Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

as biski ne i tema tongue.gif Kokie muitai cia LT parsisiunciant fotika is USA?
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 03, 05:14)
griztant prie jau senos temos, jusu tempais  biggrin.gif tai as niekada nuotrauku nepervadinu  schmoll.gif kiek darbo atkrenta...

Na, po vieną aš jų irgi nepervardinu. Lightroom man jas automatiškai visas vienu kartu pervardina smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 10:03)
as biski ne i tema tongue.gif Kokie muitai cia LT parsisiunciant fotika is USA?

Skaitmeninei technikai muitų nėra. Tačiau PVM teks susimokėti (jei muitininkas neaplaidžiai dirbs). Tad <galutinė kaina> = (<fotiko kaina> + <siuntimo kaina>)*1,18.

Objektyvams, tradicinei fototechnikai muitas dar prisideda. nepamenu tiksliai koks, bet tarp 5 ir 10%.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 09:54)
Patikrinau blush2.gif  ax.gif

pasakyk, kaip bigsmile.gif ash tada patikrinsiu, ar tavo nuotrauka dalyvauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 03, 08:07)
priimsim  mirksiukas.gif  prašom pasirodyt su nuotraukom. tikiuos, kad kritikos nebijai?  tongue.gif

Kritika - gerai. Taigi ir pasirodau. Prašom kritikuoti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 03, 09:39)
Elina, radau tave konkurse  bigsmile.gif  man visai faina foto  thumbup.gif

Pažinai? blush2.gif Na, nuotrauka tai siaubingos kokybės doh.gif.
Bandžiau knygą, tik nenukriskit doh.gif . Šūds, garbės žodis doh.gif . Net vyras, kuriam viskas gražu ką aš padarau blush2.gif , sako: kas čia per nesamonė blink.gif

user posted image

P.S. užtat rėmelius radau, bet vėl nebemoku jų uždėti doh.gif
Atsakyti
Fotolama,kokios grazios foto wub.gif as vien nuo remeliu alpstu biggrin.gif gali primint kokia programa darai,man atrodo kazkur rasei,bet as pamirsau jau blush2.gif
Elina,mano galva tos masinos nereikejo g.gif
Puriena6,man tik antroji patiko,tas mergaites zvilgsnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 03, 10:08)

Skaitmeninei technikai muitų nėra. Tačiau PVM teks susimokėti (jei muitininkas neaplaidžiai dirbs). Tad <galutinė kaina> = (<fotiko kaina> + <siuntimo kaina>)*1,18.

Objektyvams, tradicinei fototechnikai muitas dar prisideda. nepamenu tiksliai koks, bet tarp 5 ir 10%.

aciu 4u.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 03, 10:09)
pasakyk, kaip bigsmile.gif ash tada patikrinsiu, ar tavo nuotrauka dalyvauja rolleyes.gif

nedalyvauju. kolkas bigsmile.gif
O patikrint paprasta... eini i fotokonkursas, eini i narius issitrauki visas dalyvio nuotraukas konkurse. Jei dalyvauja, tada rodo kad konkurse yra nuotrauka, tik jos nerodo.
Atsakyti
Geras, dabar zhinosiu bigsmile.gif dekui mirksiukas.gif

Atsakyti
Matau, peppi atėjo pas mus smile.gif . Prisijungsi? Bandysi mokytis? smile.gif Tavo temoje atsakiau į klausimą. Turiu pasakyt, kad nustebau, nemaniau, kad mudvi pažįstamos unsure.gif. O jei ir būtume, temoje pasisakiau nuoširdžiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 liepos 2007 - 09:30
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 10:14)
Pažinai? blush2.gif  Na, nuotrauka tai siaubingos kokybės doh.gif.
Bandžiau knygą, tik nenukriskit doh.gif . Šūds, garbės žodis doh.gif . Net vyras, kuriam viskas gražu ką aš padarau blush2.gif , sako: kas čia per nesamonė blink.gif

user posted image

P.S. užtat rėmelius radau, bet vėl nebemoku jų uždėti doh.gif

Man patinka, tik kodel cia ikelei, o ne i namu darbus?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 03, 10:30)
Man patinka, tik kodel cia ikelei, o ne i namu darbus?

Eik tu doh.gif . Nedrįsau. Gi mačiau kokios nuotraukos įkeltos unsure.gif
Atsakyti
Puriena mirksiukas.gif
pirmoji idomi tik noretusi pasviesinti ir kirpti apacia beveik iki pat akmenuku mirksiukas.gif

antraja reikejo gal daugiau kadru padaryti, atsisuktu mergaite, na arba profiliu tada jau o virsaus visai nereikia...

trecioji idomi savo tema didelis-mazas smile.gif

apatineje dangaus per daug.

Elina, knyga reikejo pafotkinti bent is keleto rakursu, ka ten masinyte veikia kadre?
toje foto, kur vaikas su teciu (arba dede, neesme biggrin.gif ) ryskioji dalis galetu uzimti daugiau vietos kadre ir buti viena o ne kruva kazkokiu daikciuku...
Atsakyti