Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 10:42)
lengviausia sedeti ir kritikuoti nieko nedarant smile.gif

QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:31)
man asmeniskai antra ir dvi paskutines geros

QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:48)
bet mane zavi tuo, kad nuotraukos gaunasi labai neskaitmenines, panasios i juostiniu fotiku darytas smile.gif

QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 12:06)
beje kas del vaiku fotkinimo tai maciau ziauresniu beskonybiu, kodel ten nepakomentuojat mirksiukas.gif ? nibej lezacvo lotuliukas.gif ?

visiskai nepritariu
nei viena muiline dar nepranoko juosteles mirksiukas.gif jau vien del objektyvo dydzio mirksiukas.gif

Norėjau tylėti, nes, peppi, gavai gerokai daugiau dėmesio, nei kiti čia atėję naujokai rolleyes.gif . Bet trumpai pasisakysiu ( primenu, kad tavęs nepažįstu ir jokių nuoskaudų neturiu, netgi nepamenu tavo nicko). Tavo nuotraukos visos ( čia pademonstruotos)- gana eilinės ( kalbu tik nuo savęs). Dvi paskutinės, sorry, bet kažkoks nesusipratimas ( vėlgi rašau tai, ką matau aš). Apskritai, šioje temoje aš nuotraukyčių nekritikuoju, nes neturių ką. Žaviuosi jomis: idėjomis, kompozicijomis, fotografų fantazija ir išradingumu. Todėl man labai kliūna tavo nesugebėjimas priimti kritiką g.gif ( viršuj pacitavau). Ir....naglumas bei pagyrūniškumas unsure.gif . Sorry...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 liepos 2007 - 11:18
QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 11:08)
bet nereik daryt neryškių nuotraukų, pasiteisinant, kad jos primena su juostele darytas  mirksiukas.gif

o kuom gi daugiau pasiteisinti lotuliukas.gif juokauju mirksiukas.gif
man pvz tokia foto itin silta ax.gif kaip senovine
user posted image

QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 11:10)
vis mes čia mokomės.

dekui, kokybiski kadrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 12:06)
o ambiciju as turiu, kaip kiekvienas lietuvis biggrin.gif ir drasos taip pat ir manau, kad nera mano nuotraukos tokios blogos kaip cia bandoma sudirbti...man pvz visai negrazu (berods Silwio) nuotraukos, visur bluro prideta, kaip medum apipilta, tai kur gi ten ryskumas? Ar cia jau tipo toks stilius?

tu čia apie kurias Sillwio nuotraukas šneki? įmesk pavyzdžių.
Atsakyti
Elina, praignoruosiu mirksiukas.gif nes tavo dar nei vieno idomesnio kadro nemaciau mirksiukas.gif o cia atejau ne asmeniskumu ieskoti ar pyktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 10:58)
beje kas del vaiku fotkinimo tai maciau ziauresniu beskonybiu, kodel ten nepakomentuojat mirksiukas.gif ? nibej lezacvo lotuliukas.gif ?

aš nors ir buvau ten nuėjusi, kur reklamuoji paslaugas, nemačiau reikalo pasisakyti, nes aš savo vaiko taip nemoku fotografuoti ir kai kurios nuotraukos yra 100 k geresnės nei padarau aš... todėl keliu kepurę prieš kai kuriuos kadrus.

čia atėjai ir paprašei kritikos smile.gif mes įpratę čia po šapelį traukti iš nuotraukos "gerą kadrą". jei 3 žmonėm atrodo, kad tavo kadre maišo tas laidas/pagalys ant saksofonisto, gali spardytis kiek nori ir ginti, kad tau taip gražu... tai kam tada prašai kritikos? jei nufotografavai virvutę o ne balioną, ir mes tai matom, tai kodėl reikia įtikinėti, kad tai geras kadras doh.gif (jei jau virvutę, tai bent iš centro galėjai patraukti, į 1/3 kurią nors liniją)
jei prašai viešos nuomonės, teks susitaikyt, kad kai kurios nuotraukos jau nėra tokios idealios, kaip atrodo... mirksiukas.gif o jei atėjai atsiteisti už kelis pasisakymus prie tavo reklamos, tai nereik kelti erzelio, o tik pasakyk ką nori tiesiai šviesiai. nes tai jungies prie namų darbų, po paprašytos kritikos keli bangas, kad tavo foto idealios, tik mūsų akis ne taip mato ir nejunta "neryškumo" egzotikos ir objektyvo specifiškumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 12:16)
o kuom gi daugiau pasiteisinti lotuliukas.gif juokauju mirksiukas.gif
man pvz tokia foto itin silta ax.gif kaip senovine

spalvų atžvilgiu taip - šilta, ala 70-mečio... bet pirmam plane trukdo alkūnė. ir jei neklystu fokusas yra į alkūnę. o norisi, kad į merginą.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 11:18)
tu čia apie kurias Sillwio nuotraukas šneki? įmesk pavyzdžių.

gal ten ir ne Silwio...
http://public.fotki....othic-glow.html
ir keleta panasiu maciau....
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 12:19)
nes tavo dar nei vieno idomesnio kadro nemaciau

Aš savais ir nesigiriu. Aš mokausi.
P.S. bet ir nevaidinu fotografės mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal trupučiuką atauškit? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 11:24)
Merginos, gal trupučiuką atauškit?  lotuliukas.gif

pagaliau vyriškas racionalumas prabilo 4u.gif (įsivaizduoju fotolama su kibiru šalto vandens ir jis mus perlieja kaip kates besipešančias) cool.gif
tikrai emocijos ima viršų. mano zuika užmigo, reik kažką naudingo nuveikt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 12:23)
gal ten ir ne Silwio...
http://public.fotki....othic-glow.html
ir keleta panasiu maciau....

doh.gif na, čia jau buvo išsiaiškinta kas ir kaip. tokia nuotraukos mintis buvo.

QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 12:24)
Merginos, gal trupučiuką atauškit?  lotuliukas.gif

Fotolama, nesikišk, o tai ir tau dar klius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 11:20)
aš nors ir buvau ten nuėjusi, kur reklamuoji paslaugas, nemačiau reikalo pasisakyti, nes aš savo vaiko taip nemoku fotografuoti ir kai kurios nuotraukos yra 100 k geresnės nei padarau aš...  todėl keliu kepurę prieš kai kuriuos kadrus.

čia atėjai ir paprašei kritikos smile.gif mes įpratę čia po šapelį traukti iš nuotraukos "gerą kadrą". jei 3 žmonėm atrodo, kad tavo kadre maišo tas laidas/pagalys ant saksofonisto, gali spardytis kiek nori ir ginti, kad tau taip gražu... tai kam tada prašai kritikos? jei nufotografavai virvutę o ne balioną, ir mes tai matom, tai kodėl reikia įtikinėti, kad tai geras kadras  doh.gif (jei jau virvutę, tai bent iš centro galėjai patraukti, į 1/3 kurią nors liniją)
jei prašai viešos nuomonės, teks susitaikyt, kad kai kurios nuotraukos jau nėra tokios idealios, kaip atrodo...  mirksiukas.gif o jei atėjai atsiteisti už kelis pasisakymus prie tavo reklamos, tai nereik kelti erzelio, o tik pasakyk ką nori tiesiai šviesiai. nes tai jungies prie namų darbų, po paprašytos kritikos keli bangas, kad tavo foto idealios, tik mūsų akis ne taip mato ir nejunta "neryškumo" egzotikos ir objektyvo specifiškumo  4u.gif

drinks_cheers.gif nu jo, man su tuo balionu patiko o po jusu komentaru nebepatinka kadras biggrin.gif liudna biggrin.gif pagalys salia saksofonisto trukdo bet tektu nukirpti puse veido g.gif
mano nuotraukos tikrai neidealios ir atsiteisti cia nenoriu tik gal kiek stacia galva iskart neriau tai ir gavosi taip aktyviai viskas smile.gif

"neryškumo egzotikos ir objektyvo specifiškumo"

lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 11:22)
spalvų atžvilgiu taip - šilta, ala 70-mečio... bet pirmam plane trukdo alkūnė. ir jei neklystu fokusas yra į alkūnę. o norisi, kad į merginą.

norisi... smile.gif
Atsakyti