QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 11:57)
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 11:23)
o as vaidinu
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 11:24)
Merginos, gal trupučiuką atauškit?
tuoj dar truputi pasikalbesim ir tada jau aušim
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 11:28)
na, čia jau buvo išsiaiškinta kas ir kaip. tokia nuotraukos mintis buvo.
Fotolama, nesikišk, o tai ir tau dar klius
Fotolama, nesikišk, o tai ir tau dar klius
tai kad nesakyciau jei ji viena tokia butu, maciau bent tris tokiu stilium
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 11:31)
atsiprasau, einu pietauti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:32)
tai kad nesakyciau jei ji viena tokia butu, maciau bent tris tokiu stilium
bet visos skirtingų autorių kartais minčiai išreikšt reikia ir blur ir visų kitų efektų...
vsio vsio (fotolama ) einu einu nuo kompo naudingo darbo visuomenei dirbti
stebukle, matyt tik blicas išgelbėtų nes natūraliai krinta tas atšvaitas ir tiek nuo kelnių (bet bijau kad klystu)
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 12:34)
sansara negelbsti ir jis
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 10:48)
Lightroom cia gali istaisyti bele ka, ypac fotkinant RAW'u
blico nemegstu is principo, kaip ir studijiniu nuotrauku
ryskumo mano nuotraukose irgi neieskokite (ta prasme astrumo), objektyvas cia toks jau specifinis bet mane zavi tuo, kad nuotraukos gaunasi labai neskaitmenines, panasios i juostiniu fotiku darytas
blico nemegstu is principo, kaip ir studijiniu nuotrauku
ryskumo mano nuotraukose irgi neieskokite (ta prasme astrumo), objektyvas cia toks jau specifinis bet mane zavi tuo, kad nuotraukos gaunasi labai neskaitmenines, panasios i juostiniu fotiku darytas
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:06)
beje kas del vaiku fotkinimo tai maciau ziauresniu beskonybiu, kodel ten nepakomentuojat ? nibej lezacevo ?
ai, nepatylesiu... fotolama - uzsimerk
tai ziuriu jei fotografuoju geriau uz ka nors tai jau gerai - maniau, kad lygiuotis reik i geresnius, o ne i prastesnius
o jei kadre ryskumo ner, tai nei Lightroomai, nei fotosopai nei jokie kiti biesai nepades
na jei tave tavo darbai zavi - liuks yra palkausa - dar geriau lenkiu galva pries drasa ir sekmes versle
Laba diena,
o galima ir as savo trigrasi ikisiu:))))
Fotolama- fainas fotoreportazas:)
peppi-butum suradus sia tema siaip- speju butum susilaukus komplimentu:)na bet kritika irgi neblogai )
o siaip tai as irgi nesupratau ko cia visi prisikabino prie Taves:)
tikrai skelbimu temoje yra ir baisesniu pasiulymu fotografuoti. cia bent jau matosi,kad zmogus kompu moka apdoroti nuotraukas. ir,speju,daugeliui sm mamyciu tokios ju vaiko akutes butu meno virsune. Kai saka- kokia paklausa- tokia ir pasiula.
Beje, peppi- modeliukas labai fainas Tavo
O jei kam nepatiko kaina- nagi- kaina - labai subjektyvus dalykas- tai yra tai,kiek zmogus save vertina. ir vertinti save aukstesne kaina ne visad yra blogai. Mano manymu blogiau yra nusipiginti..
beje, nedidele dali darbo laiko atzvilgiu uzima pati fotosesija. nuotrauku apdorojimas turetu uzimti tikrai gerokai daugiau. ir kaina priklausyt turetu ir nuo to.O nemazai pigesniu pasiulymu yra atiduoti kruva "zaliu" nuotrauku,kas,mano manymu visai neprofesionalu. geriau 1 gera nei 20 bele kokiu...
velgi- visa tai tik mano nuomone :)sorry kad ir cia ikisau savo smaila nosi..
o galima ir as savo trigrasi ikisiu:))))
Fotolama- fainas fotoreportazas:)
peppi-butum suradus sia tema siaip- speju butum susilaukus komplimentu:)na bet kritika irgi neblogai )
o siaip tai as irgi nesupratau ko cia visi prisikabino prie Taves:)
tikrai skelbimu temoje yra ir baisesniu pasiulymu fotografuoti. cia bent jau matosi,kad zmogus kompu moka apdoroti nuotraukas. ir,speju,daugeliui sm mamyciu tokios ju vaiko akutes butu meno virsune. Kai saka- kokia paklausa- tokia ir pasiula.
Beje, peppi- modeliukas labai fainas Tavo
O jei kam nepatiko kaina- nagi- kaina - labai subjektyvus dalykas- tai yra tai,kiek zmogus save vertina. ir vertinti save aukstesne kaina ne visad yra blogai. Mano manymu blogiau yra nusipiginti..
beje, nedidele dali darbo laiko atzvilgiu uzima pati fotosesija. nuotrauku apdorojimas turetu uzimti tikrai gerokai daugiau. ir kaina priklausyt turetu ir nuo to.O nemazai pigesniu pasiulymu yra atiduoti kruva "zaliu" nuotrauku,kas,mano manymu visai neprofesionalu. geriau 1 gera nei 20 bele kokiu...
velgi- visa tai tik mano nuomone :)sorry kad ir cia ikisau savo smaila nosi..
QUOTE(sillwio @ 2007 07 02, 21:41)
Manau, kad nuotrauka, kaip tavosios visos , labai svari ir kokybiska. Bet kompozicija ir merginos italpinimas netinkamas. Ner alkunes, milziniskas neidomus plotas desineje.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 07 02, 22:03)
Veidas pilkas. Pakausiuko noretusi.
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 07 02, 23:20)
''O mes i siaure dumsim '' man grynas shakalas . Cia is lietuvos fotkes, vis vartau ir atsimenu...
Smagi lietuvisko sakalo nuotrauka. Zinoma, uzpakalis nepamaisytu, bet jei jau sakai, kad nereikia-vadinas nereikia:))
QUOTE(*Diva* @ 2007 07 03, 12:55)
komplimentų su tokiom nuotraukom tikrai nebūtų sulauksi. aš šneku konkrečiai apie tas foto, kurios yra įdėtos čia, o ne apie vaikų nuotraukas.
QUOTE(fotolama @ 2007 07 02, 23:57)
Per Jonines buvome Marienburge (dabartinis Malborkas).
Fotolama, labiausiai suzavi vidaus nuotraukos ir paskutinioji.prie nuotrauku su graziosiomis damomis randu ko pasikabineti;-)(ne prie damu, zinoma:))
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 12:02)
komplimentų su tokiom nuotraukom tikrai nebūtų sulauksi. aš šneku konkrečiai apie tas foto, kurios yra įdėtos čia, o ne apie vaikų nuotraukas.
na gal.tiesiog zmogui po kritikos jos skelbime turbut nebeliko noro dar karta to pacio klausyt cia o prasidejo tai viskas del vaiku foto.
beje,skelbime jiparase,kad yrapradedanti fotografe. o kaip pradedanciajai - mano manymu visai neblogos foto. na viskas- koncertas pas mumi- begu raminti chebros..
QUOTE(Puriena6 @ 2007 07 03, 10:11)
Malonu matyti, tave, puriena. Labiausia patiko mergytes foto, bet kazkas jau sake, kad geriau jau veidukas ryskus butum i ne kepuryte. Nepatiko baznycios foto. Tiesmuka ir kabanti. Akmenukai-grazu, bet galetu jie sau vieni guleti.Berniukas tolumoje tik atitraukia nuo ju zvilgsni, o pats neidomus, nes atlieka greiciau fono, nei veikejo role:)) Sekmes pyskinant ;-0
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 10:14)
Ui, Eilina. man si nuotrasuka-nea. keistoka komopozicija ir ta masinyte. ... gal pradziai tiesiog reiktu tvarkingai nufotkint atversta knyga, gulincia ant zoles be jokiu priedu.
QUOTE(valanda @ 2007 07 03, 13:10)
Eilina
valanda, dėkui už pastebėjimą .
P.S. Aš Elina