Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2007 06 30, 17:33)
Fainai vaikams thumbup.gif gera mama turi, jei tokius bajerius leidzia, plius, dar fotkina doh.gif  lotuliukas.gif turbut fotomanijake ju mama g.gif Man patinka su ta koja thumbup.gif tokia neeiline ir suprask kaip nori rolleyes.gif

Ko nepadarysi vardan fotogrqafijos lotuliukas.gif Kai kas lemputes dauzo biggrin.gif , as tokiu drastisku priemoniu dar nesiimu bigsmile.gif
Nors siaip vasara, kai silta, leidziu po balas jiems sokineti mirksiukas.gif
Cia spalvotas variantas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 30, 18:40)
Ko nepadarysi vardan fotogrqafijos lotuliukas.gif  Kai kas lemputes dauzo biggrin.gif , as tokiu drastisku priemoniu dar nesiimu bigsmile.gif
Nors siaip vasara, kai silta, leidziu po balas jiems sokineti mirksiukas.gif
Cia spalvotas variantas ax.gif
user posted image

tongue.gif
sita mano akim, kur kas geriau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
californiagirl, spalvota geriau ir man žiūrisi.
bite maja, trūksta ryškumo sad.gif bet gal čia natūralus smogas koks maišo. senamiestis vilniaus duobėj, tai labai karštu metu jaučias, kad susikaupia visoks š.... žiūrint nuo aukščiau ir akimis matosi blankumas vaizdo g.gif
Atsakyti
californiagirl, su kokiu objektyvu fotkinai "balas"?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 30, 19:24)
bite maja, trūksta ryškumo sad.gif bet gal čia natūralus smogas koks maišo. senamiestis vilniaus duobėj, tai labai karštu metu jaučias, kad susikaupia visoks š.... žiūrint nuo aukščiau ir akimis matosi blankumas vaizdo  g.gif

na, buvo ten kažkoks neaiškios kilmės rūkelis. be to, vėl vidudienis. saulė tai švietė, tai už debesų slėpėsi.... žodžiu, progreso jokio frusty.gif

Californiagirl, man spalvota gražesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Bite maja,man pirmoji liux thumbup.gif o antra,tai jo ryskumo truksta ax.gif
Californiagirl,vel pabarsiu biggrin.gif kam tu dedi tokias grazias foto nespalvotas,tau taip graziai gaunasi spalvotos wub.gif ax.gif man ta trecia koja netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi spalvota zymiai geresne, nespalvota per daug pilka/tamsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 30, 19:00)
californiagirl, su kokiu objektyvu fotkinai "balas"?

Sigma 17-70mm f/2.8-4.5
Kodel klausi? bigsmile.gif

QUOTE(gus @ 2007 06 30, 20:19)
Californiagirl,vel pabarsiu biggrin.gif kam tu dedi tokias grazias foto nespalvotas,tau taip graziai gaunasi spalvotos wub.gif  ax.gif man ta trecia koja netrukdo mirksiukas.gif

blush2.gif A la mena bandziau padaryti hihihi.gif Bet ziuriu, kad ir man paciai spalvota labiau patinka rolleyes.gif
Aciukas mergaites 4u.gif

O dabar SOS biggrin.gif Kaip padaryti, kad Efix'o nesimatytu dedant nuotrauka i namu darbu albuma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 birželio 2007 - 22:31
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 30, 23:29)
O dabar SOS biggrin.gif  Kaip padaryti, kad Efix'o nesimatytu dedant nuotrauka i namu darbu albuma g.gif

aš darau su PS - save for web...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 30, 22:31)
aš darau su PS - save for web...

As neturiu pilnos PS versijos, tik Adobe PhotoShop Elements...nerandu ten niekur "save for web" unsure.gif
Atsakyti
pabandyk per file žiūrėt mastau.gif ... jei nebus, tai tada nežinau, kaip tau padėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 30, 23:29)
Sigma 17-70mm f/2.8-4.5
Kodel klausi? bigsmile.gif

man ant dienu jau turi pareit fotikas... tai ziurineju objektyvus smile.gif blush2.gif
Atsakyti