Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 12:53)
O dėl profų nuotraukų - o iš kur daugiau bendrą supratimą gauti, jei ne studijuojant GERAS nuotraukas...

drinks_cheers.gif na taip ax.gif , bet čia pramoga tobulėjimui smile.gif ir nėra ko nosies nukabint, kad nepadarom taip, kaip kuris nors pripažintas fotografas, ar pažiūrėjus į forumiečio fotkę manyt, kad čia š... , va ten tai mačiau... rolleyes.gif

Darom iš savo gyvenimo su savo galimybėm mirksiukas.gif

Nefotografuojantys, pažiūrėję į mano nuotraukas, sako:- oiij, kokios gražios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 11:37)
Va, jūs čia apie profų nuotraukas, parodas, muziejus blink.gif ... krizes unsure.gif ......................atrodo, kad čia turėtų būt susirinkę vienodai aukšto lygio fotografai ir rengt parodas.....................nu, jooo... aš čia įlindau  kažkada su savo "kišeninuku" daugiau žiūrėdama kaip į pramogą ir šiokį tokį tobulėjimą, bendrą  supratimą (nes man tai pradžių pradžia smile.gif ).

Teisybę kalbi. Jei visi fotografuotume kaip profai, kam tada profai reikalingi biggrin.gif Jei rimtai, tai aš metu tas mintis ir vidutinio amžiaus krizes iš galvos ir einu fotkint. Tegu nuotraukos bus banalios, tegu dar kokios, man smagus pats procesas.
Atsakyti
na kol jum krizės įdedu vis tik savo savaitgalinę, kurią vakar nutryniau. Džiaugiausiu kol mačiau ekraniuke, o kai įsikėliau į kompą: ir per tamsi ir rūbas švelniai sakant šiek tiek susiglamžęs (na kaime vaikas buvo biggrin.gif). Bandžiau PS "lygint" , bet labai dirbtinai gavosi tai palikau kaip yra unsure.gif
user posted image

čia kitas variantas - susiglamžymo mažiau matosi, šviesinta, bet...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 28 birželio 2007 - 12:37
Man smagu, kad nusileide ant zemes realiau imam vertintyi savo kurybos verte. Kai pries metus aikciojau nuo saves kaip menininkes, dabar tiesiog idomu pats veiksmas, iseitis, palyginimas, nagrinejimas, kritiskas zvilgsnis, informacija, kitoks matymas, ieskojimas.... Be jokios aliuzijos i "kokia as fainulka fotografijoje". Mano atveju tai labai didele pazanga 4u.gif
Atsakyti
Mano bandymas knygos tema. Gerai matau, kad nuotraukos, ypaš, pirmoji labai lievos ir šiaip neteisinga kompozicija, aiškiai matosi, kad fotkinau saunoje doh.gif , lentelių sujungimai doh.gif ir t.t.. Nemoku fotošopu nudailinti. Įkeliu gal parašysit stambiasias klaidas, juk nauju fotiku bandau blush2.gif , aukštoji matematika man jis. Tik man labai gražu senove dvelkiančios nuotraukos blush2.gif , taigi....
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 13:12)
Nefotografuojantys, pažiūrėję į mano nuotraukas, sako:- oiij, kokios gražios lotuliukas.gif

Aš visuomet žaviuosi mūsų temos narių nuotraukomis ( apie savo tyliu, tik ryžtas bent 10proc. pramokti ką mokate jūs, mane čia laiko tongue.gif ). Matyt, esu visiška profanė, bet kai vakar rašėte, kad nematot gražių, kabinančių "tylos- triukšmo" nuotraukyčių namų darbuose, tai tylėjau kaip vandens prisisėmusi unsure.gif , man kiekviena nuotrauka buvo labai graži blink.gif : vienos kompozicija, kitos idėja įdomios, trečios visas estetinis vaizdas nepaprastai mielas akiai, ketvirta- tiesiog sava. Beje, kitose temose esu labai priekabi nuotraukoms, tiesiog- neįdomios, neveža, be idėjos, neretai- aiškiai brokuotos (konkursuose, kitose nuotraukų temose, bet ne šioje unsure.gif . Šioje man nėra negražių g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 28 birželio 2007 - 13:41
Bilekas sveikas sugrizes. Oi kaip taves cia truksta doh.gif , o ypac tavo nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 28, 13:22)
Tegu nuotraukos bus banalios, tegu dar kokios, man smagus pats procesas.

thumbup.gif šitoj eilutėj "horizontas lygus ir dangus neišdegęs" biggrin.gif

Mokausi ką nors matyt ir komentuot blush2.gif
sąvaržėle drinks_cheers.gif miela nuotrauka, o ar veidelį šviesesnį galima išgaut prieš dangų g.gif , ko gero ne unsure.gif , tik man norėtųsi mergaitę matyt tolėliau javuose, tyrinėjančią tas varpas rolleyes.gif

Elina 4u.gif , dar galvoju ką pasakyt g.gif ...........kas dėl senonės dvelksmo, tai gal tik ta lempa, kažkaip lentukės perdaug ryškiai "švarios"
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 15:16)
...........kas dėl senonės dvelksmo, tai gal tik ta lempa, kažkaip lentukės perdaug ryškiai "švarios"

dulkių specialiai nevaliau nuo lempos biggrin.gif . Ne, man pačiai ta pirmoji nepatinka, net labai. O antra....patinka blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 28, 13:35)
na kol jum krizės įdedu vis tik savo savaitgalinę, kurią vakar nutryniau. Džiaugiausiu kol mačiau ekraniuke, o kai įsikėliau į kompą: ir per tamsi ir rūbas švelniai sakant šiek tiek susiglamžęs (na kaime vaikas buvo biggrin.gif). Bandžiau

būč darius vertikaliai mirksiukas.gif o su PS gali ištraukt šešelius

QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 14:40)
Mano bandymas knygos tema. Gerai matau, kad nuotraukos, ypaš, pirmoji labai lievos ir šiaip neteisinga kompozicija, aiškiai matosi, kad fotkinau saunoje doh.gif , lentelių sujungimai doh.gif  ir t.t.. Nemoku fotošopu nudailinti. Įkeliu gal parašysit stambiasias klaidas, juk nauju fotiku bandau blush2.gif , aukštoji matematika man jis. Tik man labai gražu senove dvelkiančios nuotraukos blush2.gif , taigi....

man kažkaip nesiderina sauna su antikvarine knyga ir lempa g.gif gal erdvės daugiau reikia. be reikalo lempos viršų nukirtai.

Atsakyti
Sveikinu savaitės nugalėtoją 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 15:24)
dulkių specialiai nevaliau nuo lempos biggrin.gif . Ne, man pačiai ta pirmoji nepatinka, net labai. O antra....patinka blush2.gif  unsure.gif

Man ta antra įdomi (kur tokią knygą gavai? bigsmile.gif ) , bet labai blaško tas šviesos šaltinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 28, 13:35)
na kol jum krizės įdedu vis tik savo savaitgalinę, kurią vakar nutryniau. Džiaugiausiu kol mačiau ekraniuke, o kai įsikėliau į kompą: ir per tamsi ir rūbas švelniai sakant šiek tiek susiglamžęs (na kaime vaikas buvo biggrin.gif). Bandžiau PS "lygint" , bet labai dirbtinai gavosi tai palikau kaip yra  unsure.gif

aha, ir be manęs buvo kas rugius mindo smile.gif
sąvaržėle, man labiausiai kliūna ne susiglamžę drabužiai, bet per tamsus veidas ir nenatūralūs debesys. Gal reikėjo vos patamsinti nuotrauką, kad dangus nebūtų toks labai spindintis, o mergaitės veidą iš šešėlio bandyti "ištraukti" su blykste

Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 11:37)
Va, jūs čia apie profų nuotraukas, parodas, muziejus blink.gif ... krizes unsure.gif ......................atrodo, kad čia turėtų būt susirinkę vienodai aukšto lygio fotografai ir rengt parodas.....................nu, jooo... aš čia įlindau  kažkada su savo "kišeninuku" daugiau žiūrėdama kaip į pramogą ir šiokį tokį tobulėjimą, bendrą  supratimą (nes man tai pradžių pradžia smile.gif ). Bet vis dažniau parašius  ar pro reta rolleyes.gif įkėlus foto, jaučiuosi lyg būčiau prikakojus šioj temoj (kitų atžvilgiu).

Nu , atleiskit, gal ir man krizė doh.gif  lotuliukas.gif

aš pasižiūriu į tavo macro nuotraukas ir taaaip noriu tavo "kišeninuko" nors porai valandų ir tavo akies pastebint "vabalų gyvenimą"... kas kad mano veidrodinis, o objektyvo atitinkamo nėr doh.gif ir dar neaišku ar bus ir kada bus blush2.gif
Atsakyti