Įkraunama...
Įkraunama...

Bauer produkcija

Gal žinote, kiek šiuo metu kainuoja Bauer tapkės?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija @ 2007 11 14, 09:39)
Niu va. Dideliam mano nustebimui vakar laimėjau kelionę i Maltą nieko nepirkdama, o tik kažkada užpildžiusi anketą. Bauer pasikvietė į gaminių pristatymą: patalynės, puodų, čiužinių ir IR spindulių pirtelės. Pasiklausėm, padiskutavom. Buvo įdomu, bet įdomiausia buvo, žinoma, kelionė smile.gif
Apgyvendinimą viešbutyje 7 nakvynėms su pusryčiais 4* viešbutyje apmoka Bauer. Mums reikia apmokėti tik kelionę. Ką tik ieškojau bilietų pigiau, net pigiausia, ką radau, buvo apie 4000 Lt / žmogui. Nei šis nei tas, kadangi kelionę atsitiktinai laimėjom ir aš, ir draugas. Taigi, gaunasi 8000. Pristatymo metu už 2500 nusipirkom dar ir didelį paklotą ir 2 antklodes, gavom suvenyrų visokiausių, ir dar plius kelionę vienam vaikui. Mūsų mažoji yra penkerių, taigi, ją vežtis nebus problemų, o vat berniukui bus tuoj 7. Jam jau reikes bilieto.. Taigi... Apie 12000 Lt!!!
Bauer užsiminė, kad jie turi savo čarterius, skrendančius kas antradienį tiesiogiai į Maltą. Ten bilietas kainuos 1390 Lt/žm. Hmmmm.... 1390x4 = 5560 Lt... Gal vaikams suteiktų nuolaidą... Na, 5000 Lt. Keturiems žmonėms. 7 nakvynėms. Nežinau ar čia džiaugtis, ar čia smarkiai susirūpint...  unsure.gif

Gal jau buvot toj kelionėj? Mes irgi vakar laimėjom su vyru poilsį Maltoje. Manau, važiuosim, nors jau prisikeliavom šiemet, bet Maltą aplankyt norisi. Gal kokių atsiliepimų turite ar patarimų dėl tos kelionės?
Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Atsakyti
mane domintu patalynes kaina. Nezinau ten komplektas yra kazkoks ar kaip? Reiketu dvigulio 180x200, pagalviu dvieju (jei yra standartiniu ismatavimu) ir vienguliu dvieju.
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2008 01 09, 15:09)
mane domintu patalynes kaina. Nezinau ten komplektas yra kazkoks ar kaip? Reiketu dvigulio 180x200, pagalviu dvieju (jei yra standartiniu ismatavimu) ir vienguliu dvieju.

Mes už dvigulė lamos vilnos mokėjom apie 3000lt tiksliai nebepamenu. Dydis 200*160
Atsakyti
man ir paskambino baueriai, tipo laimejau priza (koki, suzinosiu atvykus) jei atsivesiu dar 4 suaugusius žmones, tai vienas is musuburtu tvarka, laimes kelione. as taip uzsidegiau, greit suorganizavau reikiama zmoniu skaiciu biggrin.gif juk kazkas is mano draugu galbut laimes kelione, o ir as kazkoki priza laimesiu (sarase buvo cekiai i grozio salona uz300lt, abonentas spa centre, nakvyne prabangiam vilniaus viesbuty, puodu komplektas, kelionio ir dar daug). vienzo, man dave traukt kortele, ir istraukiau kelione, tom kambary buvo dar vieni zmones, kurie taip pat istrauke kelione, veliau mano vyras slapta pavarte viena papke su anketom kitu zmoniu, ten buvo viosi isitrauke keliones. toks vaizdas, kad ten visos korteles su kelionem, toki ir loterija doh.gif o dar jei paskaiciuosim, kad ta kelione tu kaip ir issiperki pats, tai visai apsurdas. kaip ju niekas neparisa, juk tai zmoniu mulkinimas, negi nera kokiu istaigu, kurios galetu patikrinti tokiu saraskino kontoru veikla. mano draugai per prezentacija susigunde pledu, paklause kainos, tai moteriske issitrauke savo masineles, dokumentus, pradejo piest ant lapo, tipo skaiciuoti (tipo dar iki siol nezino, kokia kaina standartinio dviguliu pledo) juokinga buvo ziuret, ir sako ne tikra suma, o tik pradini inasa, nors jei niekas nesake, kad nores pirkti issimoketinai. as tiem savo draugam garsiai pasakiau, kad nebandykit siandien jokiu pradiniu inasu daryti, atsikelsit rytoj blaivia galva, gerai apmastysit, ar tikrai sis daiktas siuo metu jiems reikalingas, ir galesit grist su visa suma ir isigyt. tai jus butumet mate tos moteriskes ipykusi veida, is malonios ir draugiskos, tikra ziezula patapo, atsistojo viska susirinkus, pasake kad cia blefas jog rytoj grysim ir ismove neatsisveikinus, o mums tik juokas pradejo imt, ispudiu visai dienai uzteko, gyvenime daugiau neisiu i jokias prezentacijas.
nu vat kiek prirasiau, bukit labai atsargus, pirkit tik tai ko patys norit, tokius brangius pirkinius reik is anksto apgalvot, juk neesam milijonieriu tauta.
ir dar del puodu norciau pasakyti, turim viena nemaza zeppter firmos puoda, kuri pirkom pries 7 metus(apie 600lt kainavo) ir mums jo pilnai pakanka, atstoja ir dideli, ir maza, ir keptuve ir troskintuva, o daugiau ir nereikia, juk ne kasdien darote karaliska 7 patiekalu vakariene. daiktas tikrai labai geras, bet tos kruvos kuria jie siulo, tikrai nereikia.
Atsakyti
O man vyras vakar nupirko Bauer patalyne ax.gif
Sianakt miegojau, tai l fainai jauciausi jau vien nuo to, kokius kosminius pinigus uz ja paliko doh.gif , jau vien zinant koks jis "skrudzas" biggrin.gif .
Tikiuosi, kad ji pateisins save, juk jei butu bloga, nieks nemoketu tokiu pinigu, nes neturetu paklausos wub.gif
Tai va, garantijoje parasyta, kad keleta pirmuju savaiciu reikia ja ivilkti (jei antklode), uztiesti paklode (jei paklotas), kad geriau sugultu puko danga..
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 12 20, 11:05)
Gal jau buvot toj kelionėj? Mes irgi vakar laimėjom su vyru poilsį Maltoje. Manau, važiuosim, nors jau prisikeliavom šiemet, bet Maltą aplankyt norisi. Gal kokių atsiliepimų turite ar patarimų dėl tos kelionės?
Iš anksto dėkoju už atsakymus.

Dar nebuvau smile.gif Važiuosiu kovo mėn.
Atsakyti
nzn, kol kas mano Bauer patalyne nesipukuoja, o ir jokio kvapo nejauciu smile.gif Na ten buvo visokiu rusiu vilnos, as pasiemiau, kuri man buvo svelniausia ir rudos spalvos.
O kos miegelis ant jos saldus tongue.gif Del skalbimo, tai konsultante aiskino, kad geriausia yra ant svaraus sniego isdauzyti, na, kaip kilimus valome. Ir negalima vedinti sauleje, kad saules spinduliai nenublukintu..
Jei mano dukte suprastu, ir jai itaisyciau Bauer ir Zepter produkcijos, bet deja, ji labiau vertina maximinius ir linkusi viska daznai keisti naujais, o ant manes baisiausiai pyksta, kad savo uzdirbtus pinigus leidziu tokiems daiktams.
O as is praktikos zinau, geriau vienas geras, negu kalnai visokiu trantu, kur guli nenaudojami metu metais ir tik vieta uzima, o ismesti ar kam atiduoti kaip ir gaila, nes tas amzinas klausimas, o gal prireiks..
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 02 27, 12:39)
nzn, kol kas mano Bauer patalyne nesipukuoja, o ir jokio kvapo nejauciu  smile.gif Na ten buvo visokiu rusiu vilnos, as pasiemiau, kuri man buvo svelniausia ir rudos spalvos.
O kos miegelis ant jos saldus  tongue.gif Del skalbimo, tai konsultante aiskino, kad geriausia yra ant svaraus sniego isdauzyti, na, kaip kilimus valome. Ir negalima vedinti sauleje, kad saules spinduliai nenublukintu..
Jei mano dukte suprastu, ir jai itaisyciau Bauer ir Zepter produkcijos, bet deja, ji labiau vertina maximinius ir linkusi viska daznai keisti naujais, o ant manes baisiausiai pyksta, kad savo uzdirbtus pinigus leidziu tokiems daiktams.
O as is praktikos zinau, geriau vienas geras, negu kalnai visokiu trantu, kur guli nenaudojami metu metais ir tik vieta uzima, o ismesti ar kam atiduoti kaip ir gaila, nes tas amzinas klausimas, o gal prireiks..

bet jei galima nusipirkt gera ir nemoket tokiu kosminiu pinigu, tai kam moketi daugiau ? o kad bauer patalyne yra pati paciausia, galima gincytis tongue.gif giminaite nesenai nusipirko, gyre gyre, ana diena uzejau i svecius, ziuriu isgirtoji patalyne su uzvalkalais, taip ir nepriprat prie siurkstumo...
vien bauerio reklamos lygis man siurpa kelia mad.gif bash.gif protest.gif tokio spaudimo, kaip pas juos prezentacijoj, dar nebuvau patyrus.
Atsakyti

Aš taip pat nieko ypatingo Bauer patalynėje nematau. Mano vaikui padovanojo šios patalynės komplektą. Bet jis joje nemiega. Priežastis akivaizdi - apklotas vaikui per sunkus, sunkiai lankstosi ir t.t. Taigi kol kas Bauer vieta - spinta thumbup.gif
Atsakyti
Pati niekad nebuciau tiek pinigų už patalyne paklojusi, na bet vyrelis siurpraiza padare kaledu proga. Bet dabar esu labai patenkinta, miegu kaip meskos ausy.
Iki tol be kojiniu neidavau miegoti, dabar ju net neprisimenu.
Atsakyti
Sveikos , as esu kalevus per bauer firma i turkija .Galiu pasakyti kad visos 4keliones viesbuciai tikrai geri viskas yra ten gerai biggrin.gif tik nebijokite nes mes su vyru kaip skridom tai daugiausia buvo su laimetom kelionem thumbup.gif
Atsakyti