Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Tikrai ne rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Tai isduok paslapti kuriam mieste ir kokioi parduotuveje perki? labai jau grazuos o ir matyt kazkaip neuzkliuvo.

Merginos ko taip forumas nejuda niekas nesidalija darbais? rolleyes.gif
Atsakyti
As turejau omenyje, kad tikrai ne Lietuvoj perku mirksiukas.gif , JAV.
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 03 18, 13:39)
labutis!  4u.gif
tik ka gavau mazyciu mergyciu drabuzeliu iskarpas. nuo gimimo iki 18 men. tuoj pabandysiu sukelt nuotraukas.
noretusi kaip nors su jumis pasidalinti situo geriu tik kazi kaip.  g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

tikiuos matysit.

Jei gerai supratau, tai ir iškarpas turi suknučių? Gal galetum pasidalinti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 27, 14:41)
Jei gerai supratau, tai ir iškarpas turi suknučių? Gal galetum pasidalinti  ax.gif  4u.gif

Ir aš labai būčiau pamaloninta...
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 03 18, 15:39)
labutis!  4u.gif
tik ka gavau mazyciu mergyciu drabuzeliu iskarpas. nuo gimimo iki 18 men. tuoj pabandysiu sukelt nuotraukas.
noretusi kaip nors su jumis pasidalinti situo geriu tik kazi kaip.  g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

tikiuos matysit.

Kaip grazu thumbup.gif reikes ir man savo merginai pasiuti 4u.gif
Atsakyti
turiu ir iskarpas.tik mamkos patarkit kaip ta lobi jum ikelti? g.gif gal bandyti skanuoti?
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 03 30, 17:35)
turiu ir iskarpas.tik mamkos patarkit kaip ta lobi jum ikelti?  g.gif  gal bandyti skanuoti?

Aš manau, kad tai būtų vienas iš prieinamų būdų... kitas būdas - iš kokio jūs miesto, gal būtų galima kažkaip sutarti, pasiskolinti... o gal dar kas turi geresnį pasiūlymą? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regido @ 2008 03 30, 20:40)
Aš manau, kad tai būtų vienas iš prieinamų būdų... kitas būdas - iš kokio jūs miesto, gal būtų galima kažkaip sutarti, pasiskolinti... o gal dar kas turi geresnį pasiūlymą? ax.gif  smile.gif

Na aš tai nieko gudriau negaliu pasiūlyti rolleyes.gif
Atsakyti
Bet iskarpeles tik mergaitems user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 13, 15:03)
Bet iskarpeles tik mergaitems user posted image

Man tinka ir mergaitėms, tai tik reikėtų kažkaip tai suorganizuoti...Gal galėtumėte parašyti až, kurioje vietoje Kaune jus galima būtų sutikti, tada sutartume, jei pasitikėtumėte, kad aš persibraižyčiau ir grąžinčiau, tai netruktų ilgiau 3 dienų (visas procesas).
Atsakyti
QUOTE(regido @ 2008 04 14, 06:20)
Man tinka ir mergaitėms, tai tik reikėtų kažkaip tai suorganizuoti...Gal galėtumėte parašyti až, kurioje vietoje Kaune jus galima būtų sutikti, tada sutartume, jei pasitikėtumėte, kad aš persibraižyčiau ir grąžinčiau, tai netruktų ilgiau 3 dienų (visas procesas).

Tai ne mane, cia Erosi iskarpeliu zurnala rode verysad.gif as neturiu ju daug tik kelias kur Burda pabaigoj vaikams yra senuos zurnaluos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oresta3: 14 balandžio 2008 - 10:52