Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 12:00)
Man irgi kažkokios nevežančios nuotraukos kol kas. Keletas yra super nekokybiškų, stebiuosi, kad jas, apskritai patvirtino.
O ta su princu ir princese tai visai neatostoginė unsure.gif

yra dabar skirtingu skoniu nuotrauku, nors idomesnes idejos dar neradau ir as...

bet nepasakyciau, kad nekokybiskos. dar karta perziurejau - lyg ir kokybe visu normali, nebent kai kurios specialiai idetos del to, tas 'nekokybiskumas', manau, paverstas privalumu g.gif
Atsakyti
Man kol kas labiausiai patinka ta kur ant šieno, ir kur opa opa per bangas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 28, 23:18)
Man kol kas labiausiai patinka ta kur ant šieno, ir kur opa opa per bangas  4u.gif

Man šitos irgi labai gražios. Na, kažoks veiksmas, ypatinga nuotaika... Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 28, 17:20)
user posted image
labai šauni nuotrauka  thumbup.gif  tokia nuotaikinga ir "kvepianti" atostogom kaime!

Man irgi si nuotrauka labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Bet kazkodel visos nuotraukos yra darytos vasara,nejaugi niekas neatostogauja ziema? g.gif ir dauguma nuotrauku prie vandens rolleyes.gif
Atsakyti
o kazi man galima kitu nuotraukeles komentuoti, jeigu pati dalyvauju konkurse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 06 29, 10:52)
o kazi man galima kitu nuotraukeles komentuoti, jeigu pati dalyvauju konkurse?  g.gif

Man atrodo, kad galima g.gif
Atsakyti
tai zinoma, kad galima wink.gif
Papildyta:
tiesa, man si labai patiko smile.gif
user posted image

ir dar sios, nuotaikingos tokios:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 29 birželio 2007 - 10:07
man patinka ši nuotraukytė bigsmile.gif tokia linksma,nuotaiką kelia thumbup.gif thumbup.gif

o,jau Almuka tą pačią įdėjo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 29 birželio 2007 - 10:13
o as tai negaliu atsistebeti, kodel vis dedamos vienodos nuotraukos! doh.gif tai jeigu viena jau yra, kur stovi mergina juroje, tai kam kitos deda tokias pacias g.gif iki konkurso galo tokiu matyt bus 20 ar net daugiau!!! nejaugi niekas nebeturi kokiu idomesniu nuotraukeliu?? toks jausmas, kad jeigu perverstumem visu albumus, tai skirtusi tik veidai, o fonas bus lygiai toks pat! doh.gif as pati apakau, kai idejau savo nuotraukele, o ziuriu po keliu dienu dar viena tokia pati blink.gif blink.gif merginos, originalumo prasyciau!!!
Atsakyti
o man kazkodel nepatinka angliski pavadinimai, gal todel, kad as lietuve g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2007 06 29, 10:12)
Bet kazkodel visos nuotraukos yra darytos vasara,nejaugi niekas neatostogauja ziema? g.gif  ir dauguma nuotrauku prie vandens rolleyes.gif

tai kad temoj konkurso rašoma daugiausiai apie vasarą tai ir kažkaip taip gaunas turbūt.. norėjau ir aš dėti žiemos, bet galvoju vėl netiks, nes buvau įdėjus kitą foto, kur kambaryje ir ji netiko... nors sąlygoje konkurso nemačiau,kad būtų parašyta jog turi būti TIK lauke foto, gal mano atostogos ir kambaryje būna... wink.gif nu bet nesvarbu...

QUOTE(bucka @ 2007 06 29, 10:52)
o kazi man galima kitu nuotraukeles komentuoti, jeigu pati dalyvauju konkurse?  g.gif

galima kitų, neišsiduodant apie savo foto.
Atsakyti