Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o kodel as Elinos nuotrauku nematau? g.gif
Atsakyti
Sillwio , peržiūrėjau tavo galeriją. Iš Londono serijos man labiausiai įstrigo tas storulis tarp tulpių lotuliukas.gif thumbup.gif na, ir ta senučiukė tikrai kaip čia visi sakė labai britiška.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 02, 20:41)
Ne konkursui. Ką manot?

sakyciau sintetine siek tiek, israiska labai negrazi, tai moteriskei nepatiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 00:43)

Pažiūrėjau namų darbus. Ech, kiek jūs turit idėjų ir fantazijos doh.gif . Aš svajojau nufotkinti knygą, dalį lapo per padidinamąjį stiklą ( lupą), bet nepavyko. Užtat nuotraukų namų darbams neturiu schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as irgi tokia ideja turiu... ir lupa turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiks eit pirmai nufotkint smile.gif
Atsakyti
wicked, fotkinimui be blico yra tam pritaikyti objektyvai, praleidziantys daug sviesos, todel net prietemoje padidinus iso (o canonas su triuksmais labai puikiai susitvarko net prie 400-800) galima fotkinti be blico mirksiukas.gif kas del vaiku tai manau, kad reiketu ir pasivolioti jei nori pagauti geresniu kadru o, kad nepozuoja tai cia ne pasiteisinimas, pyskinti daugiau reikia mirksiukas.gif istisai...
o, kad tik atkaklumu yra kazkas pasiekiama tai tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Elina, radau tave konkurse bigsmile.gif man visai faina foto thumbup.gif

Fotolama, geras fotoreportazhas, yzpach paskutine lblb wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 03, 09:39)
Elina, radau tave konkurse  bigsmile.gif  man visai faina foto  thumbup.gif

Fotolama, geras fotoreportazhas, yzpach paskutine lblb wub.gif

O tu konkurse kodel nedalyvauji? ax.gif
Atsakyti
o ish kur zhinai, kad nedalyvauju? rolleyes.gif jei rimtai, gal ir nusiusiu kokia nuotraukele g.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš Silwio nuotraukas wub.gif Ech.... wub.gif

Reikia dar pradėti bandyti komentarus rašyti unsure.gif , bet kol kas apart patinka , nepatinka nežinau ką rašyti unsure.gif Ir truputį kažkaip tas anonimiškumas namų darbuose- man irgi labai trūksta iš karto nuotraukų aptarimo, o komentarus rašyti, tai iš principo tada ir sau turi rašyti hihihi.gif , kad niekas neįtartų smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Oi kokia diskusija dėl fotografo darbo kilo bigsmile.gif Aš turiu vieną pažystamą fotografą, kuris fotografuoja šventes (dažniausiai vestuves), bet dažniausiai nuotraukos jam nesigauna blink.gif pvz apsišviečia juostelė blink.gif doh.gif arba visos foto- prie stalo, kur eilinis svečias gali pafotkinti lotuliukas.gif Nežinau kaip žmonės užsisako tokios fotografus, bet realybė tokia, kad jie iš to gyvena...

fotolama, nuotraukos labai gražios wub.gif

Puriena6, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 03, 09:48)
o ish kur zhinai, kad nedalyvauju?  rolleyes.gif jei rimtai, gal ir nusiusiu kokia nuotraukele g.gif

Patikrinau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 03 liepos 2007 - 08:56
QUOTE(roolys @ 2007 07 03, 00:36)
Grazu ,  thumbup.gif kaikuriose fotografijose matesi trukumu, bet siaip tai super reportazas ...  wink.gif

Tai nespausk, rašyk apie juos, konstruktyvi kritika visąlaik tik į naudą.

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 00:43)
O ar yra kas nors gero šitoj mano nuotraukoj? blush2.gif
user posted image

Nežinau, kažkaip man nesižiūri. Įdomiau būtų matyti emocijas, man rodos, kad berniukas labai susikaupęs, būtų gerai parodyti tą jo susikaupimą.
Na bet tavo tokia idėja buvo: žmonės susilieję fone. Reikėjo tada gal imti platesniu kampu, akcentuoti kažkurią vieną modelio detalę.
Atsakyti