Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 09, 20:18)
As neturiu supratimo, kaip ten uzlipti g.gif ...ir kaip reikia sugrizti i pradine padeti  doh.gif ...tai jau ne man blink.gif

jau buvo diskutuota ta tema, ir foto tos pacios vietos ideta kitu kampu, kur aiskiai matosi, kad uzejimas nat to akmnes yra paprastas is kaires puses mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linapukas @ 2007 07 06, 22:55)
Na perziurejus savo foto is Norvegijos radau to kalno nuotrauka, tai va imetu ir nesakykit kad cia montazas cool.gif
user posted image

Geriau nuvaziuokit i Norvegija ir pacios pamatysit  thumbup.gif  Kad jokiu montazu ner smile.gif

va cia viskas matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 09, 19:42)
http://www.supermama...p...&phid=13256
man kazkas cia nepaprasto blink.gif bet ir suristos ten neuzkeltu blink.gif bet paziuret thumbup.gif:

tai jei surištų,tai nebeturėtum kur dėtis biggrin.gif man patinka šita foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 07 09, 20:53)
jau buvo diskutuota ta tema, ir foto tos pacios vietos ideta kitu kampu, kur aiskiai matosi, kad uzejimas nat to akmnes yra paprastas is kaires puses  mirksiukas.gif

Mačiau, kad kalbėta smile.gif Man asmeniškai jokio skirtumo koks užėjimas (vis tiek akmens vieta nepasikeičia), aš ant to akmens virš prarajos stačia vis tiek neužlipčiau, nebent užšliaužčiau super glue išsitepus...ir nebegalėčiau apsisukti, nes matyt jau būčiau suparalyžiuota doh.gif ir prilipus biggrin.gif Taip ir likčiau. cool.gif
Aš pvz. ir ant tokių vietų tik gulom užšliaužt gal iki vidurio galėčiau unsure.gif

O dėl foto, vaizdas įspūdingas, bet pati foto ryškumu pvz. nelabai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 09 liepos 2007 - 21:08
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 09, 21:59)
Mačiau, kad kalbėta smile.gif Man asmeniškai jokio skirtumo koks užėjimas (vis tiek akmens vieta nepasikeičia), aš ant to akmens virš prarajos stačia vis tiek neužlipčiau, nebent užšliaužčiau super glue išsitepus...ir nebegalėčiau apsisukti, nes matyt jau būčiau suparalyžiuota  doh.gif ir prilipus  biggrin.gif  Taip ir likčiau.  cool.gif
Aš pvz. ir ant tokių vietų tik gulom užšliaužt gal iki vidurio galėčiau  unsure.gif

O dėl foto, vaizdas įspūdingas, bet pati foto ryškumu pvz. nelabai  blush2.gif

tai cia jau baime unsure.gif
as pavyzdziui uzeiciau ir dar apacion paziureciau smile.gif veza tokie dalykai smile.gif bet va jei kas uzdetu ant manes koki nors voriuka, ar varle - tai turbut vietoj apalpciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 07 09, 22:48)
tai cia jau baime  unsure.gif
as pavyzdziui uzeiciau ir dar apacion paziureciau smile.gif veza tokie dalykai smile.gif bet va jei kas uzdetu ant manes koki nors voriuka, ar varle - tai turbut vietoj apalpciau  doh.gif

aišku baimė smile.gif O varlių ir visokių kitokių niekuom nepavojingų daiktų biggrin.gif nesigąsdinu (vienus beveik vabalus dar ir namie auginu). Kiekvienam savos baimės. Maniškės labiau pamatuotos tongue.gif - palaikyt varlę vis tiek mažiau rizikinga (nei jin įgels, nei įkąs), nei čia laipiot. unsure.gif
Kažkodėl ankstesnėj žinutėj rodo ne tą nuotrauką kurią norėjau (turėjo būt su skardžiu kai kalbėjau apie šliaužimą iki vidurio biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 09 liepos 2007 - 21:57
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 09, 21:52)

Kažkodėl ankstesnėj žinutėj rodo ne tą nuotrauką kurią norėjau (turėjo būt su skardžiu kai kalbėjau apie šliaužimą iki vidurio  biggrin.gif ).

lotuliukas.gif o aš ir galvoju, iš kur mergužėlei tiek drąsos ant to akmens (nuotraukoje) šliaužti unsure.gif užlipti tai užlipčiau, bet užšliaužti? doh.gif
Atsakyti
Žiūriu lygiai 100 nuotraukų dabar fotokonkurse 4u.gif Tik abejoju, ar šis skaičiukas padvigubės iki galo g.gif Nu, bet gi ne kiekybėje esmė lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
kiek gulbių wub.gif
tik tiek kad jau dvi su gulbėm... unsure.gif

o šita foto labai super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
labai idomiai momentas pagautas, man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 10, 12:12)

doh.gif taigi nemačiau ten kad žuvis, galvoju ko ji čia rėkia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 10, 11:12)
user posted image

Ir man uzkliuvo thumbup.gif is nauju.
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 07 09, 19:53)
jau buvo diskutuota ta tema, ir foto tos pacios vietos ideta kitu kampu, kur aiskiai matosi, kad uzejimas nat to akmnes yra paprastas is kaires puses  mirksiukas.gif
Papildyta:
va cia viskas matosi biggrin.gif

užlipimas aišku "paprastas" - jei akmuo 1 metro skersmens, apačioj kilometro bedugnė ir dar neesi iš smulkiųjų tai ir apsisukt nėr labai kur biggrin.gif
Atsakyti