QUOTE(Raganėlė @ 2007 03 19, 00:34)
na vat as begsiu greiciausiai is laso gatves klinikos, nes kelsiuos tuoj gyvent i kit miesto gala. vaikas taip pat priregistruotas pas cereskeviciu, siaip gal ir neblogas gydytojas, negaili siuntimu, bet po apziuros niekada neplauna ranku ir nedevi chalato, net mano vyras tai pastebejo, kuris visai net nepriekabus.
be to turejom nemalone patirti, viena kart vaikas kelias dienas karsciavo ir stipriai, nepadejo net paracetaolis, atvaziavo antra diena tik, apziurejo liepe toliau musti temperatura, bet kita diena vis tiek vaikas kasciavo, o buvo penktadienis, bandziau prisiskambinti, bet man buvo pasakyta, kad jo darbas baigtas, nors buvo 11 val. ir mobilaus nekele, taigi su greitaja buvom isvezti ir paguldyti i infekcine, nors vaikui buvo angina, keista kad diena pries nepastebejo, kad gerkle raudona. taigi jei nera rimtu bedu gydytojas tikrai malonus, labai myli musu berniuka, net parduotuvej pakalbina susitikes, bet... Be to tyrimus, kad padarytu dazniausiai pati iniciativa rodau, kas ne visada patinka sesutem. man kas nepatinka, sioj klinikoj, kad apart slapimo dienos eigoj jokiu tyrimu neatlieka, kraujas tik iki 10 val.
ir dar jei masina pastatai prie ju esancioj aikstelej, tai didziausias nepasitenkinimas kyla, nors man vis vien.
gal kas vilijampolej galit peditra parekomenuoti, netoli paneriu gatves???
(teko kuri laika bendrauti su gydytoja cesnuskiene Vita longa, kaip peiatres niekam nerekomenduoju, isibujojusio rachit niekaip neuzciuope).
gal kas galit kokiu zodziu tarti apie gyd. Katkuviene???
Vakiui temperatūra kyla labai greitai, o simptomai gali pasireikšti po dienos ar kelių. Dažniausiai vaikams būna virusiniai susirgimai (apie 90%), kurie negydomi antibiotikais - nes jie prieš virusą visai neveikia, o alina organizmą, sudaro sąlygas susidaryti atsparioms antibiotikui bakterijoms. Pirmą sirgimo dieną nustatyti anginą praktiškai neįmanoma - netgi kraujyje pradeda gamintis leukocitai 3-4 sirgimo dieną, o gerklė būna nežymiai paraudusi (būdinga ir virusiniams susirgimams)...
Šis gydytojas, mano nuomone, padeda kai yra netgi labai "rimtų bėdų", nes sugeba įtarti rimtesnius susirgimus iš menkų simptomų, seka tyrimo ir gydymo naujoves ir klysta tikrai retai... Beveik visada jam galima prisiskambinti ne darbo metu. Žinoma visokių situacijų pasitaiko... Manau, kad ir jum susiklostė kažkokios nepalankios aplinkybės... O gydytojo nedabo metu jūs visuomet galite kreiptis į kitą tuo metu dirbantį gydytoją, klinikos nedarbo metu, į ligoninės priėmimo skyrių, kaip jūs ir padarėte...
Man kaip tik labiau patinka, kad gydytojas nenešioja chalato, nes nemažai vaikų nuo mažų dienų įgauna balto chalato baimę. O pas Čereškevičių jie ateina kaip pas draugą, o ne gydytoją. Užsienyje pirmos grandies gydytojai niekada nenešioja chalatų, tik darydami intervencines procedūras užsideda vienkartinius.
Manau, kad čia tiktų posakis -visiems geras nebūsi...