Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Elina, kaip as pasigendu tokiu melynu akiu tavo nuotraukose ax.gif

Cia mano melynakis biggrin.gif
user posted image

Rolys zinai, tas vidurinis, man kaip numirelis doh.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 02 liepos 2007 - 20:39
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 02, 21:36)
Elina, kaip as pasigendu tokiu melynu akiu tavo nuotraukose  ax.gif

irnesakyk.gif mano užtat visas fonas mėlynas. Ką čia tik akutes mėlinti ( nesismulkinu) hihihi.gif
Atsakyti
Ne konkursui. Ką manot?

user posted image
Atsakyti
''Miestelis prie Siaures juros''

user posted image

# Camera make: SONY
# Camera model: DSC-H5
# Date/Time: 2007:06:19 16:51:50
# Flash used: No
# Focal length: 34.9mm
# Exposure time: 0.0016 s (1/640)
# Aperture: f/5.6
# ISO equiv.: 80
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: center weight
# Exposure: program (auto)

P.S. o baznycia pati sypsos biggrin.gif , jokiu cia efektu nera mirksiukas.gif ...

P.P.S. Irasinejau fotkes i diska ir pervertes imeciau pora mirksiukas.gif , kurios patrauke aki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 02 liepos 2007 - 21:00
silwio atrodo idomiai. Gal erdeves perdaug desinej g.gif Man patinka.

rolys labai grazus bokstas su sypsenele bigsmile.gif bent jau man atrodo labai tvarkinga foto.
Atsakyti
Sorry, dar vieną nuotraukytę keliu blush2.gif . Kadangi neišeina gražiai fotkinti, o tvarkyti- juolabiau, tai pasistengiau padaryt panašiai kaip ta "fotografė" ax.gif . Bent tiek, manau, pavyko biggrin.gif ( neteršiu, tuoj ištrinsiu)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 02, 20:04)
Nesusilaikiau blush2.gif . Pasisakiau. Bet net aš pastebiu akivaizdų broką, neturėjimą suoratimo apie gražią, kokybišką nuotrauką. Stebiuosi besižavinčiais tokiu menu doh.gif. O dar labiau pačios "menininkės" drąsa

O ten ne menas. Ten versliukas. Pasižiūrėkit kokias nuotraukas mamytės į fotokonkursus čia deda ir jomis žavisi. Tai joms tos peppi nuotraukos yra tikras high end'as ir tikras menas smile.gif
Lygiai taip pat kaip ir vestuvių fotografavimas, juk daugelis nuotraukų būna pobaisės. Bet žmonės moka. Nes jiems tai patinka + tikri profai ima tiek, kad daugumai jų neįpirkti.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 02, 21:46)
O ten ne menas. Ten versliukas. Pasižiūrėkit kokias nuotraukas mamytės į fotokonkursus čia deda ir jomis žavisi. Tai joms tos peppi nuotraukos yra tikras high end'as ir tikras menas smile.gif
Lygiai taip pat kaip ir vestuvių fotografavimas, juk daugelis nuotraukų būna pobaisės. Bet žmonės moka. Nes jiems tai patinka +  tikri profai ima tiek, kad daugumai jų neįpirkti.

Butent cool.gif , ir nevisada reikalinga auksciausia kokybe... kartais uztenka minimalios kokybes , bet laaaabai geros kainos. Pavyzdys automobiliai (as kaip sios srities zinovas) pasibaige laikas kai automobiliai turejo but kuo kokybiskesni... Tai atsikandusios bendroves patyre bankrotus.....

Taippat ir su fotografais. Jai pyskinsi tik super vaizdelius, tai nustos visi aikcioti, o taippat ir moketi pinigelius. Geriau viena kita prodai superine fotografija ir kaina laikosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 07 02, 20:41)
Ne konkursui. Ką manot?

user posted image

Biski griuna i desne g.gif , net raistukai nuo rankinuko pasvire.... manau reiktu tiesinti, gal net vaizdas geresnis gausis...
O dar ta rankyte nukirpta ir issiliejusi tai nelabai prideda vaizdo.

Sitaip ir negriuna , ir mergina nebesusikuprinus biggrin.gif , aisku cia galima ir ismastyt kazka kodel fotografija pasvirus ( gal taip turi but g.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 02 liepos 2007 - 22:15
QUOTE(sillwio @ 2007 07 02, 21:41)

QUOTE(roolys @ 2007 07 02, 21:55)

Aš turbūt niekada nesuprasiu kaip jūs sugebat tokias nuotraukas padaryti unsure.gif . O kai dar randat kokių kabliukų, tai išvis pasiuntu doh.gif . Man jos- tobulos. Gal net per daug blink.gif . Na, nerealiai tobulai gražios doh.gif
Atsakyti
''O mes i siaure dumsim lotuliukas.gif '' man grynas shakalas biggrin.gif . Cia is lietuvos fotkes, vis vartau ir atsimenu...

user posted image

# Camera make: SONY
# Camera model: DSC-H5
# Date/Time: 2007:05:27 18:33:54
# Resolution: 461 x 615
# Flash used: No
# Focal length: 55.1mm
# Exposure time: 0.0031 s (1/320)
# Aperture: f/3.5
# ISO equiv.: 125
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: matrix
# Exposure: aperture priority (semi-auto)

Subine nukasta suns , bet cia taip turi but lotuliukas.gif ... esme tame kad tai shakalas ir subine nereik ziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 02 liepos 2007 - 22:22
man sillwio originalas labiau patinka, nes matau judesį, važiavimą, netgi vėją biggrin.gif tik keista- tokiame bėgime, mergina atsistojusi skaito knygą, tarsi atsiribojusi nuo viso pasaulio- pavydėtinas susikaupimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 02, 22:17)
Aš turbūt niekada nesuprasiu kaip jūs sugebat tokias nuotraukas padaryti unsure.gif . O kai dar randat kokių kabliukų, tai išvis pasiuntu doh.gif . Man jos- tobulos. Gal net per daug blink.gif . Na, nerealiai tobulai gražios doh.gif

biggrin.gif juokauji, as jau dabar matau kad pas tave kadrai tvarkingesni nai pirmieji su kuriais atejai thumbup.gif . Pasiziurek savo pirmuosius...

O per daug ziurint i tobulas pasidaro banalu ... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cara @ 2007 07 02, 22:22)
man sillwio originalas labiau patinka, nes matau judesį, važiavimą, netgi vėją biggrin.gif tik keista- tokiame bėgime, mergina atsistojusi skaito knygą, tarsi atsiribojusi nuo viso pasaulio- pavydėtinas susikaupimas smile.gif

Nu jo kai ziuri i abi fotkes , tai matos kad viena su judesiu o kita ilsisi... As tik siaip pasukinejau paziuret kaip atrodis vertikali mirksiukas.gif
Atsakyti