Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

As tokia pacia jai patalyne esu pasiuvus, tai bus visas komplektas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kerpena labai grazu, thumbup.gif tikra saunuole
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 03 19, 02:32)
Mano nauji darbeliai mergom.
O cia pizama jaunelei su jos dievinamu Vinnie The Pooh

Super thumbup.gif mamytes auksarankes. As manau kuo paprasciau tuo graziau , svarbu medziaga ir ideta sirdis. thumbup.gif

As tai pat, savo vaikuciams rubelius siunuos pati , o paskutiniu metu siuvau kelnytes savo trynukems. Tik serafanu dar nebaigiau , vis nera kada. gal kada parodysiu ir as savo darbelius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarjolanta @ 2008 03 20, 00:38)
As tai pat,  savo vaikuciams rubelius siunuos pati , o paskutiniu metu siuvau kelnytes savo trynukems. Tik serafanu dar nebaigiau , vis nera kada. gal kada parodysiu ir as savo darbelius. 4u.gif

Nu jau idomu labai. Gausi jusus seimyna. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
gal kas įdėtų brėžinuką kaip sukirpti mergaitei kelnaites ,tokias kurios iš po suknelės išlenda,na tokios su kvarbatkom
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
O cia mano vakar uzbaigti darbeliai. Sorry, kad negaliu tiesiogiai nuotrauku iklelti, nes neleidzia kazkodel.

Suknyte #1

Suknyte #2

Pizamyte ir patalyne
Papildyta:
Sarjolanta, butinai parodyk savo darbelius ir vaikucius. Fainai turetu atrodyti trynukes su rubeliais smile.gif
Atsakyti
Zuika Padukele15, gražūs drabužėliai, tokie žaismingi, labai gražios medžiagytės thumbup.gif

O ta pižama turi apatinę dalį? Kažkaip man labiau naktinukai, nei pižama, jei be kelnių.
Atsakyti
Ne neturi, cia ir yra naktinukai, tik vis tiek vadinu pizama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 03 19, 02:32)
Mano nauji darbeliai mergom. Dar siunu dvi vasarines suknytes , kai pabaigsiu parodysiu.

kostiumelis

O cia pizama jaunelei su jos dievinamu Vinnie The Pooh

Pizamyte

swoon.gif ohmy.gif beee.gif kaip is kokio zurnalo.Sakes kokios grazios ir suknytes ir dukrytes biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, aciu aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ir as prie jusu galima 4u.gif . Saunuole mama Zuika Padukele15. Labai dailus rubeliai gaila kad as biski prie tinginelio tai mazai puosiu savo mergyte bet pabandysiu pasirodyti.

[img=http://img201.imageshack.us/img201/2600/dscf3680id9.th.jpg]

Bandau ideti foto nezinau ar iseis ax.gif
Papildyta:
Dedu dar vienamano darbelis dukryte kriksto rubelis balta kaip gulbe

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrianos mama: 25 kovo 2008 - 10:53
Labai grazios suknytes Adrianos mama, ir tikrai nepasakytum , kad tinginukes darbas smile.gif. Va as tai kuo paprastesens siunu, nes neturiu nei laiko nei kantrybes terliotis su visokiom detalem. As tik medziga grazia pasirenku , ir tada jau ir paprastute suknyte atrodo kaip iseigine smile.gif
Atsakyti
Sveikutes dar karta, o kur perki medziageles Zuika Padukele15 ? Jauciu tikrai ne lietuvoje lotuliukas.gif
Atsakyti