Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras/ šeimos gydytojas Kaune

QUOTE(spudga @ 2008 05 24, 14:33)
Mes tai lankomes Pilenu sv. priez. centre, pas gyd. Gaidiene, bet taip pat nesam labai patenkinti, kartais paciai tenka koreguot gydyma pasiskaicius vaiku ligu vadoveli. unsure.gif

Mes tuo centru ir jame esančiais gydytojais labai nusivylėm. Ypač vaikų gydytojom, paprastai ne tik gydymą tenka koreguot, bet gydytis patiems arba ieškot pagalbos kur kitur. Niekam nerekomenduoju.
Atsakyti
Ka galetumet mums rekomenduot, jei gyvenam Kreves pr. prie sauletekio parduotuves ax.gif Nes tiek kalnieciu tiek dainavos poliklinikos man nepatinka schmoll.gif O jei prisirasyciau saules seimos klinikoj, ar vaikucio daktaryte atvaziuotu pas mus i namus? ar reiktu vest patiems?
Nepykit uz milijona klausimu, bet laukiames pirmagimio, tad ziniu labai mazai blush2.gif Tad idomu ar pas naujagimi atvaziuoja daktarytes is seimos kliniku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2008 01 15, 23:28)
Tik neikit pas Norku doh.gif

Nu kaip aš tau pritariu. Pati ketinu bėgt nuo jo, galvoju pas kokį gydytoją prisirašius... Ieškojau atsiliepimų....
Bet matau patyrimas pas visas čia vienodas...

Alfonsas Paliulis
Edita Kulikauskienė
Nelita Gudžiūnaitė- Bybartienė
Almantas Norkus
Kristina Lazarevičienė

Tai pas ką siūlot mielos mamos?

Pati klinika man labai patinka, negaliu skūstis, Bet A. Norkus, tai tik šypsotis sugeba. Paskutinį kartą kaip apžiūrėjo mano mažąjį, kad verkiau puse kelio važiuodama namo. Akivaizdžiai išsisuko nuo klausimų ir pabėgo iš priimamojo... O tiek kalusimų turėjau. Atrodo, kad jeigu jau turi vieną vaiką tai jau kitą gali augint kaip nori... doh.gif
Atsakyti
Aš lankausi pas Lazarevičienę Bendrosios medicinos praktikos klinikoje. Tai nesu patenkinta šia gydytoja. Gaila, kad Rimkienė išėjo. Tai dabar ieškau kito gydytojo. Grįžti į kalniečių polikliniką visai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
mes lankomes Rasos seimos klinikoj,adresas zukausko g. 14,pas gydytoja Nerija Sackuviene.kol kas labai patenkinti gydytoja,labai maloni,visada isklauso,pataria,jei kas atsitinka,priema ir be eiles ir jei ta diena jau nera vietos,i namus taip pat ateina be problemu.taip pat toj klinikoj yra stomatologe,vaikuciams dantukus tvarko nemokamai.stomatologe irgi super,labai moka su vaikais bendraut,visada gali kreiptis.na zodziu ta klinika ir jos gydytojais esam patenkinti,dar neteko nusivilt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisteee26: 23 rugpjūčio 2008 - 07:41
Sveikos,

gal kam teko lankytis pas gyd. Irena Balsiene? ji dirba "Jusu klinika" Gertrudos g. Kaune. Uzsiregistravau i sia klinika, nes man visai patogu kol kas pagal gyvenama viena, bet apie sia gydytoja nezinau nieko.. ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o gal yra gyvenančių aplink Kauną o ne pačiame mieste? Kur lankotės su savo vaikučiais? Nes kiek susidūriau, ne visų medicinos įstaigų medikai linkę važiuoti toliau už Kauno g.gif dabar kaip tik laukiamės pirmagimio ir pradėjom galvot, kur prirašius mažiuką g.gif patys gyvenam Drąseikiuose ax.gif žinoma, ne problema patiems nuvežti vaikiuką pas gydytoją, bet bent jau pirmom dienom norėtųsi, kad gydytoja ar bent seselė aplankytų... arba jei kas rimtesnio ir tektų kviestis gydytoją į namus.

gal kas galit ką parekomenduot? būčiau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
O kaip dėl gyd. Kulikauskienės ar ji tik suaugusius priima ar galima pas ją lankytis ir su naujagimiu?Gal kas lankotės kokie atsiliepimai apie šią gyd.?
Atsakyti
QUOTE(dalmentina @ 2008 09 03, 11:55)
O kaip dėl gyd. Kulikauskienės ar ji tik suaugusius priima ar galima pas ją lankytis ir su naujagimiu?Gal kas lankotės kokie atsiliepimai apie šią gyd.?

mes lankemes pas Kulikauskiene kol musu gydytoja buvo dekretinese.kiek zinau priema ir vaikucius,as saviski nekarta vedziau.siaip nieko blogo negaliu pasakyti,maloni,supratinga gydytoja,moka bendraut su vaikais.mano labai nemegsta gydytoju,bet su ja gana greit susidraugavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2008 02 06, 14:24)
gal kas parekomenduotų gerą pediatrą (-ę) Eiguliuose?
lankėmės Vivat Vitoj, bet su nauja pediatre aš manau nesutarsiu  schmoll.gif
nuo 3 mėnesių kiekvieną kartą primygtinai siūlo pradėti maitinti papildomai, nors priaugam po 700-1000g
o paskutinį kartą lyg ir apžiūrėjo, bet kai sėdo rašyti į kortelę paklausė manęs ar išdygo dantys
nes pati matote ji į burną net nežvilgtelėjo, kadangi skiepai 5 mėn. nepriklauso, tai ir nesivargino nei gerklės, nei burnos pažiūrėti  g.gif

Prie centriniu KMUK yra seimos klinika UAB "Pasirink" joje dirba tikrai geras vaiku Gyditojas G.Čereškevičius. Jis mane iki 16m augino o dabar ir mano du vaikuciai lankosi pas ji
Papildyta:
QUOTE(vivir @ 2008 06 16, 19:49)
Ka galetumet mums rekomenduot, jei gyvenam Kreves pr. prie sauletekio parduotuves ax.gif  Nes tiek kalnieciu tiek dainavos poliklinikos man nepatinka  schmoll.gif  O jei prisirasyciau saules seimos klinikoj, ar vaikucio daktaryte atvaziuotu pas mus i namus? ar reiktu vest patiems?
Nepykit uz milijona klausimu, bet laukiames pirmagimio, tad ziniu labai mazai blush2.gif  Tad idomu ar pas naujagimi atvaziuoja daktarytes is seimos kliniku ax.gif

Nesvarbu kur tu gyveni gyditojas privalo atvaziut. As taipat prie sauletekio gyvenu o mano poloklinika prie kliniku tai pirma menesi kai su mazium gryzom namo lankesi ir gyditojas ir kokis 4 kartus sesute buvo uzsukus.
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 04 30, 10:23)
IDOMU KOKIE ATSILIEPIMAI APIE GYDYTOJA LAZAREVIČIENĘ?

Labai jau rimta, jei ko nepaklausi tai pati nieko nepasakys...
Kai prisireike gyd. i namus issikviesti, registraturoj pasake, kad si gyd. i namus nevaziuoja, bet gal ir atvaziuos blink.gif g.gif nieko nesupratau...
Ar verta laukti Vaitkuvienes? Kada gi ji gris... Gal dar siemet?
Atsakyti
QUOTE(pupka @ 2008 10 13, 11:48)
Labai jau rimta, jei ko nepaklausi tai pati nieko nepasakys...
Kai prisireike gyd. i namus issikviesti, registraturoj pasake, kad si gyd. i namus nevaziuoja, bet gal ir atvaziuos  blink.gif  g.gif  nieko nesupratau...
Ar verta laukti Vaitkuvienes? Kada gi ji gris... Gal dar siemet?

Man ir Vaitkuviene labiau wub.gif As apsimetusi durna, paskambinau praeita savaite i registratura ir paklausiau kada planuoja gristi vaitkuviene? tai jos, oi ji leliuka auginasi ir nieko daugiau nepasake... tai vat man ir labai idomu kada ji gris...
Atsakyti