Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

klausimukas ne į temą. ar nuotraukoje gali būti vaizduojamas smulkus darbelis atostogų metu, ar tik grynai poilsis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 28, 10:33)

balta_lelija, 28 Bir 2007 - 10:33, parašė:

klausimukas ne į temą. ar nuotraukoje gali būti vaizduojamas smulkus darbelis atostogų metu, ar tik grynai poilsis?  g.gif

klausimukas ne į temą. ar nuotraukoje gali būti vaizduojamas smulkus darbelis atostogų metu, ar tik grynai poilsis?  g.gif

siųskit, tik pažiūrėję, galėsim įvertint kas ir kaip

*Drugeliui - trūksta ryškumo, todėl buvo perkelta į "Pildomas" paraiškas redagavimui.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 28, 11:00)

Aurėja, 28 Bir 2007 - 11:00, parašė:

Aurėja, 28 Bir 2007 - 11:00, parašė:

*Drugeliui - trūksta ryškumo, todėl buvo perkelta į "Pildomas" paraiškas redagavimui.

OK, šiandien-ryt tikrai atsiųsiu mirksiukas.gif dalyvausiu konkurse, jei ne su ta, tai su kita nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 28, 08:44)

Matelyk, 28 Bir 2007 - 08:44, parašė:

Matelyk, 28 Bir 2007 - 08:44, parašė:

ech sad.gif mano atostogos tik nuo liepos 23  verysad.gif

ech sad.gif mano atostogos tik nuo liepos 23  verysad.gif

taigi gali dėti praėjusios vasaros, mačiau vieną foto ir 2004 metų. ne esmė manau..

O tiesa, dėl nepatvirtintos foto, tai kaipo dabar žinot kas negerai, ar per didelė ar dar kas? ar dar laukti, nes nebuvo kam? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 28 birželio 2007 - 10:07
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 28, 10:33)

Pvz. mano mamai didžiausias poilsis yra ravėti gėlynus hihihi.gif , tai juk mielais darbeliais užsiėmus galima pailsėti... ax.gif biggrin.gif

Ši nuotrauka mane užkabino humoro jausmu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.supermama...p...&phid=13055
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 06 28, 11:05)

Valerija, 28 Bir 2007 - 11:05, parašė:

Valerija, 28 Bir 2007 - 11:05, parašė:

Ši nuotrauka mane užkabino humoro jausmu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ši nuotrauka mane užkabino humoro jausmu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mane šita irgi pralinksmino thumbup.gif Nors aš irgi panašią dėti norėjau..... :ax Net pavadinimas beveik toks pat biggrin.gif Kadangi kažkas mane aplenkė, tai teks kitos nuotraukos ieškoti tongue.gif
Atsakyti
o man va šita labai tokia įdomi.
neįprastas rakursas
http://www.supermama...p...&phid=13056
Atsakyti
user posted image

čia tikra jūra? gavlojau, kad kai būna paveikslai už nugaros kai fotkina blush2.gif
Atsakyti
as kazkiap dar nematau tokios foto,kur ikazkuo uzkabintu, nebent ta kur neirastas rakursas,daugiau schmoll.gif g.gif

as kazkaip neturi utokiu foto ,vertu deti smile.gif
Atsakyti
Man irgi kažkokios nevežančios nuotraukos kol kas. Keletas yra super nekokybiškų, stebiuosi, kad jas, apskritai patvirtino.
O ta su princu ir princese tai visai neatostoginė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 28, 12:00)

Elina, 28 Bir 2007 - 12:00, parašė:

Elina, 28 Bir 2007 - 12:00, parašė:

Man irgi kažkokios nevežančios nuotraukos kol kas. Keletas yra super nekokybiškų, stebiuosi, kad jas, apskritai patvirtino.

Ir netikra kažkokia. Bet gal klystu smile.gif
Atsakyti
Man kolkas gražiausios trys yra:
1)
user posted image
2)
user posted image
ir 3)
user posted image
Atsakyti