Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Mano 13, 14, 15.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 06 28, 10:42)
Mano 13, 14, 15.

Aš maniau, kad 15 nuotrauka ajos yra doh.gif

o kad galėtum surašyti 13 nuotraukos nustatymus?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 10:54)
o kad galėtum surašyti 13 nuotraukos nustatymus?

Image Date: 2007:06:23 14:54:30
Flash Used: No
Focal Length: 16.0mm (35mm equivalent: 24mm)
Exposure Time: 0.022 s (1/45)
Aperture: f/22.0
ISO equiv: 100
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Atsakyti
sveikinimai Sansarai 4u.gif

ir dekui uz nauja tema 4u.gif gerai, kad is namu niekur eit nereikia - nebus pasiteisinimo del nepadarytu ND biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 27, 22:56)
O siaip tai man- tyliai, kai vaikai miega, o garsiai- kai rekia lotuliukas.gif

va va, pas mane irgi taip pat doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 09:37)
Gal cia man "fotografijos" krize prasideda, kai niekur nieko grazaus nematau g.gif

drinks_cheers.gif man jau nuo praeito savaitgalio ji tęsiasi verysad.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 28, 09:58)
jei ką nors gero apie jas galvoji - tai mano  bigsmile.gif

console.gif šiek tiek netikėta, kad tavo.

QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 10:31)
Galima nuvažiuoti į egzotiškiausią kraštą, bet grįžti su netikusiomis nuotraukomis, o galima ir is buitinių dalykų šedevrus sukurti  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 06 28, 10:42)
Mano 13, 14, 15.

oba, net ir fotolama dalyvavo. nu čia tai nustebinai.
Atsakyti
Bite Maja drinks_cheers.gif Galvoju, gal man pertraukos reikia.
Gal sia savaite nersiu i kortas. biggrin.gif

O Azijoje spalvos, nuotaikos, vaisiai.... Tokios spalvu gamos dar niekur nemaciau. Pabodo man pilkumas. Noriu.

Aha, fotolama, kaip cia buvo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 11:47)
Aha, fotolama, kaip cia buvo smile.gif

Na, seniau ta riba iki sekmadienio vakaro man niekaip netikdavo. Neturiu laiko savaitgalį prie kompo prisėsti.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 28, 10:08)
sveikinimai Sansarai 4u.gif

ir dekui uz nauja tema 4u.gif gerai, kad is namu niekur eit nereikia - nebus pasiteisinimo del nepadarytu ND biggrin.gif

aš čia biški savanaudiškai tokią temą pasirinkau. mano vyras visą savaitgalį nebus namie, tad pavažiuoti kažkur toliau nebus galimybės... tai vat galvojau kaip čia išsisukti su turimu namie arsenalu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 08:11)
Man tokios krizės pažįstamos. Vieną dieną lyg viskas tvarkoj, o rytojaus dieną pasižiūri - nesąmonė visiška, nieko aš nemoku, nesugebu.
Va kitiems ir idėju kyla, ir iš nieko tokias gražias fotografijas išspaudžia...
O aš ką daryčiau vis ne taip gaunasi  blush2.gif

aga, vat mane vakar vakare tokia krizė ištiko ir tęsis ilgai turbūt doh.gif vakar iki išnaktų varčiau profų fotkes, tai norėjosi lapais užsikasti su savo nuotraukom unsure.gif

sąvaržele, man labai patiko tavo tvora thumbup.gif

Sansara, sveikinu su pirma vieta!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cara: 28 birželio 2007 - 11:19
Va, jūs čia apie profų nuotraukas, parodas, muziejus blink.gif ... krizes unsure.gif ......................atrodo, kad čia turėtų būt susirinkę vienodai aukšto lygio fotografai ir rengt parodas.....................nu, jooo... aš čia įlindau kažkada su savo "kišeninuku" daugiau žiūrėdama kaip į pramogą ir šiokį tokį tobulėjimą, bendrą supratimą (nes man tai pradžių pradžia smile.gif ). Bet vis dažniau parašius ar pro reta rolleyes.gif įkėlus foto, jaučiuosi lyg būčiau prikakojus šioj temoj (kitų atžvilgiu).

Nu , atleiskit, gal ir man krizė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 11:37)
Va, jūs čia apie profų nuotraukas, parodas, muziejus blink.gif ... krizes unsure.gif ......................atrodo, kad čia turėtų būt susirinkę vienodai aukšto lygio fotografai ir rengt parodas.....................nu, jooo... aš čia įlindau  kažkada su savo "kišeninuku" daugiau žiūrėdama kaip į pramogą ir šiokį tokį tobulėjimą, bendrą  supratimą (nes man tai pradžių pradžia smile.gif ). Bet vis dažniau parašius  ar pro reta rolleyes.gif įkėlus foto, jaučiuosi lyg būčiau prikakojus šioj temoj (kitų atžvilgiu).

Nu , atleiskit, gal ir man krizė doh.gif  lotuliukas.gif

Daznai ir as taip jauciuosi, kartais net nesinori nuotrauku kelti, nes jauciuosi visiska nevykele prie kitus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 12:37)
Va, jūs čia apie profų nuotraukas, parodas, muziejus blink.gif ... krizes unsure.gif ......................atrodo, kad čia turėtų būt susirinkę vienodai aukšto lygio fotografai ir rengt parodas.....................nu, jooo... aš čia įlindau  kažkada su savo "kišeninuku" daugiau žiūrėdama kaip į pramogą ir šiokį tokį tobulėjimą, bendrą  supratimą (nes man tai pradžių pradžia smile.gif ). Bet vis dažniau parašius  ar pro reta rolleyes.gif įkėlus foto, jaučiuosi lyg būčiau prikakojus šioj temoj (kitų atžvilgiu).

Nu , atleiskit, gal ir man krizė doh.gif  lotuliukas.gif

Na tada visiems krizė, nes man irgi nesmagu nuotraukas bedėti. O jei ir įdedu ką nors, dažniausiai kažkaip nutyli visi - suprask ar čia blogai ar gerai...
O dėl profų nuotraukų - o iš kur daugiau bendrą supratimą gauti, jei ne studijuojant GERAS nuotraukas...
Atsakyti