QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 10:54)
na jei fotografuoji RAW, tai WB tikrai galėtum pataisyt nuotraukose.
ne tu viena tokį objektyvą turi
idomu butu pvz. pamatyti
as gi pradedanti
o jei netingi kas nors tai pasviesinkit kaip jums atrodo, kad bus geriau...man sviesiau nepatiko...
beje kas del vaiku fotkinimo tai maciau ziauresniu beskonybiu, kodel ten nepakomentuojat
? nibej lezacevo
?
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 10:56)
reik mokintis taip fotografuot, kad programu nereiktu.
blicas kartais butinas.
1. visiskai nepritariu
kaip tavo manymu fotkinamas butelys su rasos laseliais ir keletu bliku reklamai? jungiamas is keleto kadru
reklamine fotografija yra foto + manipuliacijos
o ir siaip kiekviename kadre yra ka pakoreguoti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 10:56)
1. o čia tai jau be reikalo. blicas su galva naudojamas yra puikus draugas, kad jo net nesijaučia nuotraukose. užpildo tai, kas šiaip liktų šešėlyje. bet jei jau nenaudoji iš principo, tai bent natūralų apšvietimą išmok panaudot.
2. o kodėl juostelinės nuotraukos tavo galva būna neryškios
kai kuriems skaitmeniniams šimtas metų iki juostelinių fotikų... muilinės visos vien dėl fiksavimo momento atsilikimo kiek toookių kaip tavo neryškios pridaro
oj oj oj... man tavo pasisakymai primena vieną straipsnį skaitytą praeitą sav. ką daryti kad gautųsi blogos fotografijos
tavo pasisakymai kaip citatos iš to straipsnio. jau nesupyk, bet šie tavo du teiginiai rodo didelias ambicijas, bet menką apsiskaitymą foto srityje.
nei viena muiline dar nepranoko juosteles
jau vien del objektyvo dydzio
o ambiciju as turiu, kaip kiekvienas lietuvis
ir drasos taip pat ir manau, kad nera mano nuotraukos tokios blogos kaip cia bandoma sudirbti...man pvz visai negrazu (berods Silwio) nuotraukos, visur bluro prideta, kaip medum apipilta, tai kur gi ten ryskumas? Ar cia jau tipo toks stilius?