As turiu taip pat siuos puodus du ir esu labai labai patenkinta.
Labas vakaras .
Prieš mėnesį , gal daugiau , IKI parduotuvėje mane sustabdė mergina , kuri darė apklausą apie ekologišką maistą ,( pora kartų bandžiau pasprukti , bet ... nesėkmingai , išlindus iš už vienos prekių lentynų eilės susimušėm kaktomis ) .Atsakiau į kelis klausymų , ir tuo viskas užsimiršo ... tiesa , reikėjo pavardės ir telefono numerio , daviau .
Prieš savaitę sulaukiau skambučio iš bauer atstovybės Kaune ( čia ir gyvenu ) , kad patekau į laimingųjų penketuką , ( buvo kažkokiam prekybos centre traukti burtai - ir nuskilo gi man ) , ir prašo atvykti atsiimti laimėto prizo ( ką išsitrauksiu , bus mano - puodas , pagalvė , antklodė ...) , sirgau , nenuvykau .
Norėjau iš vis nevažiuoti , turiu tų puodų , bet paskaičius čia , vis tik turbūt reiks , jei jau jie tikrai tokie puikūs , tik bijau , kad neįsiūlytų prie to vieno laimėto ( jei ištrauksiu jį ) dasipirkti dar kokius 5 , ar kokią kelionę , reiks važiuot su vyru , kad apgintų .
Šiaip turiu BERGHOFF pilną puodų rinkinį , ir senai , nuo tada , kai tik jie pasirodė , puikūs .
Prieš mėnesį , gal daugiau , IKI parduotuvėje mane sustabdė mergina , kuri darė apklausą apie ekologišką maistą ,( pora kartų bandžiau pasprukti , bet ... nesėkmingai , išlindus iš už vienos prekių lentynų eilės susimušėm kaktomis ) .Atsakiau į kelis klausymų , ir tuo viskas užsimiršo ... tiesa , reikėjo pavardės ir telefono numerio , daviau .
Prieš savaitę sulaukiau skambučio iš bauer atstovybės Kaune ( čia ir gyvenu ) , kad patekau į laimingųjų penketuką , ( buvo kažkokiam prekybos centre traukti burtai - ir nuskilo gi man ) , ir prašo atvykti atsiimti laimėto prizo ( ką išsitrauksiu , bus mano - puodas , pagalvė , antklodė ...) , sirgau , nenuvykau .
Norėjau iš vis nevažiuoti , turiu tų puodų , bet paskaičius čia , vis tik turbūt reiks , jei jau jie tikrai tokie puikūs , tik bijau , kad neįsiūlytų prie to vieno laimėto ( jei ištrauksiu jį ) dasipirkti dar kokius 5 , ar kokią kelionę , reiks važiuot su vyru , kad apgintų .
Šiaip turiu BERGHOFF pilną puodų rinkinį , ir senai , nuo tada , kai tik jie pasirodė , puikūs .
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 05, 20:27)
puodai tikrai geri, bet gi jus irgi gerus turit.. ne ka prastesnius, negi juos mesit lauk naujus isigysit i ta vieta.. nesamone
geriau kam nors kitam tuos pinigelius panaudoti..
QUOTE(iewaor @ 2012 02 07, 15:24)
Pritariu, mums Bauer anklodes visiskai nepasiteisino, likome labai nepatenkinti.
Su bauer kupranugario antklode miegu jau 10 metų. Į nieką nekeisčiau
Kokia jūsų gal merinosio?
Sveikos Bauer puodų savininkės,
Mes ir turime šiuos puodu jau geri 5 metai, tai man jei superiniai... Kokie troškiniai ir košės gaunasi nerealiai skanios...
Bet va su blynais aš ir neišmokau dar draugauti... kąžkaip nesiseka man juos kepti...
Mes ir turime šiuos puodu jau geri 5 metai, tai man jei superiniai... Kokie troškiniai ir košės gaunasi nerealiai skanios...
Bet va su blynais aš ir neišmokau dar draugauti... kąžkaip nesiseka man juos kepti...
QUOTE(~neira~ @ 2012 04 05 12:00)
Sveikos Bauer puodų savininkės,
Aš tai blynus irgi kepu paprastoj petelnėj
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 04 05, 11:35)
Aš tai blynus irgi kepu paprastoj petelnėj
o, tai gal yra kepančių blynus ar blynelius, miltinius ar bulvinius?
atsiliepkite, jei tokių yra?
QUOTE(~neira~ @ 2012 04 05, 13:00)
o, tai gal yra kepančių blynus ar blynelius, miltinius ar bulvinius?
atsiliepkite, jei tokių yra?
man bet kokias bulves kepant pripraukia. kaip ir kiaušinienę.
Įdomu gal atsilieps kas
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 04 05, 13:49)
man bet kokias bulves kepant pripraukia. kaip ir kiaušinienę.
Įdomu gal atsilieps kas
Įdomu gal atsilieps kas
Bulvių nekepu, tai nežianau, kodėl traukia. Po kiaušinienės kepimo lieka jos sluoksniukas tiesiog, na neprisvilus, bet neatlimpa visa. O su blynais jokių problemų, kepu paprastus, bulvinius, net lietinius. Svarbu šlakelį aliejaus į tešlą įpilti ir pažaisti su temperatūra: ir kai per kaitru, ir kai per vėsu, neiškeps gerai. Aišku viryklės skiriasi, bet maniškę elktrinę reikia jungti nedaugiau 1/3 galingumo.
QUOTE(nerkada @ 2011 02 23, 00:58)
gal galima butu pamokint ir mus kaip ta kugeli kepat ?
ir dar klausimelis kada pilat alieju kepimui,jei pilat,kai pilnai ikaista keptuve?
ir dar klausimelis kada pilat alieju kepimui,jei pilat,kai pilnai ikaista keptuve?
Paprastai kepu. Sutarkuoju bulves, užplikau verdančiu pienu, Bauer keptuvėj ar puode sukepinu lašinukus su svogūnais ir į karštą kepintą masę suverčiu bulvių tarkius. Tada uždengiu, numažinu ugnelę ir pirmyn, laukiu rezultato.
QUOTE(GITALE @ 2011 02 23, 09:41)
o tai kepant blynus uzdengt negalima?
Jie prilimpa prie keptuvės ar uždengti ar ne, ir viskas, tenka imt kitą petelnę.
QUOTE('Karina @ 2011 03 11, 15:54)
Sveikos, kazkuri rasete kad gaunasi geras kugelis, gal galite smulkiau nupasakoti kaip kepate, nes as va siandien kepiau, tai nelabai isejo, skonis geras bet va visiskai neapskrudes
Taip, tikrai neapskrus. Nėr nuo ko jam skrust, jis iššunta.
Sveikos, noriu isigyt siuos puodus, tik kaip isigyt be jokiu prezentaciju? parasiau laiska i bauer puslapy bet tyla jau kokios pora savaiciu
o kodel be prezentacijos??? Juk tik jos metu gaunate nuolaida, o jei pirksite taip bus zymiai brangiau.