Įkraunama...
Įkraunama...

Nekilnojamo turto įsigijimas užsienyje

O kodėl nuomonės turėtų skirtis? Žmonės tai tokie patys, su tais pačiais poreikiais ir galimybėmis.
Atsakyti
skirtingu zmoniu skirtingi poreikiai ir ypac galimybes.noriu rast lietuviu,turinciu nt ten,kad galetu papasakot kaip tvarkosi,su kokiom bedom susiduria ir pan.man reikia buto investicijai,o ne nuolatiniam gyvenimui,tad aktualu buto prieziura man nebunant ten.egiptas "draugu" salis,bet butu gerai gaut patikimu zmoniu kontaktus,kurie padetu tvarkytis
Atsakyti
Mano giliu isitikinimu tikrai neverta pirkti NT uzsienyje, jei nesiruosi ten praleisti bent 6 menesius per metus. Turiu pazistamu, kurie buvo dideli entuziastai, statesi ir pirkosi NT Bulgarijoje, nu ir ka jus manot? Praejo pora metu ir ketina parduoti. Ir tikrai ne del krizes. Jie yra pasiturintys zmones. Pardavimo motyvas- nenaudojimas. Kam laikyti tusciai?
Man asmeniskai norisi keliauti po visa pasauli, parodyti vaikams "marga svieta", na nebent pensijinio amziaus sulaukusi noresiu ko nors seslesnio....
Atsakyti
Nesąmonė. Reikia žinoti, kur pirkti, o ne pasiduoti masiniam bandos jausmui. Visų pirma Bulgarija yra skylė, sakau tiesiai šviesiai. Ten kažką pirkti yra iš viso nesąmonė. Ir tikiu, kad jiems tas pirkinys išlindo per gerklę. Mūsų draugai taip pat nusipirko ir keikiasi, dabar nori pirkti kituose kraštuose. Vaiką su senele išleidžia mėnesiui, patys negali net 3 dienas išbūti. Parduoti gal neparduos, kolkas, bet pirkiniu nesidžiaugia.

O Egipte kad pirko džiaugiasi. lotuliukas.gif doh.gif Ką ten veikti, tam Egipte? Ten ką, civilizuotas kraštas? Ne. Vaikščiosi tarp babajų ir žiūrėsi, kad neapvogtų, kol apelsiną perki. Baisu.
Atsakyti
girdajau,kad yra lietuviu isigijusiu ten nt,todel ir domiuosi,ar yra kas nors sm forume.juk tikimybe yra.o informacija ir patirtimi, kiek suprantu,cia visi dalinasi nemokamai,tad kuom sita sritis skiriasi?
Atsakyti
Ką ten veikti? doh.gif

O neteko susimąstyti, KODĖL Egipte NT toks pigus?
Atsakyti
manau, kad tai pinigu ismetimas i bala. Nebent naujieji rusai gali tokiais dalykais uzsiimt...
Atsakyti
NT uzsienyje gali buti galvos skausmas, nevisada ten kur pigu butent aiteity bus brangu. Mes su vyru nusipirkom pries 7 metus NT Bulgarijos pajuryj, bet suspejom parduoti pries krize, bet zinom daug zmoniu kurie verkia nes NT kainos krenta. Dabar turim NT Portugalijoj Algarves pajuryje ir labai patenkinti, atsejo brangiau bet cia turizmo srytis isvystita ir nepristatyta tiek daug kaip Ispanijos arba Bulgarijos pajury. Manau pries perkant NT uzsienyje o butenet pirma karta geriau ziureti i tas salis kurios turi isvystytas turizmo infrastrukturas , bent jau taip zinosit kad ateiti galesit parduoti lengviau o ir iki artimiausios parduotuves pestute galima nueiti :P
Atsakyti
Nors paskutinis įrašas šioje temoje matau rašytas jau pakankamai seniai, bet pagalvojau, kad vistiek parašysiu.
Žinoma, NT įsigijimo užsienyje priežastys būna labai individualios ir negali tikti visiems. Taip, vieni kas kart nori važiuoti į kitą vietą, nes jiems priimtinesnis aktyvus poilsis ir svarbu pamatyti vis kitas vietas. Kiti gi mėgsta pasyvų ir garantuotą poilsį, taigi renkasi jau žinomas ir patikrintas vietas. O tuomet NT užsienyje ir praverčia. Tuo labiau, kad kitu metu tą NT galima išnuomoti.
Aš pati gyvenu viename iš Turkijos kurortų Kušadasyje. Čia tikrai yra pakankamai daug užsieniečių, turinčių čia savo namus ir kasmet čia atvažiuojančių. Kitu gi metu jų turtą prižiūri to rajonėlio menedžeris, kuris dar ir padeda surasti nuomininkus.
Taigi tiems kas nori garantuotų (oro ir sąlygų prasme) atostogų, NT užsienio kurorte gali būti išeitis.
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2010 02 11, 11:15)
Mano giliu isitikinimu tikrai neverta pirkti NT uzsienyje, jei nesiruosi ten praleisti bent 6 menesius per metus. Turiu pazistamu, kurie buvo dideli entuziastai, statesi ir pirkosi NT Bulgarijoje, nu ir ka jus manot? Praejo pora metu ir ketina parduoti. Ir tikrai ne del krizes. Jie yra pasiturintys zmones. Pardavimo motyvas- nenaudojimas. Kam laikyti tusciai?
Man asmeniskai norisi keliauti po visa pasauli, parodyti vaikams "marga svieta", na nebent pensijinio amziaus sulaukusi noresiu ko nors seslesnio....

Nusipirkus NT Bulgarijoje galima jį puikiai išnuomoti, sudaryti nuomos sutartį ir pranešti kada patys planuojate atvažiuoti. Jei ką domina plačiau - į AZ.
Papildyta:
QUOTE(jurgita1234 @ 2010 05 27, 15:26)
NT uzsienyje gali buti galvos skausmas, nevisada ten kur pigu butent aiteity bus brangu. Mes su vyru nusipirkom pries 7 metus NT Bulgarijos pajuryj,

Turbūt pirkote dar nepastatytą objektą, dabar pilna puikių pasiūlymų su apdaila ir baldais už perpus mažesnę kainą, nei tada, o ir iki nuosavo pliažo vos 170 metrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushra1: 03 spalio 2011 - 21:09
Sveikutės, norinčios investuoti į NT Italijoje - dirbu su architektu turinčiu savo NT agenturą Romoje ir norintiems investuoti į nekilnojamąjį turtą Italijoje turime daug objektų pardavimui arba padedame su nuoma (rinktis yra iš ko - nuo buto su vaizdu į Trevio fontaną Romos centre iki mažų kompaktiškų namukų ar net pilių, vilų Romos užmiestyje.) casasimpatia@mail.lt
Atsakyti
Mūsų vieni draugai jau pardavė butą Bulgarijoje, prieš kelis metus. O pirko dar tada, kai buvo neblogos kainos, bet jau judėjo link pirkimo bumo. Nusivylė šalimi, nepatiko mentalitetas, Bulgarija nepasižymi aukštu lygiu. Kiti draugai kaip tik svarsto apie pardavimą, nes tai ne ta šalis, kuri garantuoja kokybišką visomis prasmėmis poilsį. Kol kas apie Bulgariją negirdėjau gerų atsiliepimų poilsio ir NT prasme. Gal čia tik mano aplinkoje "neveža" ši šalis g.gif

Dabar labai kritusios NT kainos ir toliau krenta. Gal kam kaip tik dabar šansas įsigyti svajonių būstą toje šalyje? g.gif
Atsakyti