Įkraunama...
Įkraunama...

Bauer produkcija

QUOTE(Emoli @ 2013 04 14, 13:02)
Ant tos tarkos galima šildyt maistą garuose pvz kepant mėsą ar verdant bulves. T.y. vienu šūviu nušaut du zuikius smile.gif bet taip darant reikia užvošti bliūdą smile.gif

o dabar kur? Aš irgi dar paklaust noriu ...
Atsakyti
labuka,
gal žinot konsultantę kuri prekiauja Bauer puodais? Man perkaitinus keptuvę, perkaito ir termometras. Skambinau tai pas, kurią pirkau tai vasarą žadėjo atvežti kitą pirkti, paskui pati paskambino, kad kita jos draugė pasirūpins.Tada vėl žadėjo ir taip jau nuo Naujų metų visai nebeatsiliepia. Žodžiu-dingo, va kai pirkti tai labai gražiai giedojo, "kad kaip myliu savo klientes, kokia atsakinga jaučiuosi jei kas negerai, kreipkitės".
Atsakyti
turiu įsigijusi Bauer puodų rinkinį. Išsilydė puodo termometras tik nežinau kur jį gauti pakeitimui.
Atsakyti
Tai ar tas puodo dangtis, pasukus 180 kampu, turi visada uzsifiksuoti? smile.gif
Beje, kaip geriau virti darzoves-perforuotame puode, ar paprastame su keliais saukstais vandens?
Atsakyti
Dvidešimt metų naudojau šiuos puodus,parsivežiau jos iš Rusijos,labai jais patenkinta
http://imagizer.imag...90/691/tbrk.jpg

vėliau nusipirkau didesnį puodą berghoff
http://imagizer.imag...90/690/0v3k.jpg
geras puodas,vertas

vėliau,nusipirkau bauer keturių litrų puodą,kainavusi man visą algą,tarka,priklausanti rinkiniui,nieko verta,pats puodas nevertas tokios kainos
http://imagizer.imag...90/845/dgu7.jpg
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2014 02 02, 12:14)
vėliau,nusipirkau bauer keturių litrų puodą,kainavusi man visą algą,tarka,priklausanti rinkiniui,nieko verta,pats puodas nevertas tokios kainos
http://imagizer.imag...90/845/dgu7.jpg

Kodėl? Kas ne taip lyginant su anais?
Atsakyti
man tai bauer labai patinka puodai ir manau verti kainos..
ten tie priedai darkos sieteliai bliudeliai ir t.t. irgi guli nenaudojami, bet puodai super. kol kas geresniu nesutikau
Atsakyti
viskas gerai jam,parašiau savo nuomonė,man jis nevertas tokių pinigų,taip išverda greitai,taip mažiau vandens ir aliejaus,taip kvapnesnis maistas,bet kaina perdidelė
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2014 02 02, 17:55)
viskas gerai jam,parašiau savo nuomonė,man jis nevertas tokių pinigų,taip išverda greitai,taip mažiau vandens ir aliejaus,taip kvapnesnis maistas,bet kaina perdidelė

Dėl kainos tai pristarsiu, išpūstas reikalas visgi
Atsakyti
As taip pat turiu dideli, geras, svarstau apie papildyma, dėkuj už nuomones!
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2014 02 02, 17:55)

kaina tai didele, bet...
1. duju sunaudojimas sumazejo nuo 10-15 iki 2-3 kubu per men. paskaiciavau, kad per tuos 7 ar 8 metus 1 puodas man jau atsipirko.
2. nereikia jokiu kitu puodu. turiu is viso 3. ir tik viena ne bauer'i. tad neteko per tuos metus leisti pinigu ant puodu, o vat ant keptuviu per ta laika isleidau tiek kiek man kainuotu bauer puodas biggrin.gif jei ne dar daugiau...
3. dingo problemos su skrandziu - pries tai ede remuo, turiu problemu su kepenim ir tulzim - tai tikrai priepoliu sumazejo ir galiu megautis kepta mesa be pasekmiu thumbup.gif
4. maistas ilgai lieka siltas
5. maistas jame ir negenda tai greit - ypac aktualu vasara, kai pamirsti nakciai puoda i saldytuva idet ax.gif
6. ir dar - kam negalima druskos - tai juose mesa islaiko savo "druskinguma", ar kaip pavadinti. mes mesos nesudom kai juose kepam. ir kai prisimenam perspejam svecius kad mesa be druskos - dar ne vienas nesidruskino. specialiai kolegem kepiau jautiena (!) be nieko, nes netikejo. irodziau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2014 03 10, 16:07)
kaina tai didele, bet...
1. duju sunaudojimas sumazejo nuo 10-15  iki 2-3 kubu per men. paskaiciavau, kad per tuos 7 ar 8 metus 1 puodas man jau atsipirko.
2. nereikia jokiu kitu puodu. turiu is viso 3. ir tik viena ne bauer'i. tad neteko per tuos metus leisti pinigu ant puodu, o vat ant keptuviu per ta laika isleidau tiek kiek man kainuotu bauer puodas  biggrin.gif jei ne dar daugiau...
3. dingo problemos su skrandziu - pries tai ede remuo, turiu problemu su kepenim ir tulzim - tai tikrai priepoliu sumazejo ir galiu megautis kepta mesa  be pasekmiu  thumbup.gif
4. maistas ilgai lieka siltas
5. maistas jame ir negenda tai greit - ypac aktualu vasara, kai pamirsti nakciai puoda i saldytuva idet  ax.gif
6. ir dar - kam negalima druskos - tai juose mesa islaiko savo "druskinguma", ar kaip pavadinti. mes mesos nesudom kai juose kepam. ir kai prisimenam perspejam svecius kad mesa be druskos - dar ne vienas nesidruskino. specialiai kolegem kepiau jautiena (!) be nieko, nes netikejo. irodziau  bigsmile.gif

Viskas labai panasu, o gal ir taip pat yra berghoff puoduose, tik kaina puodu laaabai stipriai skiriasi tongue.gif
Atsakyti