Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2007 07 01, 14:14)
Aciu sillwio;-)

Gal kas zino vilniuje fotoaparatu renimavimo vietele?

vilbra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 14:15)

Jie taiso? Manaiu tik pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 01, 14:28)
Jie taiso? Manaiu tik pardavineja.

kad kaimynka nese ten taisyt g.gif

tada dar cia pasiziurek
http://www.fototaisykla.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 01 liepos 2007 - 13:42
Sveiki smile.gif

Cia ne i tema... bet kaip as vakar Vilbra klaipedoj nusivyliau... paklausiau elementaraus klausimo, kokios korteles geresnes, nezino... mazdaug tos kur mes parduodam geriausios, o daugiau nzn... drauge pirko skaitmena... tai ir nieko nepapasakojo... pasijauciau uz ja daugiau kazka zinanti... schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki fotografai 4u.gif

Esu visiskai zalia fotikuose.....
Neseniai grizau is grazios salies ir labai nusivyliau nuotraukomis darytomis
su savo muiline Canon Ixus500. Nusprendziau isigyti kazka gudresnio iki 3k
Lt... tikiuosi turint gera fotika, parenkant atitinkamus rezimus ir nuotraukos pageres ax.gif

Girdejau, kad kieciausi yra Nikon'ai taciau po ranka papuole bukletas apie
Olympus E410 ir E510.

Prasau Jusu patarimo ka pirkti ir kodel
Aciu

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 01, 12:40)
Paranoja manau. Man ryškumo netrūksta. Nuotraukos atrodo kiek plokščios - gal padidink kontrastą kiek. kad šešėliai atsirastų. Man dabar panašėja į HDR smile.gif

o tai kodėl visiems kitiems trūksta? g.gif kažkas ten apie WB blogą rašė.

QUOTE(wyshnia @ 2007 07 01, 13:35)
.... daugiau, nei i seimos albuma nepretenduoju smile.gif ....

į tavo vaikiuko ir į Californiagirl vaikų nuotraukas pažiūrėjus aš užsimanau vaikų lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 liepos 2007 - 14:27
QUOTE(bite maja @ 2007 07 01, 14:26)
į tavo vaikiuko ir į Californiagirl vaikų nuotraukas pažiūrėjus aš užsimanau vaikų  lotuliukas.gif  doh.gif

o tavo katinukų, visi užsinori kačių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 14:40)

Žinau, kad ten dirba geras meistras bigsmile.gif Aš kartą tik pasikonsultuoti buvau užėjusi, kai senas fotikas gedo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2007 07 01, 14:17)
Sveiki fotografai  4u.gif

Esu visiskai zalia fotikuose.....

na as matyt pasakysiu sena, kaip zeme tiesa - ne fotoaparatas fotografuoja, o zmogus 4u.gif
kas butent nepatiko tavo darytose nuotraukose? gal but ne fotoaparate esme? g.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 07 01, 14:26)
o tai kodėl visiems kitiems trūksta?  g.gif kažkas ten apie WB blogą rašė.
į tavo vaikiuko ir į Californiagirl vaikų nuotraukas pažiūrėjus aš užsimanau vaikų  lotuliukas.gif  doh.gif

unsure.gif o tai cia gerai, ar blogai?.... g.gif bigsmile.gif

del ryskumo - as nesakiau, kad man truksta, taip kad ne visi tongue.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 07 01, 14:35)
o tavo katinukų, visi užsinori kačių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 01 liepos 2007 - 14:58
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 01, 14:54)
na as matyt pasakysiu sena, kaip zeme tiesa - ne fotoaparatas fotografuoja, o zmogus 4u.gif
kas butent nepatiko tavo darytose nuotraukose? gal but ne fotoaparate esme? g.gif
unsure.gif o tai cia gerai, ar blogai?.... g.gif  bigsmile.gif

Zinau ir as ta sena tiesa blush2.gif mirksiukas.gif

Bet kai fotike neina ijungti priverstinai blico, fokusavimas ilgokai uztrunka, tai ima siutas blush2.gif nuotraukos kazkokios blankios neryskios...
Sutinku kad nusipirkus fotika neuzteks auto rezimo reikes padirbeti kol issiaiskinsiu visus rezimus, parametrus ir t.t. bet as to noriu... tikiuois ir pas jus pasikonsultuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 01, 15:35)
o tavo katinukų, visi užsinori kačių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rimtai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 07 01, 15:54)
unsure.gif o tai cia gerai, ar blogai?.... g.gif  bigsmile.gif

čia labai gerai lotuliukas.gif

QUOTE(Jurgux @ 2007 07 01, 16:32)
Bet kai fotike neina ijungti priverstinai blico, fokusavimas ilgokai uztrunka, tai ima siutas  blush2.gif  nuotraukos kazkokios blankios neryskios...
Sutinku kad nusipirkus fotika neuzteks auto rezimo reikes padirbeti kol issiaiskinsiu visus rezimus, parametrus ir t.t. bet as to noriu... tikiuois ir pas jus pasikonsultuoti  blush2.gif [/i]

niu, aš tai imčiau Nikon tongue.gif
jei rimtai, apie savo Olympusą pasiskaityk www.dpreview.com ten viskas būna labai aiškiai parašyta ir įvertinta.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 01, 15:50)
niu, aš tai imčiau Nikon  tongue.gif 
jei rimtai, apie savo Olympusą pasiskaityk www.dpreview.com ten viskas būna labai aiškiai parašyta ir įvertinta.

Aciukas, einu skaityti mirksiukas.gif

O nikon kuri modeli imtum blush2.gif D40 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux: 01 liepos 2007 - 15:58