QUOTE(pantera estera @ 2007 01 03, 17:04)
sveikos,
isigijom mes Bauer kasmyro vilnos patalyne, siaip esam labai patenkinti, tik va prie tos patalynes Bauer'is "dovanoja" kelione i Turkija dviem zmonem
Ar kam nors teko vaziuoti i kelione? kazkaip nesinori man tiketi, kad viskas ten taip gerai ir grazu kaip raso ir sako
esme ta, kad papildomai reikes susimoketi uz lektuvo bilieta, su mokesciais tai susidarys apie 1000 lt. + reikia primoketi jei nori gauti pietus ir vakariene (50 ir 70 EUR). Bet uz tai Baueris zada, kad gyvensim tik 4-5* viesbuciuose, vezios po ekskursijas ir t.t. kelione yra 7 dienu.
Gal Jums jau teko vaziuoti? Kaip manot ar verta? o gal cia tik dar vienas marketinginis triukas?
Labas
As irgi, tipo, laimejau ta poilsi Turkijoj. Dabar turiu galvos skausma. Nezinau, ar vaziuoti, siaip is tikro gaunasi gan brangus ju pasiulymas.
Tas Bueris, dar sumaste imti 100 lt. uz kura, kai nei viena agentura neima, skrendant i Trurkija, jau domejausi.
Atsiliepkite, gal kas jau buvo toje kelioneje, ji man labai miglota.
Man skambina ir skambina, vis ragina greiciau susimoketi, sako, paskutine diena, o kita diena ir vel paskutine, kad greiciau. ???
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 02 19, 23:00)
Sveiki,Vakar man sese papasakojo,kad pirko is firmos "bauer"sauna ir laimejo kelione i Turkija
.Irgi patiems susimoketi tik uz skrydi
Sesuo begalo uzsidegusi ir dziaugiasi,na o man visu tuo tiesiog sunku patiketi.Dabar perskaiciau,kad dar kazkam taip buve.Noreciau,kad atsilieptu tie,kurie istikro skrido i ta Turkija(Alanya).Ir papasakotu,kaip ten istikro viskas buvo.Nes man toks vaizdelis,kad nusipirksi ta skyrdi,nuskrisi ten,o niekas taves nelaukia.Joks viesbutis tavo vardu neuzsakytas?
Sveiki,
ir as laimejau ta nelemta kelione, tai man dabar skambina ir skambina, ragina greiciau susimoketi. Labai butu idomu susizinoti, ar tavo sesuo vaziavo i laimeta kelione? Zinau, kad reiktu sumoketi dar papildomai 1486 lt.