Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 06 30, 16:59)
man paranoja dėl ryškumo? ar dar ne? 

user posted image

Gal taip?

user posted image

Levels, curves, shadows/highlights, rotate.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 01, 13:35)
.... daugiau, nei i seimos albuma nepretenduoju smile.gif ....
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

Manasis siandien ryte, kol mes dar miegojom, skystu muilu puse pirmo auksto "isplove" lotuliukas.gif

Californiagirl thumbup.gif Man grazi nuotrauka. 4u.gif

Bite Maja, manau, kad ne fotoaparatas kaltas. Smogas, dulkes ore, pietine saule...
Atsakyti
Sillwio,man pataisyta bites maja nuotrauka nekokia schmoll.gif per daug jau nenaturali mirksiukas.gif
Wyshnia,man modelis wub.gif wub.gif nieko negaliu pridut 4u.gif
Tiesa,skaitau knyga apie sviesas,bet aisku jus gal ta zinot,raso ten,kad paprastam fotografui lb sunku pataikyt ant gero apsvietimo,o profesionalas zino net minutes kada fotografuot,kad iseitu gera foto,tai as kai ne profas,tai nelabai dabar grauziu save,kad nesigauna man su tom sviesom ax.gif dar kiek supratau yra svarbu kaitaliot tuo kelvinus,atitinkamoj sviesoj,o as to nedarau doh.gif bet jus cia gal visi viska zinot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 01 liepos 2007 - 16:45
QUOTE(sillwio @ 2007 07 01, 17:12)
Gal taip?

user posted image

hmm.. man geriau atrodo. daug geriau... tik per aštriai viskas. su PS beveik tą patį dariau, ką ir tu. kaip tau taip išeina? man galva neneša mastau.gif einu pabandysiu su originalu.
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 07 01, 16:41)
Tiesa,skaitau knyga apie sviesas,bet aisku jus gal ta zinot,raso ten,kad paprastam fotografui lb sunku pataikyt ant gero apsvietimo,o profesionalas zino net minutes kada fotografuot,kad iseitu gera foto,tai as kai ne profas,tai nelabai dabar grauziu save,kad nesigauna man su tom sviesom ax.gif dar kiek supratau yra svarbu kaitaliot tuo kelvinus,atitinkamoj sviesoj,o as to nedarau doh.gif bet jus cia gal visi viska zinot blush2.gif

va tai ir as ta sakau - jau kai pazabosi sviesa, viska mokesi drinks_cheers.gif o del kelvinu gal ir svarbu, bet as ne tiek profas dar kol kas, tai AWB irgi gadica tongue.gif viskas gerai, gus 4u.gif

ar gavai siuntini? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 01, 17:12)
Gal taip?

user posted image

jaučiu ir aš persistengiau lotuliukas.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 07 01, 17:41)

o kas tie kelvinai yr? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 01, 09:59)
jaučiu ir aš persistengiau  lotuliukas.gif

man tavo labiau patinka nei silwio.... mirksiukas.gif labiau naturali atrodo... g.gif

silwio, dekui uz komentara del mano voveres, bet.... as dar nedaaugau iki fotografavimo RAW.... blush2.gif taip kad saukstai po pietu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 01, 16:49)
va tai ir as ta sakau - jau kai pazabosi sviesa, viska mokesi drinks_cheers.gif o del kelvinu gal ir svarbu, bet as ne tiek profas dar kol kas, tai AWB irgi gadica tongue.gif viskas gerai, gus 4u.gif

ar gavai siuntini? bigsmile.gif

Gavau biggrin.gif det to tau ir skambinau,bet susiskambint mums neiseina lotuliukas.gif
Bite maja,meniu yra Color temp,ji matuojama kelvinais pvz.zvakiu sviesoj turi but nustatyta apie 1800K,o dienos sviesoj apie 5200-5500K,menulio sviesoj biggrin.gif 4100K,manau kad visiem fotoaparatam tinka tie skaiciai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 01 liepos 2007 - 17:31
Laukiu komentaru.
user posted image
Sarpinta, ryskintos spalvos, apkarpyta.
f10
1/200s

Papildyta:
Bites majos miesto apdorojime per daug melynos spalvos.
Papildyta:
Vysnios vaikio akys hipnotizuoja:)
Atsakyti
Bite Maja, Kelvinai yra temperaturos skale (gali viskam pritaikyti, o tame tarpe ir svisai). Mano fizikas man taip aiskino: sviesai/spalvoms matuoti Klevinai naudojami ikaitinus metala. Prie skirtingos temperaturos jis skleidzia skirtinga sviesa (nuo melynos iki raudonos). Nikone yra prie WB nustatymu yra galimybe rankiniu budu nustatyti.
Mano knyga raso:
zvake 1500
Lempute 2800
Halogenine lempa 3000
saulelydis ir sauletekis 3200
valanda pries sutemstant 3400
popietine -priespietine saule 4900-5300
pietu saule 5500-5800
blykste 5000-5400
apniukes dangus
6500-7500
melynas dangus seselyje 9000-12000
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 01, 13:22)
Pabandyk va šitą http://www.videozona...if/showexif.asp
Instaliuot nereikia, veikia ir taip. Pasirenki nuotrauką, ir pasižiūri "total number of shutter releases" apačioj dešinėj.

O čia visiems fotikams rodo? g.gif Man daug visko rodo, bet kadrų skaičiaus- ne schmoll.gif verysad.gif

QUOTE(valanda @ 2007 07 01, 18:21)
Laukiu komentaru.

Man viršuje ta mėlyna per ryški, o gal tiesiog per daug erdvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 07 01, 18:23)

Man viršuje ta mėlyna per ryški, o gal tiesiog per daug erdvės g.gif
Aciu uz pastabele. Mane kazkaip 'uzvilko" tas didelis plotas virsuje. Daug erdves, oro.Nors gal Tu ir teisi-perlenkta.
Atsakyti