Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(bambinute @ 2008 04 17, 04:34)
gražios kelnytės. kokia čia medžiagėlė?
schmoll.gif

Aciu uz pagyras, cia smulkus ir minkstas velvetas mirksiukas.gif

QUOTE(regido @ 2008 04 17, 07:03)
Aš mačiau internete, kad po lapą nuskanuoja, o po to, atsispaudinus,  reikia susiklijuoti ir atsikopijuoti ant iškarpų popieriaus ko reikia, bet... ten būna ir modeliukai atskanuoti ir įkelti į albumuką, jei tai iškarpos iš žurnalo. Tačiau, spėju, kad tai yra reikalas slidus, autorinės teisės ir t.t., tad galvoju, gal geriau būtų susitikti, atsikopijuoti namo parsivežus ir ...grąžinti. Dėl sąžiningumo? Už save garantuoju, o ar pasitikėtumėte jūs, nežinau...

o cia jau sudetingiau, nes as Inalinos raj dabar, o po keliu dienu isskrendu i Anglija, ilgam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 17, 11:39)
Aciu uz pagyras, cia smulkus ir minkstas velvetas mirksiukas.gif
o cia jau sudetingiau, nes as Inalinos raj dabar, o po keliu dienu isskrendu i Anglija, ilgam cool.gif

Tai jau sakyčiau visai sudėtinga, gal net nelabai įmanoma kažką greitai suorganizuoti... g.gif schmoll.gif biggrin.gif
Ką gi, geros ir prasmingos kelionės jums...o gal atsiųstumėte paštu? paskui galėčiau persiųsti kokiu adresu, kuriuo kažkas būtų ir paimtų, kad negulėtų pašto dėžutėje, a?
Atsakyti
O jus nebandet zurnalo Ottobre, ten nemazai yra berniukams, o pats zurnalas skirta vaiku drabuziu siuvimui, su visom iskarpom.
Atsakyti
QUOTE(regido @ 2008 04 18, 05:30)
Tai jau sakyčiau visai sudėtinga, gal net nelabai įmanoma kažką greitai suorganizuoti... g.gif  schmoll.gif  biggrin.gif
Ką gi, geros ir prasmingos kelionės jums...o gal atsiųstumėte paštu? paskui galėčiau persiųsti kokiu adresu, kuriuo kažkas būtų ir paimtų, kad negulėtų pašto dėžutėje, a?

Na nzn, kazkaip leisk pagalvot biski, tu noris visa zurnala, ar tik iskarpu lapa?

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 04 20, 00:53)
O jus nebandet zurnalo Ottobre, ten nemazai yra berniukams, o pats zurnalas skirta vaiku drabuziu siuvimui, su visom iskarpom.

Negirdejau apie toki, atvaziavau cia tik trim savaitem, tai gal per du metus ir atsirado g.gif ar jis jau seniai yra?
Atsakyti
O kur jūs perkat gražių vaikiškų audinių? unsure.gif aš dar nieko gražaus neradau, teks siūti iš lino..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 04 20, 09:13)
O kur jūs perkat gražių vaikiškų audinių?  unsure.gif aš dar nieko gražaus neradau, teks siūti iš lino..

As tai perku cia, bet labai daug vaikisku cia ner www.efabics.co.uk ten uzzeini, spaudi fabrics ir duoda ivairias medziagu rusis, ten cotton ir keletas vaikisku yra
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 04 20, 05:53)

Aš apskritai nesu girdėjus apie tokiį žurnalą. O kur jo yra pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 20, 18:17)
As tai perku cia, bet labai daug vaikisku cia ner www.efabics.co.uk ten uzzeini, spaudi fabrics ir duoda ivairias medziagu rusis, ten cotton ir keletas vaikisku yra

Nuoroda neveikia blush2.gif ir ką reiškia "čia"? SuperMamas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 04 20, 19:19)
Nuoroda neveikia  blush2.gif  ir ką reiškia "čia"? SuperMamas?  blush2.gif

r raide praleista
http://www.efabrics.co.uk/
Atsakyti
Va cia ju website, ten galima perziureti zurnalus, pasirinkti ideju, ir uzsisakyti. As pernai pirkau viena zurnala is ju website, tai tikrai nenusivyliau, labai faini modeliukai, ir iskarpos paprastos. Man atrodo, kad ju Lietuvoje nepardavineja, pas mane Jav irgi nepardavineja, taip kad belieka tik is ju uzsisakineti.

Ottobre design

Beje, apie si zurnaliuka suzinojau butent is supermamos siuvejeliu smile.gif
Atsakyti
Štai ką radau biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
abai mielos tapkutės mažiausioms kojytėms wub.gif -atkasiau iš neto platybių, tik brėžinių neradau, bet išradingos supermamos tikrai išsiaiškins kaip ką siūti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti