as tai visad pakeliu dangti ir paziuriu ar isvire, jei ne, dar palaikau
QUOTE(vassara @ 2010 07 17, 12:00)
as tai visad pakeliu dangti ir paziuriu ar isvire, jei ne, dar palaikau
Ir as paziurinet pradejau. bet termometras jau rodo, kad nebegalima daugiau virti, o reikia isjungti virykle. virciau ir as ilgiau, bet bijau sugadinti puoda, mane perspejo, kad negalima virti iki kol termometras pasieks raudona zyma. todel ir lieka bulves zalios....
O kaip smulkiai jus supjaustote bulves? Kokio mazdaug dydzio gabaliukai?
QUOTE(spyglencija @ 2010 02 16, 14:35)
ir aš esu tarp tų vertinančių bauer patalynę,tikrai labai jau ji gera,ypač kai aš esu alergiška,tai šita patalynė,man kaip išganymas, tik jau su užvalkalais vargstu,niekaip neįtaikau o be užvalkalų,labai jau daug pūkų po kambarius išsinešioja
Turime Bauer pagalves kupranugario vilnos ir vaikams antklode, galiu pasakyti tikrai pinigai buvo ismesti i bala.Kaip pagalvoju kur buvo musu protas moketi tokius pinigus .
Dabar jau treti metai turime anklodes,paklotus taip pat is kupranugario vilnos.Tik pirkome juos kitoje firmoje,kaina tris kartus pigiau ,kokybe kol kas tikrai nesiskundziame ,anklodziu neivilkineju .Sutinku,kad vienintelis minusas,bet jis bus bet kuriu vilnoniu anklodziu tas,kad jos pradzioje pukuojasi .
Mergytes nemetykite pinigu veltui,Bauer uz reklama mokame didelius,kokybe tikrai negeresne uz
http://www.flokati.l...php?st=1&type=5 .
Si firmas daznai daro 30/ -40/nuolaidas,tikrai verta pas juos pirkti
QUOTE(Novilunio @ 2010 07 17, 17:16)
Ir as paziurinet pradejau. bet termometras jau rodo, kad nebegalima daugiau virti, o reikia isjungti virykle. virciau ir as ilgiau, bet bijau sugadinti puoda, mane perspejo, kad negalima virti iki kol termometras pasieks raudona zyma. todel ir lieka bulves zalios....
O kaip smulkiai jus supjaustote bulves? Kokio mazdaug dydzio gabaliukai?
O kaip smulkiai jus supjaustote bulves? Kokio mazdaug dydzio gabaliukai?
o išjungus dujinę jau ir griebi bulves iš puodo? išjungus dar reikia bent penkiolika minučių palikti susidarę karšti garai viduje puodo cirkuliuoja dar kurį laiką ir bulvės pabaigia virti ant išjungtos viryklės - va čia ir yra ekonomija
puodus Bauer turiu jau antri metai - nepamainomas dalykas ir viskas man juose puikiai išverda.Prieš pradėdama juos naudoti daug kartų persiskaičiau naudojimo instrukciją o ir prezentatorė davė savo nr iškilus klausimams galima skambinti. Be to ir internete yra jų numeriai kuriais galima skambinti ir klausti konsultacijų.
tiesa dar apie termometrus - jei rodo pievas tai pirma reik pasižiūrėti ar jis pilnai prisuktas, o dėl pradinės padalos tai man primena kuriozą kuris buvo su paprastu termometru parduotuvėje, kur dirbau pardavėja- ateina vienas žmogus prašo termometro aš jam duodu o jis man sako - jis sugedęs.Klausiu kodėl taip sakote? - o jis man - tai gi pažiūrėkit jis rodo 20 laipsnių, nu tai nesusilaikiau ir susižvengiau ir sakau- o jums atrodo kad mūsų parduotuvėj minusinė temperatūra ar apskritai laipsnių nėra? tai taip ir čia - įkiškit Bauer puodą į šaldiklį ir po kurio laiko išimkit ir rodys nuo pradinės padalos
Papildyta:
QUOTE(fasion149 @ 2010 05 25, 20:16)
Sveikos, gal yra tokia mamyte kuri vienoje rankoje yra laikiusi Bauer Zepter, o kitoje Berghof, Bergner, Milerhaus ar dar kazka panasaus.
Juk visur yra tas pats medicininis plienas (18/10); tie patys termometrai; tie patys 7 sluoksniai dugne.
Mes pirksime puodus, bet vis mastome kokius. Renkuosi tarp Milerhaus ir Bergner - nes tikrai tikiu kad jie ne blogesnes kokybes uz sios - taip specifiskai isreklamuotus (BAuer, Zepter).
Papildyta:
Sita ir as girdejau. Gamykla tapati, kokybe tapati. O gamykla tapati, kuri gamina ir kruva puodu kitu pavadinimu, o sie - tiesiog toks uzsakymas SPEC.
Bet nezinau - gal cia tiesiog antireklama.
Juk visur yra tas pats medicininis plienas (18/10); tie patys termometrai; tie patys 7 sluoksniai dugne.
Mes pirksime puodus, bet vis mastome kokius. Renkuosi tarp Milerhaus ir Bergner - nes tikrai tikiu kad jie ne blogesnes kokybes uz sios - taip specifiskai isreklamuotus (BAuer, Zepter).
Papildyta:
Sita ir as girdejau. Gamykla tapati, kokybe tapati. O gamykla tapati, kuri gamina ir kruva puodu kitu pavadinimu, o sie - tiesiog toks uzsakymas SPEC.
Bet nezinau - gal cia tiesiog antireklama.
bauer ir zepter puodų dugnų tankis skiriasi nuo Berghof ir tai ajučiasi jau vien paėmus puodą - berghof lengvesni
Papildyta:
QUOTE(IevaZ @ 2010 02 19, 21:43)
Tiems, kas nezino:
Beuer - tai senosios Zepter technologijos. Jie gamina is to pacio metalo, ta pati technologija, tik ju dizainas senesnis ir netinka indukcinems viryklems. Zodziu, Zepter - naujesni, grazesnio dizaino ir tinkantys indukcinei, elektrinei, dujinei viryklems.
Tai tiek
Beuer - tai senosios Zepter technologijos. Jie gamina is to pacio metalo, ta pati technologija, tik ju dizainas senesnis ir netinka indukcinems viryklems. Zodziu, Zepter - naujesni, grazesnio dizaino ir tinkantys indukcinei, elektrinei, dujinei viryklems.
Tai tiek
iš kur tokia nesamonė kad Bauer netinka indukcinėms ir dujinėms viryklėms?
Tiesą sakant ir aš girdėjau, kad senesnio modelio Bauer puodai netinka indukcinėm viryklėm Aš saviškius turiu jau 12 metų ir kai pirkau tai net tokių viryklių pas mus dar nebuvo Kol kas nesuku dėl to galvos, nes mano viryklė - dujinė
Papildyta:
Manau pas nusipirkusius tokius puodus visko buvo Kuo daugiau bandysit, tuo geriau viskas gausis O bulves verdant jei rodyklė pakilo iki raudonos ribos, nekelkit dangčio ir išjunkit puodą. Po 15 min bulvės tikrai bus išvirę
Papildyta:
QUOTE(Novilunio @ 2010 07 17, 10:21)
Ar kiti neturi tokiu problemu, tik as?
Manau pas nusipirkusius tokius puodus visko buvo Kuo daugiau bandysit, tuo geriau viskas gausis O bulves verdant jei rodyklė pakilo iki raudonos ribos, nekelkit dangčio ir išjunkit puodą. Po 15 min bulvės tikrai bus išvirę
QUOTE(Novilunio @ 2010 07 17, 17:16)
Ir as paziurinet pradejau. bet termometras jau rodo, kad nebegalima daugiau virti, o reikia isjungti virykle. virciau ir as ilgiau, bet bijau sugadinti puoda, mane perspejo, kad negalima virti iki kol termometras pasieks raudona zyma. todel ir lieka bulves zalios....
O kaip smulkiai jus supjaustote bulves? Kokio mazdaug dydzio gabaliukai?
O kaip smulkiai jus supjaustote bulves? Kokio mazdaug dydzio gabaliukai?
aš kai kepu mėsą prie baigiant sumetu bulves nedideliais gabalėliais, kol mėsa baigia iškept ir bulvės išverda į termometrą žiūriu tik tam kad nesudeginčiau puodo. nekilnoju dangčio be reikalo. viskas iškepa liuks
i | Forume draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti ir pan. Skelbimam yra Skelbimų lenta. |
QUOTE(Novilunio @ 2010 07 11, 21:35)
ir apskritai, dar prisiminiau ir zirnius, viriau tiek, kiek galima, bet vistiek kieti buvo. zirniu turejau prisidziovinusi, siek tiek vandeny pries virima palaikiau.
Žirniai ir perlinės kruopos išverda superiškai. Su bulvėm irgi vargstu. Dar bėda ta su jom, kad nors ir minkštos - nesukritę, o mano šeimyna virtas bulves pripažįsta tik sukritusias.
QUOTE(nerkada @ 2011 02 22, 11:43)
sveikos,
noriu paklausti kaip sekasi kepti bulvinius blynus? man paskutiniu metu taip prikraukia,kad... Tik viena syki gavosi super, bet kiek bandau dabar, tai niekaip .
noriu paklausti kaip sekasi kepti bulvinius blynus? man paskutiniu metu taip prikraukia,kad... Tik viena syki gavosi super, bet kiek bandau dabar, tai niekaip .
Su blynais išvis blogai... Geriausiai pavyksta varškėčiai, bet ir tai ne visada.
QUOTE(libaja @ 2011 02 22, 17:09)
Žirniai ir perlinės kruopos išverda superiškai. Su bulvėm irgi vargstu. Dar bėda ta su jom, kad nors ir minkštos - nesukritę, o mano šeimyna virtas bulves pripažįsta tik sukritusias.
Su blynais išvis blogai... Geriausiai pavyksta varškėčiai, bet ir tai ne visada.
Su blynais išvis blogai... Geriausiai pavyksta varškėčiai, bet ir tai ne visada.
o tu dieve, man sake kad galima kugeli tam puode iskept nededant i orkaite o ant dujines, o cia blynai neiskepa
QUOTE(GITALE @ 2011 02 22, 18:28)
o tu dieve, man sake kad galima kugeli tam puode iskept nededant i orkaite o ant dujines, o cia blynai neiskepa
kugelis tobulai pavyksta vienas paprasčiausių ir labiausiai mėgstamų mūsų patiekalų, nes jis kepamas uždengus keptuvę, ir puikiai iššunta, o vat su blynais ne kas...
QUOTE(libaja @ 2011 02 22, 19:52)
kugelis tobulai pavyksta vienas paprasčiausių ir labiausiai mėgstamų mūsų patiekalų, nes jis kepamas uždengus keptuvę, ir puikiai iššunta, o vat su blynais ne kas...
o tai kepant blynus uzdengt negalima?