Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 07 02, 03:21)
o jus ar pervadinat nuotraukas, ar issaugot - pavadinimus numeriukus?

griztant prie jau senos temos, jusu tempais biggrin.gif tai as niekada nuotrauku nepervadinu schmoll.gif kiek darbo atkrenta... ir pas mane jos visai nesurusiuotos kaip ir gautusi, tik tiek, kad kraunant nuotraukas i kompa (nezinau ar yra koks skirtumas del to, kad pas mane ne PC, o Mac'as - Apple kompiuteris g.gif ), man jas visas pagal data sumeta, kada fotografuota.... net jei kortelej buna keletos dienu nuotraukos, man jas vistiek sumeta atskiromis datomis thumbup.gif gal ir pas kitus taip, bet niekada neteko nuotrauku i PC krauti.... blush2.gif o paskui MB man jas suraso i CD ar DVD... kad isliktu, nes jau esam pasimoke.... doh.gif hard'as uzluzo ir dingo geru puses metu nuotraukos... verysad.gif laimei, ta hard'a jis dar gal po geru metu atgaivino, tai is karto buvo uzlauztas nuotraukas istraukti ta pacia sekunde... hihihi.gif uztai dabar stengiames dazniau jas susirasyt, o is kompo tada jau tas trinam.... del vietos...

QUOTE(Elina @ 2007 07 02, 12:04)
Nesusilaikiau. Pasisakiau. Bet net aš pastebiu akivaizdų broką, neturėjimą suoratimo apie gražią, kokybišką nuotrauką. Stebiuosi besižavinčiais tokiu menu. O dar labiau pačios "menininkės" drąsa

paskaiciau ir as ta tema... unsure.gif nu turiu toki panasu pavydzi ir pas save tarp pazistamu.... moteriske uzsimane fotografuoti.... biggrin.gif nusipirko gera fotika, supratimo absoliuciai jokio.... bet nezinau, pradejo per renginius, baliukus, vestuves varinet, gal ir geriau jau dabar gaunasi jai... taciau net as, nieko nesuprasdama apie fotografavima, matau, kad ji tik pyskinti moka, ir jei jau gaunasi, tai gaunasi... g.gif taciau turi drasos, noro, gal kazka ir pasieks.. aisku, linkiu tokiam zmogui vien tik dideles sekmes 4u.gif pagirtinas uzsispyrimas 4u.gif as niekada nesugebeciau kitam tokiu paslaugu pasiulyt schmoll.gif net jei kas paprasytu dabar, moketu, tikrai atsisakyciau... bigsmile.gif
nezinau, bet va uzejo apie tai kalba, tai man kas labai uzstrigo, kad ji visada vaikus fotografuoja is aukscio, ta prasme, stovedama... g.gif man kazkaip dazniausiai kyla noras pritupti, buti vaiko lygyje... nors gal mirtinos klaidos ji ir nedaro biggrin.gif ale va, man akis uzsikabino ant to... blush2.gif
beje, baliuko metu, ar imanoma be blico geras nuotraukas padaryt? g.gif

nu ir prirasiau cia, geriau eiciau namu darbu daryt biggrin.gif
Atsakyti
Fotolama bigsmile.gif tiek foto vienoje vietoje. Malonu buvo žiūrėti thumbup.gif

Uzuolaidai, jei ji kartais ir čia užsuktų. Tu ten (meninykų klube) rimtai skundeisi apie apie gavimą skūron šioje temoje? lotuliukas.gif

Va, atsikeliu anksčiau, tai nors perskaitau, ką prirašėte ir vieną kitą žodį pakeverzoju. Dabar tik DARBAS galvoj biggrin.gif Tiesa, savaitgalį Molėtų krašte biški pyškinau, bet dar nepersikėliau foto į kompą blush2.gif Neišėjo vanagų nufotkinti. Kaip tik išeinu į kiemą su televyku, taip jie į lizdą atsitūpa. Kaip tik padedu, taip skrajoja doh.gif
Atsakyti
o koks dabar balsavimo principas namu darbuose? g.gif atsilikus siek tiek esu blush2.gif kiek tasku uz labiausiai patikusia nuotrauka, uz kelias galima balsuot? g.gif paprasciau butu paklaust - ka reikia zinot? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

Fotolama labai fainos nuotraukos thumbup.gif Ir taip gražiai apipavidalintos, kaži kada pati iki to prieisiu unsure.gif

NU žinokit padariau namų darbus, galvojau tylėsiu, bet neiškenčiu blush2.gif Kaip jau pavyko taip, bet padariau didis.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 02, 20:41)
Ne konkursui. Ką manot?

user posted image

sillwio as ilindus i tavo parasa tiesiog kaifavau nuo visu londono nuotrauku... visos jos man su "cinkeliu". o ta bobute angle su pirstinytemis - visai aukstoji klase thumbup.gif

QUOTE(fotolama @ 2007 07 02, 21:46)
O ten ne menas. Ten versliukas. Pasižiūrėkit kokias nuotraukas mamytės į fotokonkursus čia deda ir jomis žavisi. Tai joms tos peppi nuotraukos yra tikras high end'as ir tikras menas smile.gif

oj kokius pinigus uzdirba regioniniai fotografai fotografuodami klases doh.gif MB mama mokytoja, tai prisiziuriu toookiu nuotrauku. esme - i fona "iphotoshopint" kokias zuvytes ar kriokli ir tu krutas fotografas. doh.gif mes su vyru ziurejom pasibaiseje. mokiniai issodinti tipo "laisvai" lotuliukas.gif merginos su miniakais toookiom pozom pasodintos, kad cia tik i kataloga ir prie stoties klientams rodyti tiktu smile.gif bet tie fonai... sustatyta klase, o fone zuvys didesnes uz zmones doh.gif o tokia nuotrauka kainuoja 20 lt doh.gif
fotolama, nuostabus reportazas.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 02, 23:57)
Per Jonines buvome Marienburge (dabartinis Malborkas).

Tad užspaminu jus visus reportažu iš Marienburgo smile.gif

liuks reportažas thumbup.gif Neperseniausiai aš ir ten buvau. Užsukom važiuodami iš Gdansko. Tik gaila, kad buvo pirmadienis ir pilis nedirbo. Apžiūrėjom tik išorės. Tai nors dabar pažiūrėjau kaip iš vidaus atrodo biggrin.gif
Kai kurios nuotraukos tamsokos, mano akim žiūrint, bet vis tiek gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 07 02, 10:46)
as tavo vaiku paziurejus,trynuku uzsimaniau..  ne,rimtai,jau kokios 3 savaites mintis nepaleidzia

Na pas mane ne trynukai, bet netoli to- 3 pametinukai biggrin.gif O jei mintis nepaleidzia- daryk isvadas..... mirksiukas.gif .......

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 02, 11:45)
f/5.6; 1/250s; ISO 320; WB auto
Mano suo:
user posted image
Ka manot?

Labai patinka! Gal tik kiek "pakropinciau"...

QUOTE(bite maja @ 2007 07 02, 20:12)
Californiagirl geriau pasikviest iš Amerikės 

lotuliukas.gif Oi bite maja... Sutariam- tu mane cepelinais pavaisini, as atvarau taves su katem fotkinti biggrin.gif

QUOTE(roolys @ 2007 07 02, 20:32)
''neKaro belaukiant''

user posted image

Visai nieko rolleyes.gif Reportazine sakyciau thumbup.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 07 02, 20:41)
Ne konkursui. Ką manot?

user posted image

Man nelabai....nezinau kas netinka, bet nekabina kazkaip... Zinai, kuri tavo foto man labai patinka- is Londono serijos bobulyte... wub.gif Tokia tipiska brite, labai faina nuotrauka thumbup.gif

QUOTE(Elina @ 2007 07 02, 21:03)
Sorry, dar vieną nuotraukytę keliu user posted image

Nu bet tavo dukrytes akys wub.gif Nesu maciusi toku- sviesios ir lyg apibreztos tamsiu ruozeliu, labai grazios!
Kazko pilkai melsvos tavo nuotraukos...Bet pazanga matosi, taip ir toliau 4u.gif

QUOTE(roolys @ 2007 07 02, 22:20)
user posted image

subine nukasta suns , bet cia taip turi but  ... esme tame kad tai shakalas ir subine nereik ziuret

Nu negaliu, net juokiausi pamaciusi ta shakala lotuliukas.gif Nezinau, kazkodel jis man juokingas ir dar tavo komentaras apie subine thumbup.gif , plius as us vyno taurele(irgi savo daro... biggrin.gif) lotuliukas.gif Neblogas kadras, jei sakai i subine nereik ziuret, tada ner ko prikibti.

Wyshnia, "krutas" tai butu- "kietas", madingas, mandras biggrin.gif

Fotolama, labai grazu, puikios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 07 02, 21:32)
''neKaro belaukiant''

oi, tas vidurinis tikrai į lavoną panašus lotuliukas.gif smagi nuotrauka.

QUOTE(sillwio @ 2007 07 02, 21:41)
Ne konkursui. Ką manot?

man šiek tiek noris merginą stumtelėti į dešinę pusę g.gif nors gal ir visai nebūtina, kad ji visa matytusi. bet šiaip patinka.

QUOTE(roolys @ 2007 07 02, 23:20)
''O mes i siaure dumsim  lotuliukas.gif '' man grynas shakalas  biggrin.gif . Cia is lietuvos fotkes, vis vartau ir atsimenu...

kur tu jį tokį radai? lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiaip aš čia pas jus neakivaidžiai studijuoju mirksiukas.gif Fainai jūs čia bendraujate, mokotės, tobulėjat thumbup.gif
Noriu ir aš karts nuo karto prisijungti prie jūsų ax.gif Ar priimsite dar vieną fotofaną?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 03, 08:39)
Kazko pilkai melsvos tavo nuotraukos...

Ar tokia mėlyna spalva man gaunasi dėl nustatymų fotoaparate? Bandžiau nuimti visus nustatymus, bet vistiek gaunu daug mėlynos-pilkos spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 03, 08:00)
Ar tokia mėlyna spalva man gaunasi dėl nustatymų fotoaparate? Bandžiau nuimti visus nustatymus, bet vistiek gaunu daug mėlynos-pilkos spalvos g.gif

WB nustatymas grybauja, jei vietoj baltos iseina melyna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 liepos 2007 - 08:02
QUOTE(Puriena6 @ 2007 07 03, 08:51)
Labas rytas 4u.gif
Šiaip aš čia pas jus neakivaidžiai studijuoju mirksiukas.gif Fainai jūs čia bendraujate, mokotės, tobulėjat thumbup.gif 
Noriu ir aš karts nuo karto prisijungti prie jūsų ax.gif Ar priimsite dar vieną fotofaną?

priimsim mirksiukas.gif prašom pasirodyt su nuotraukom. tikiuos, kad kritikos nebijai? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 liepos 2007 - 08:08