Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

namu darbuose yra daug geru, idomiu kadru mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 10:36)
fotografuojant ir be blico, reikia kartais susireguliuot WB 4u.gif

Lightroom cia gali istaisyti bele ka, ypac fotkinant RAW'u mirksiukas.gif
blico nemegstu is principo, kaip ir studijiniu nuotrauku mirksiukas.gif
ryskumo mano nuotraukose irgi neieskokite (ta prasme astrumo), objektyvas cia toks jau specifinis bet mane zavi tuo, kad nuotraukos gaunasi labai neskaitmenines, panasios i juostiniu fotiku darytas smile.gif

QUOTE(Will @ 2007 07 03, 10:38)
Ką paskutinėje nuotraukoje fotografavai?  g.gif

Dėl antros foto- gal iš kitos vietos geriau mėginti, kad to stovo nebūtų...

balioneli liudnoje aplinkoje biggrin.gif
koncerte, kur pankai prie scenos varo pogo nelabai buna pasirinkimas is kokio kampo fotkinti biggrin.gif va buna toks bardakelis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 03, 11:37)
O kur kokybė, ryškumas? Fotoaparatas tai neblogas  tongue.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:48)

g.gif
nuotraukoje matosi tik pusė fotografuojamo objekto unsure.gif Kadre daugiau virvutės nei baliono unsure.gif
Atsakyti

ryskumo mano nuotraukose irgi neieskokite (ta prasme astrumo), objektyvas cia toks jau specifinis bet mane zavi tuo, kad nuotraukos gaunasi labai neskaitmenines, panasios i juostiniu fotiku darytas smile.gif

na jei fotografuoji RAW, tai WB tikrai galėtum pataisyt nuotraukose.

ne tu viena tokį objektyvą turi mirksiukas.gif
Atsakyti

blico nemegstu is principo, kaip ir studijiniu nuotrauku mirksiukas.gif

reik mokintis taip fotografuot, kad programu nereiktu.
blicas kartais butinas.
su tokiu specifiniu fotografuoja ne vienas cia ir ryskuma randam, o pas tave nelabai.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 10:48)
1. blico nemegstu is principo, kaip ir studijiniu nuotrauku mirksiukas.gif
2. ryskumo mano nuotraukose irgi neieskokite (ta prasme astrumo), objektyvas cia toks jau specifinis bet mane zavi tuo, kad nuotraukos gaunasi labai neskaitmenines, panasios i juostiniu fotiku darytas smile.gif

1. o čia tai jau be reikalo. blicas su galva naudojamas yra puikus draugas, kad jo net nesijaučia nuotraukose. užpildo tai, kas šiaip liktų šešėlyje. bet jei jau nenaudoji iš principo, tai bent natūralų apšvietimą išmok panaudot.
2. o kodėl juostelinės nuotraukos tavo galva būna neryškios blink.gif kai kuriems skaitmeniniams šimtas metų iki juostelinių fotikų... muilinės visos vien dėl fiksavimo momento atsilikimo kiek toookių kaip tavo neryškios pridaro doh.gif

oj oj oj... man tavo pasisakymai primena vieną straipsnį skaitytą praeitą sav. ką daryti kad gautųsi blogos fotografijos doh.gif tavo pasisakymai kaip citatos iš to straipsnio. jau nesupyk, bet šie tavo du teiginiai rodo didelias ambicijas, bet menką apsiskaitymą foto srityje. blush2.gif
Atsakyti

nei balionėlio, nei liūdnos aplinkos nematau schmoll.gif
Atsakyti
Dabar pasakyki... ka man daryt, kad nesigautu spalvotas seselis, atspindys 4u.gif 000189.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 10:54)
na jei fotografuoji RAW, tai WB tikrai galėtum pataisyt nuotraukose. 

ne tu viena tokį objektyvą turi  mirksiukas.gif

idomu butu pvz. pamatyti mirksiukas.gif
as gi pradedanti mirksiukas.gif o jei netingi kas nors tai pasviesinkit kaip jums atrodo, kad bus geriau...man sviesiau nepatiko...

beje kas del vaiku fotkinimo tai maciau ziauresniu beskonybiu, kodel ten nepakomentuojat mirksiukas.gif ? nibej lezacevo lotuliukas.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 10:56)
reik mokintis taip fotografuot, kad programu nereiktu.
blicas kartais butinas.

1. visiskai nepritariu mirksiukas.gif kaip tavo manymu fotkinamas butelys su rasos laseliais ir keletu bliku reklamai? jungiamas is keleto kadru mirksiukas.gif reklamine fotografija yra foto + manipuliacijos
o ir siaip kiekviename kadre yra ka pakoreguoti wink.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 07 03, 10:56)
1. o čia tai jau be reikalo. blicas su galva naudojamas yra puikus draugas, kad jo net nesijaučia nuotraukose. užpildo tai, kas šiaip liktų šešėlyje. bet jei jau nenaudoji iš principo, tai bent natūralų apšvietimą išmok panaudot.
2. o kodėl juostelinės nuotraukos tavo galva būna neryškios  blink.gif kai kuriems skaitmeniniams šimtas metų iki juostelinių fotikų... muilinės visos vien dėl fiksavimo momento atsilikimo kiek toookių kaip tavo neryškios pridaro  doh.gif

oj oj oj... man tavo pasisakymai primena vieną straipsnį skaitytą praeitą sav. ką daryti kad gautųsi blogos fotografijos  doh.gif tavo pasisakymai kaip citatos iš to straipsnio. jau nesupyk, bet šie tavo du teiginiai rodo didelias ambicijas, bet menką apsiskaitymą foto srityje.  blush2.gif

nei viena muiline dar nepranoko juosteles mirksiukas.gif jau vien del objektyvo dydzio mirksiukas.gif

o ambiciju as turiu, kaip kiekvienas lietuvis biggrin.gif ir drasos taip pat ir manau, kad nera mano nuotraukos tokios blogos kaip cia bandoma sudirbti...man pvz visai negrazu (berods Silwio) nuotraukos, visur bluro prideta, kaip medum apipilta, tai kur gi ten ryskumas? Ar cia jau tipo toks stilius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 03 liepos 2007 - 11:10
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:06)
nei viena muiline dar nepranoko juosteles mirksiukas.gif jau vien del objektyvo dydzio mirksiukas.gif

bet nereik daryt neryškių nuotraukų, pasiteisinant, kad jos primena su juostele darytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 11:58)
idomu butu pvz. pamatyti mirksiukas.gif
as gi pradedanti mirksiukas.gif o jei netingi kas nors tai pasviesinkit kaip jums atrodo, kad bus geriau...man sviesiau nepatiko...

vis mes čia mokomės.
user posted image

user posted image

user posted image

ir šita Sillwio nuotrauka yra daryta, jei neklystu, su 50 mm
http://www.sillwio.c...p?album=5&pos=9

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 07 03, 12:06)
1. visiskai nepritariu mirksiukas.gif kaip tavo manymu fotkinamas butelys su rasos laseliais ir keletu bliku reklamai? jungiamas is keleto kadru mirksiukas.gif reklamine fotografija yra foto + manipuliacijos
o ir siaip kiekviename kadre yra ka pakoreguoti wink.gif

blink.gif blink.gif maisai jona su sijonu irnesakyk.gif P.S. kuri cia pas tave reklamine nuotrauka?
megejui taip, bet profui ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 03 liepos 2007 - 11:22