinko 4u.gif . jas įdėjau kaip pavyzdį, kad 50 mm yra ryškus.
kodėl kranai nepatinka? sutinku, pati kranų kompozicija nelabai vykusi. aš daugiau dangų fotkinau. man jis toks gražus buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 13:39)
visos trys matytos  mirksiukas.gif bet malonu, kad patinko 4u.gif . jas įdėjau kaip pavyzdį, kad 50 mm yra ryškus.
kodėl kranai nepatinka? sutinku, pati kranų kompozicija nelabai vykusi. aš daugiau dangų fotkinau. man jis toks gražus buvo  wub.gif

mano akimis 2 kranais per daug (arba vienu, į priešingą pusę žiūrinčiu)
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 02, 23:57)
Per Jonines buvome Marienburge (dabartinis Malborkas).

Tad užspaminu jus visus reportažu iš Marienburgo smile.gif

Pirma nuotrauka daryta su Canon 20D ir EF-S 10-22mm, likusios su Pentax K10D ir Da 16-45mm bei FA 80-320mm.
user posted image

user posted image

Pirmojoje centre atsidures takelis veda link kreivo horizonto, negana dalija nuotrauka i pora kadru. Kaire idomi, nes ten vyksta mergaitiskos kalbynos, o va desine...Dangaus sviesumas erzina aki, kai noriu patyrineti zemesniaja aplinka, bo kontrastuoja su namu seseliu tamsybemis.

Antroje. Saules spinduliukas ir mergyciu nugarytes. Vienas gadina kokybe, o kita tiesiog sako "neidomu";-). Geriau jau matytusi tai, kas patrauke ju demesi.
Atsakyti