QUOTE(fotolama @ 2007 06 28, 10:42)
Mano 13, 14, 15.
Aš maniau, kad 15 nuotrauka ajos yra
o kad galėtum surašyti 13 nuotraukos nustatymus?
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 10:54)
o kad galėtum surašyti 13 nuotraukos nustatymus?
Image Date: 2007:06:23 14:54:30
Flash Used: No
Focal Length: 16.0mm (35mm equivalent: 24mm)
Exposure Time: 0.022 s (1/45)
Aperture: f/22.0
ISO equiv: 100
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)
sveikinimai Sansarai
ir dekui uz nauja tema gerai, kad is namu niekur eit nereikia - nebus pasiteisinimo del nepadarytu ND
va va, pas mane irgi taip pat
ir dekui uz nauja tema gerai, kad is namu niekur eit nereikia - nebus pasiteisinimo del nepadarytu ND
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 27, 22:56)
O siaip tai man- tyliai, kai vaikai miega, o garsiai- kai rekia
va va, pas mane irgi taip pat
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 09:37)
Gal cia man "fotografijos" krize prasideda, kai niekur nieko grazaus nematau
man jau nuo praeito savaitgalio ji tęsiasi
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 28, 09:58)
jei ką nors gero apie jas galvoji - tai mano
šiek tiek netikėta, kad tavo.
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 10:31)
Galima nuvažiuoti į egzotiškiausią kraštą, bet grįžti su netikusiomis nuotraukomis, o galima ir is buitinių dalykų šedevrus sukurti
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 06 28, 10:42)
Mano 13, 14, 15.
oba, net ir fotolama dalyvavo. nu čia tai nustebinai.
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 28, 10:08)
sveikinimai Sansarai
aš čia biški savanaudiškai tokią temą pasirinkau. mano vyras visą savaitgalį nebus namie, tad pavažiuoti kažkur toliau nebus galimybės... tai vat galvojau kaip čia išsisukti su turimu namie arsenalu
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 08:11)
Man tokios krizės pažįstamos. Vieną dieną lyg viskas tvarkoj, o rytojaus dieną pasižiūri - nesąmonė visiška, nieko aš nemoku, nesugebu.
Va kitiems ir idėju kyla, ir iš nieko tokias gražias fotografijas išspaudžia...
O aš ką daryčiau vis ne taip gaunasi
Va kitiems ir idėju kyla, ir iš nieko tokias gražias fotografijas išspaudžia...
O aš ką daryčiau vis ne taip gaunasi
aga, vat mane vakar vakare tokia krizė ištiko ir tęsis ilgai turbūt vakar iki išnaktų varčiau profų fotkes, tai norėjosi lapais užsikasti su savo nuotraukom
sąvaržele, man labai patiko tavo tvora
Sansara, sveikinu su pirma vieta!!!
Va, jūs čia apie profų nuotraukas, parodas, muziejus ... krizes ......................atrodo, kad čia turėtų būt susirinkę vienodai aukšto lygio fotografai ir rengt parodas.....................nu, jooo... aš čia įlindau kažkada su savo "kišeninuku" daugiau žiūrėdama kaip į pramogą ir šiokį tokį tobulėjimą, bendrą supratimą (nes man tai pradžių pradžia ). Bet vis dažniau parašius ar pro reta įkėlus foto, jaučiuosi lyg būčiau prikakojus šioj temoj (kitų atžvilgiu).
Nu , atleiskit, gal ir man krizė
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 11:37)
Va, jūs čia apie profų nuotraukas, parodas, muziejus ... krizes ......................atrodo, kad čia turėtų būt susirinkę vienodai aukšto lygio fotografai ir rengt parodas.....................nu, jooo... aš čia įlindau kažkada su savo "kišeninuku" daugiau žiūrėdama kaip į pramogą ir šiokį tokį tobulėjimą, bendrą supratimą (nes man tai pradžių pradžia ). Bet vis dažniau parašius ar pro reta įkėlus foto, jaučiuosi lyg būčiau prikakojus šioj temoj (kitų atžvilgiu).
Daznai ir as taip jauciuosi, kartais net nesinori nuotrauku kelti, nes jauciuosi visiska nevykele prie kitus...
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 28, 12:37)
Na tada visiems krizė, nes man irgi nesmagu nuotraukas bedėti. O jei ir įdedu ką nors, dažniausiai kažkaip nutyli visi - suprask ar čia blogai ar gerai...
O dėl profų nuotraukų - o iš kur daugiau bendrą supratimą gauti, jei ne studijuojant GERAS nuotraukas...