Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Tikriausiai niekas mažiukams nesiuva verysad.gif . greičiausiai tik mezga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 04, 10:52)
Tikriausiai niekas mažiukams nesiuva verysad.gif . greičiausiai tik mezga verysad.gif

as siuvu biggrin.gif bet dabar jos jau nebemaziukes
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 04, 14:53)
as siuvu  biggrin.gif bet dabar jos jau nebemaziukes

O iš kur įdėjų pasisemi? Aš ieškojau buros žurnaliukų mažiesiems, bet deja nėra.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 04, 17:01)
O iš kur įdėjų pasisemi? Aš ieškojau buros žurnaliukų mažiesiems, bet deja nėra.

internetinese platybese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 04, 17:01)

Dabar nustojo burda leisti vaikiškus. Anksčiau būdavo. Bendruose numeriuose būna keletas modelių vaikams. Bet kiekviename tam tikra amžiaus grupė. Turbūt būna kai kada ir kūdikiams, reikia vis pasižiūrėti, kai naujas išeina.
Atsakyti
pavydziu siuvancioms, nes stai kokiu graziu kilimeliu galima pasiuti savo mazyliams
http://www.kajdesign...er_modeller.htm
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 04, 22:05)
internetinese platybese biggrin.gif

O gal gali įmesti kokį pvz blush2.gif

Aš randu tik mezginius
Atsakyti
sveikos,pagelbekit,reikia pasiuti kepuryte is trikampeliu,gal kas turit pavyzdeliu help.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 05, 09:53)
O gal gali įmesti kokį pvz  blush2.gif

Aš randu tik mezginius

KAIP GALESIU ILGESNIAM LAIKUI PRISESTI PRIE KOMPO TAI PAIESKOSIU, NES MANO JAU NEBE LELIUKAI TAI SENIAI DAIRIAUSI PO SAVO FAVORITES
O CIA TRUPUTI PRADZIAI BET ZINOMA KASKAS PASIKARTOS IS KITU TEMU, BE TO CIA TIK SIAIP IDEJOS BE JOKIU SCHEMU, O KAS DEL DRABUZELIU TAI AS IRGI IS BURDOS IMU ISKARPAS IR PERDARINEJU AR SIAIP PATI KASKA SUKERPU, O KAS TAVE LABIAU DOMINA RUBAI AR SIAIP KASKA VAIKAMS PASIUTI
http://s153.photobuc...i...I VAIKAMS/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 05 rugsėjo 2007 - 14:01
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 04, 02:52)

Ir aš siūvu bigsmile.gif Kaip tik šiuo metu siūnu dukrai suknytę. Šiandien su rankovėm dirbsiu pirmą kartą, tikiuosi gausis doh.gif
Papildyta:
Parodysiu savo darbelius, pradedant pirmąja siūta suknele gyvenime ( dabar juokas ima pažiūrėjus į ją laugh.gif)

Pirmas darbas user posted image

Antras darbas
user posted image

Trečias

user posted image
user posted image

Kitus reik pafotkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 09 05, 21:42)
Ir aš siūvu  bigsmile.gif  Kaip tik šiuo metu siūnu dukrai suknytę. Šiandien su rankovėm dirbsiu pirmą kartą, tikiuosi gausis  doh.gif
Papildyta:
Parodysiu savo darbelius, pradedant pirmąja siūta suknele gyvenime ( dabar juokas ima pažiūrėjus į ją laugh.gif)
Trečias

user posted image
user posted image

Kitus reik pafotkinti  smile.gif

Šita tai pakerėjo, tokia paprasttė, bet atrodo tai thumbup.gif

O iš kur iškarpas gavai?
Atsakyti
Ta suknytė ant dukros:
user posted image

Atsakyti