QUOTE(marytexxx @ 2014 02 02, 17:55)
viskas gerai jam,parašiau savo nuomonė,man jis nevertas tokių pinigų,taip išverda greitai,taip mažiau vandens ir aliejaus,taip kvapnesnis maistas,bet kaina perdidelė
kaina tai didele, bet...
1. duju sunaudojimas sumazejo nuo 10-15 iki 2-3 kubu per men. paskaiciavau, kad per tuos 7 ar 8 metus 1 puodas man jau atsipirko.
2. nereikia jokiu kitu puodu. turiu is viso 3. ir tik viena ne bauer'i. tad neteko per tuos metus leisti pinigu ant puodu, o vat ant keptuviu per ta laika isleidau tiek kiek man kainuotu bauer puodas
jei ne dar daugiau...
3. dingo problemos su skrandziu - pries tai ede remuo, turiu problemu su kepenim ir tulzim - tai tikrai priepoliu sumazejo ir galiu megautis kepta mesa be pasekmiu
4. maistas ilgai lieka siltas
5. maistas jame ir negenda tai greit - ypac aktualu vasara, kai pamirsti nakciai puoda i saldytuva idet
6. ir dar - kam negalima druskos - tai juose mesa islaiko savo "druskinguma", ar kaip pavadinti. mes mesos nesudom kai juose kepam. ir kai prisimenam perspejam svecius kad mesa be druskos - dar ne vienas nesidruskino. specialiai kolegem kepiau jautiena (!) be nieko, nes netikejo. irodziau
Aš moteris tyli ir kukli. Įžeisi tyliai palaidosiu, kukliai atšvęsiu.