Įkraunama...
Įkraunama...

Bauer produkcija

O kokiame puode tas apkepas kepamas? Ar tinka paprastas Bauer didelis puodas ar čia tos keptuvės reikia, ar dar koks kitas būna?

Dar turiu kitą klausimą kaip jūs bulves be vandens verdate? Su lupenom ar be? Dedate 'cielas' ar smulkinate kūbeliais?
[/quote]

Apkepą kepu troškintuve tokiam su dvien rankenom, jis žemas ir plačiu dugnu, todėl patogu jau iškepusį apkepą išimti. Manau, kad eiliniame puode taip pat turėtų iškepti, tik būtų storesnis g.gif Bulves verdu dažniausiai be lupenų ir pjaunu jas į 4 dalis, jei bulvė didesnė - dar smulkiau smile.gif
Papildyta:
Per 10 naudojimo metų nesusvilinau nei vienos rankenėlės smile.gif Todėl manau daug kas priklauso nuo šeimininkės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2009 02 11, 00:43)
Per 10 naudojimo metų nesusvilinau nei vienos rankenėlės smile.gif Todėl manau daug kas priklauso nuo šeimininkės mirksiukas.gif


O jūs ant dujinės gaminat? Man jos labai kaista, jei padedu ant vidutinės rinkės, ant didelės išvis negaliu, o mažiausia nieko nekaitina. Tai gaunasi karštos plastikinės rankenos, tai visai nemalonu smile.gif Contacto puodai su metalinėm rankenėlėm, kurios taškiniu būdu prilydytos, tai nekaista.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 12, 19:15)
O jūs ant dujinės gaminat? Man jos labai kaista, jei padedu ant vidutinės rinkės, ant didelės išvis negaliu, o mažiausia nieko nekaitina. Tai gaunasi karštos plastikinės rankenos, tai visai nemalonu smile.gif Contacto puodai su metalinėm rankenėlėm, kurios taškiniu būdu prilydytos, tai nekaista.



Gaminu ant dujinės, didžiausios kaitvietės nebelabai ir naudoju, su šiais puodais man gana ir vidutinių smile.gif
Atsakyti
4u.gif šiandien ir man pristatė BAUER puodą.. tik vis tiek aš neįkertu sistemos, tai kaip ten sriubą virt? kiek to vandenio reikia? kada nukelt tą dangtį, kada atgal uždėt? g.gif jau norėtųsi kąžką vyrui pagaminti šiandien, bet kad p[rotas neišnešą - ką? kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 04, 13:26)
4u.gif šiandien ir man pristatė BAUER puodą.. tik vis tiek aš neįkertu sistemos, tai kaip ten sriubą virt? kiek to vandenio reikia? kada nukelt tą dangtį, kada atgal uždėt?  g.gif  jau norėtųsi kąžką vyrui pagaminti šiandien, bet kad p[rotas neišnešą - ką? kaip? g.gif

Na, sriubą tai ten galima kaip bet kokiame kitame puode virti. O kai norėsite virti ką nors be vandens - čia jau sunkiau, bet kai kas išmoksta (aš - ne blush2.gif).
Atsakyti
nu tai va, vyras mano labai džiaugiasi tais puodais.. aš tai jų bijau lotuliukas.gif o tai be vandens pvz. bulves, tai taip suprantu, kad sudedi į šaltą puodą , uždengi ir verdi, ar kaip? kaip troškinį kokį pagamint? Juk vis tiek kažkiek to vandens reikia? g.gif
neturėjo boba bėdos, tai pasidarėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 04, 14:23)
nu tai va, vyras mano labai džiaugiasi tais puodais.. aš tai jų bijau lotuliukas.gif  o tai be vandens pvz. bulves, tai taip suprantu, kad sudedi į šaltą puodą , uždengi ir verdi, ar kaip? kaip troškinį kokį pagamint? Juk vis tiek kažkiek to vandens reikia? g.gif
neturėjo boba bėdos, tai pasidarėsmile.gif

Na, pvz as bulves verdu tik su 3-4 saukstais vandens.
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 04, 14:23)
nu tai va, vyras mano labai džiaugiasi tais puodais.. aš tai jų bijau lotuliukas.gif  o tai be vandens pvz. bulves, tai taip suprantu, kad sudedi į šaltą puodą , uždengi ir verdi, ar kaip? kaip troškinį kokį pagamint? Juk vis tiek kažkiek to vandens reikia? g.gif
neturėjo boba bėdos, tai pasidarėsmile.gif


Šiaip tai konsultantės turėtų apmokyti žmones, nusipirkusius iš jų puodus, kvieskitės į namus ir tegu mokina smile.gif
Atsakyti
4u.gif na, nereikėjo man konsultančių. Tai, va, galiu trumpai papasakot kaip man sekėsi, gal kam nors bus įdomu blush2.gif
Pirmiausia, perskaičiau garantinį ( nes tik jame radau parašyta, kad pirmą kartą naudojant reikia tą puodą išplauti su pasta ir išvalyti sausai), tada perskaičiau tą knygą, kur pradžioje yra šiokia tokia instrukcija ir pradėjau procesą. Kažkas minėjo dėl dangčio.. šiaip aš radau parašyta, kad uždengus puodą dangčiu, tą dangtį reikia pasukti 180 laipsnių kampu.
Tia va, sudėjau į sausą puodą nuplautas bulves, o ant jų vištienos filė tik su mairūnu ir kariu, uždengiau puodą ir viriau.. neprisvilo, neprisitaškė.. skonis įdomus, bet man labai patiko .. va tokia mano pirmoji patirtis su Bauerio puodais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 05, 10:13)
šiaip aš radau parašyta, kad uždengus puodą dangčiu, tą dangtį reikia pasukti 180 laipsnių kampu.
Tia va, sudėjau į sausą puodą nuplautas bulves, o ant jų vištienos filė tik su mairūnu ir kariu, uždengiau puodą ir  viriau.. neprisvilo, neprisitaškė.. skonis įdomus, bet man labai patiko .. va tokia mano pirmoji  patirtis su Bauerio puodais 4u.gif

Sveikinu, kad iš pirmo karto viskas pavyko thumbup.gif.
Įdomu, kam reikia dangtį sukti 180 laipsnių kampu? g.gif
Atsakyti
Na užsisuka sriegis yra gi lotuliukas.gif O jei rimtai, tai ir aš puodo dangtį pasukioju, kol jis lygiau į savo vietą atsistoja ax.gif
Atsakyti
Mėgstančiom sveikai maitintis, vienas recepčiukas : į šaltą troškintuvą (galima ir į puodą, bet ten bus labai storai) sluoksniuoju atšildytą žuvį( menkė, jūrų lydeka ir t.t.), smulkintus svogūnus, pjaustytus grybus, tarkuotas morkas, tarkuotą sūrį sumaišytą su česnaku ir majonezu. Tarp sluoksnių barstau druską, pipirus, galima žuvies prieskonius(bet man tie rūgštūs - neskanu). Statome puodą ant ugnies ir neatidenginėjant !!! laukiam kol rodyklė pakils iki žalio laukelio vidurio, tada ma-žinam ugnį, pakeliam rodyklę iki raudono laukelio ir išjungiam. Neatidengtą puodą palieku dar pusei valandos. Vandens pilti nereikia nes žuvis pakankamai šlapias produktas smile.gif . Valgom mes šitą apkepą su skrudinta balta duona thumbup.gif Parašiau sudėtį, kokią pati gaminu, o variantų gali būti n. Vietoj žuvies - mėsa, daržoves irgi galima naudoti kokias mėgstat smile.gif Jei kas gaminsit, skanaus 4u.gif
Atsakyti