Įkraunama...
Įkraunama...

Bauer produkcija

QUOTE(Regila @ 2012 11 05, 09:44)
Mes šios firmos puodus pirkom prieš kokius 8-9m. Su mama rinkinį pasidalinom. Aš pasiėmiau tą puodą -keptuvę ir puodą su skylutėm. Puodą-keptuvę labai naudoju:mėsai kepti, daržoves ant mėsos verdu, troškinu. Sriubos jame man nepatinka, nes ten man viskas atskirai-kruopos, vanduo ir jokio klijuko. Daržovių sriubos taip pat nepatinka. Tad dažniausiai kepu mėsą, žuvį, verdu uogienes-nereikia maišyt.
Garinio puodo gal kokie 5m neištraukus. Nukišus balkone spintelėj toli toli. Tad iš viso komplekto man užtenka šio vieno. Juo patenkinta.
Plovimas, šveitimas įmanomas ne tik ta pasta, kurią prie indų duoda. Labai gerai šveičia Iplono milteliai (nukrito popieriukas, tad negaliu tiksliai pasakyti Iplonas ar Uplonas). Ten gal 500gr, o kaina apie 4-5Lt. Mums patarė kai kažkada pristatyme buvom. Pabandykit-nedrąsko, nuvalo. Šiemet pirkau amwai Metal cleaner, tai dar geriau nušveičia. Tik šis daugiau kainuoja..
Mama labai naudoja tą litro puoduką. Kadangi viena gyvena, jai jo užtenka bulvėms, troškina balandėlius, rytais verdasi košes.Dideliam verda uogienes, obuolių sūrį-neprisvyla.

Mes irgi jau beveik 6 metai turim. labai esu jai patenkinta thumbup.gif tik kaina per didele ju ir gailiuosi kad visokiu priedu dar prisiemem doh.gif visiskai nenaudolam ax.gif
p.s. dekui uz patarima del sveitimo, tad db teks ieskot metal cleaner kas parduotu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 05 lapkričio 2012 - 10:27
Amway pardavinėja. Tūtelė, kaip padidintos dantų pastos.Jei reiks foto įdėsiu. Tiksliai nepamenu, bet apie 20Lt. Jo nedaug reikia, bet šveičia užtikrintai..visus puodus, kur kažkiek būna prikepusių riebalų. Ypač dangčiai apsiriebaluoja.Aš šį turiu apie pusmetį, bet jau pirmą kartą paėmus valyt nemaniau, kad toks bus rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 11 05, 10:53)
Amway pardavinėja. Tūtelė, kaip padidintos dantų pastos.Jei reiks foto įdėsiu. Tiksliai nepamenu, bet apie 20Lt. Jo nedaug reikia, bet šveičia užtikrintai..visus puodus, kur kažkiek būna prikepusių riebalų. Ypač dangčiai apsiriebaluoja.Aš šį turiu apie pusmetį, bet jau pirmą kartą paėmus valyt nemaniau, kad toks bus rezultatas.

pas mus kazkaip labai did problemu su sveitimu nebuvo, bet va db su mama gyvenam tai niekaip neina ismokint, kad baueri ne tik isplaut issluostyt reikia, bet ir nuo vyrykles nuimt - amzinai apsitasko nuo keptuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2012 11 05, 11:27)
Mes irgi jau beveik 6 metai turim. labai esu jai patenkinta  thumbup.gif tik kaina per didele ju ir gailiuosi kad visokiu priedu dar prisiemem  doh.gif  visiskai nenaudolam  ax.gif
p.s. dekui uz patarima del sveitimo, tad db teks ieskot metal cleaner kas parduotu  4u.gif

Galiu aš tau jį padovanot mėtosi kažkur. Nepatiko jis man. Naudoju kitokį
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 11 05, 14:14)
Galiu aš tau jį padovanot mėtosi kažkur. Nepatiko jis man. Naudoju kitokį

o kodel nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2012 11 05, 16:55)
o kodel nepatiko?

nežinau, per skystas

aš naudoju tokią
http://www.buyspares...t.pl?pid=895478
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 11 05, 21:00)
nežinau, per skystas

aš naudoju tokią
http://www.buyspares...t.pl?pid=895478

toki buvom gave "dovanu" lotuliukas: baiges , tai sveiciau su kazkokiu vokisku, ale geresnio rezultato noretusi ax.gif
Atsakyti
VIVULIA,
Nu nusišveitei blizga? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 11 20, 08:32)
Nu nusišveitei blizga?  biggrin.gif

blizga biggrin.gif ... visai gerai nusveicia 4u.gif
Atsakyti
Man tas amway patiko. Neseniai šveičiau paprastos dujinės stiklą iš vidaus. Patepiau, kokias 5min palaikiau, o po to pakankamai lengvai nusivalė. Žinoma, kempinę reikėjo paspausti. Kitomis priemonėmis neįveikiau.
Na ši priemonė skystoka, bet tada galima mažiau imti. Nesu šios firmos propoguotoja, tačiau ką išbandžius ir patiko-siūlau ir kitiems. Man kolegė pasiūlė. O kadangi ji jai priklauso, truputį skeptiškai žiūrėjau. Bet po kelių raginimų pabandžiau. Ne vieną priemonę ji pasiūlius ir kai kurios vertos dėmesio.
Atsakyti
Laba diena,
matau kad apmirusi tema, bet klausimų kalną turiu. Svarbiausias- kaip naudoti tarką, kur ant dubens dedasi, kišasi kažkokai rankenėlė ir kaip ten ką daryt? Yra du dubenys- didesnis ir mažesnis, žiedas didesniam, bet kaip ten naudoti? gal kur video yra tokiems bukiems neišmanėliams? Atnešė diedelis rinkinuką parduot, nebloga kaina, svarstau ar supratus kas kaip sau pasiimt ar toliau perleist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 04 14, 11:40)
Laba diena,
matau kad apmirusi tema, bet klausimų kalną turiu. Svarbiausias- kaip naudoti tarką, kur ant dubens dedasi, kišasi kažkokai rankenėlė ir kaip ten ką daryt? Yra du dubenys- didesnis ir mažesnis,  žiedas didesniam, bet kaip ten naudoti? gal kur video yra tokiems bukiems neišmanėliams?  Atnešė diedelis rinkinuką parduot, nebloga kaina, svarstau ar supratus kas kaip sau pasiimt ar toliau perleist  blush2.gif

Ant tos tarkos galima šildyt maistą garuose pvz kepant mėsą ar verdant bulves. T.y. vienu šūviu nušaut du zuikius smile.gif bet taip darant reikia užvošti bliūdą smile.gif
Atsakyti