tėvai turi Bauer, tai patenkinti
Gal kas turite kainyna puodu?Ar zinote nuoroda?Imeskite i az.Aciu
QUOTE(dira @ 2007 09 10, 14:46)
nelabai patogu miegoti....
Kodel butent?
QUOTE(gincevince @ 2008 03 18, 21:18)
vasara pazystama laimojo kelione, bet reikejo dar pirkti prekiu kad ji galiotu )) ir tas kelione tai buvo skrydis ir apgyvendinimas su pusryciais maltoje o visa kita is savo kisenes moketi reikejo
tad tiek ja ir mate su kelione
geri apgavikai jie
tad tiek ja ir mate su kelione
geri apgavikai jie
Tai cia dar labai liuks laimejimas, jei ir skrydi, ir apgyvendinima su pusryciais apmoketu Kad dabar liepia skrydziu patiems pasirupinti.
QUOTE(agute07 @ 2009 01 13, 14:51)
Gal kas turite kainyna puodu?Ar zinote nuoroda?Imeskite i az.Aciu
čia reikia klausti kas prekiauja, nes internete nieko nėra
QUOTE(kristinalm @ 2009 01 15, 23:05)
čia reikia klausti kas prekiauja, nes internete nieko nėra
Sveikos
mano teveliai irgi turi Bauer puodus ir labai jais yra patenkinti as ir pati planuoju juos greitu laiku isigyti...
ypac mane zavi keptuve.. bet reikia moketi ja naudotis ir butinai sekti naudojimosi instrukcijas, juk ne veltui yra termometrai ir trys ju padalos.
pvz norint, kad blynai keptuveje neprisviltu, reikia i tesla ipilti siek tiek aliejaus
QUOTE(inqusiux @ 2008 12 18, 21:58)
jop, pritariu, as ir likau baueriu nusivylus,nuo pat nupirkimo man tas puodas itarima sukele, nes buvo tarsi visas pavirsius isbraizytas smulkiais ruozelias, o dabar isvis baisiai atrodo, nors niekad nesveiciu pavirsiaus su jokia siurkscia kempine ar priemone
kitakart jau zepter rinkciausi
kitakart jau zepter rinkciausi
tai va, seniau rašiau šioje temoje, kad gavom puodus dovanų su ruožuotu vidiniu paviršiumi. po mėnesio ekspertizės Vokietijoje gavom naują didesnį puodą, na, ruoželių lyg ir mažiau, bet paviršius tikrai ne toks slidus, kaip Zepter puodų. Mažesnį puoduką jie iššveitė, tipo ir jūs gerai šveiskite ir paviršius nusipoliruos
Na ką gi, naudojame mes tuos puodus, apsipratome lyg jau. Kartais prisvyla, kartais ne Bet jei pirkčiau dar, vis tiek Bauer nebepirkčiau (arba tik įdėmiai išnagrinėjusi visus paviršius ) ir rinkčiausi Zepter. Pas mano tėvus jie tarnauja jau apie 15 metų
QUOTE(Ice @ 2009 01 16, 12:53)
tai va, seniau rašiau šioje temoje, kad gavom puodus dovanų su ruožuotu vidiniu paviršiumi. po mėnesio ekspertizės Vokietijoje gavom naują didesnį puodą, na, ruoželių lyg ir mažiau, bet paviršius tikrai ne toks slidus, kaip Zepter puodų. Mažesnį puoduką jie iššveitė, tipo ir jūs gerai šveiskite ir paviršius nusipoliruos
Na ką gi, naudojame mes tuos puodus, apsipratome lyg jau. Kartais prisvyla, kartais ne Bet jei pirkčiau dar, vis tiek Bauer nebepirkčiau (arba tik įdėmiai išnagrinėjusi visus paviršius ) ir rinkčiausi Zepter. Pas mano tėvus jie tarnauja jau apie 15 metų
Na ką gi, naudojame mes tuos puodus, apsipratome lyg jau. Kartais prisvyla, kartais ne Bet jei pirkčiau dar, vis tiek Bauer nebepirkčiau (arba tik įdėmiai išnagrinėjusi visus paviršius ) ir rinkčiausi Zepter. Pas mano tėvus jie tarnauja jau apie 15 metų
Aš irgi turiu ir Bauer ir zepter, tai zepter man labiau patinka
Sveikutes turiu ir as bauer puodus, visa rinkini, ir visi jie naudojami, nuo maziausio iki didziausio nenaudojamos tik tarkos tos, nes man jos nereikalingas daiktas atrodo Gaminu viska, paprastus kasdieninius patiekalus, cipelinus garuose, tortu paplocius, cia taip mineta varskes apkepa, viskas pavyksta ir tikrai esu labai patenkinta siais puodais bliudeliai ypac gerai tarnauja vasara, viename saslus marinuoju kitam sudedu ryzius,kurie ilgiau islieka silti
Aisku nesakau kad super, turi ir minusu, tai yra prieziura, pasveisti tikrai tenka... ypac tuos puodus kurie verda be vandens ir keptuves.... bet visumoj esu patenkinta, tikrai nesigailiu juos isigijusi
P.S. karta buvau sudeginusi rankenele, per ziopluma pamirsau uzdejusi keptuve ant dujines tuscia, tai po geros valandos radau issilydziuse, taciau be jokiu problemu ja pakeite nors prie rinkinio priklauso ir atsargines rankeneles, taciau jas taupau ateiciai
Aisku nesakau kad super, turi ir minusu, tai yra prieziura, pasveisti tikrai tenka... ypac tuos puodus kurie verda be vandens ir keptuves.... bet visumoj esu patenkinta, tikrai nesigailiu juos isigijusi
P.S. karta buvau sudeginusi rankenele, per ziopluma pamirsau uzdejusi keptuve ant dujines tuscia, tai po geros valandos radau issilydziuse, taciau be jokiu problemu ja pakeite nors prie rinkinio priklauso ir atsargines rankeneles, taciau jas taupau ateiciai
QUOTE(Maikutee @ 2009 01 28, 15:52)
Gaminu viska, paprastus kasdieninius patiekalus, cipelinus garuose, tortu paplocius, cia taip mineta varskes apkepa, viskas pavyksta ir tikrai esu labai patenkinta siais puodais
O tai koks skonis cepelinų garuose , ir kaip juos dedi į puodą, juk mažai tada išeina, vienas ant kito juk nedėsi, idomu.
Greit papasakok kaip darai, kaip apkepus kepi ir tortų blynus , labai mane suintrigavai
Gal Bauer yra kokia receptų knyga
QUOTE(kristinalm @ 2009 01 28, 22:35)
O tai koks skonis cepelinų garuose , ir kaip juos dedi į puodą, juk mažai tada išeina, vienas ant kito juk nedėsi, idomu.
Greit papasakok kaip darai, kaip apkepus kepi ir tortų blynus , labai mane suintrigavai
Gal Bauer yra kokia receptų knyga
Greit papasakok kaip darai, kaip apkepus kepi ir tortų blynus , labai mane suintrigavai
Gal Bauer yra kokia receptų knyga
Pirmiausiai apie cipelinus tai viena eile vardu vandenyje, kita eile garu puode, gaunas kazkur 16 cipelinu, verdu dideliame puode, vieno ant kito nededu nes tada garu puodas neuzsides.... O skonis tai geras, mums labiau patinka nei vandenyje virtu
Apkepo ir torto blynu receptus radau cia forume tema berods maisto gaminimas su zepter ten ir siaip yra visokiu patarimu ir recepteliu, tikrai verta pasiskaityti
O del receptu knygos, tai turiu ir bauer knygele, dovana prie puodu buvo ir is zepterio ivairiu recepteliu atsisvietus
QUOTE(Maikutee @ 2009 02 09, 22:16)
Pirmiausiai apie cipelinus tai viena eile vardu vandenyje, kita eile garu puode, gaunas kazkur 16 cipelinu, verdu dideliame puode, vieno ant kito nededu nes tada garu puodas neuzsides.... O skonis tai geras, mums labiau patinka nei vandenyje virtu
Apkepo ir torto blynu receptus radau cia forume tema berods maisto gaminimas su zepter ten ir siaip yra visokiu patarimu ir recepteliu, tikrai verta pasiskaityti
O del receptu knygos, tai turiu ir bauer knygele, dovana prie puodu buvo ir is zepterio ivairiu recepteliu atsisvietus
Apkepo ir torto blynu receptus radau cia forume tema berods maisto gaminimas su zepter ten ir siaip yra visokiu patarimu ir recepteliu, tikrai verta pasiskaityti
O del receptu knygos, tai turiu ir bauer knygele, dovana prie puodu buvo ir is zepterio ivairiu recepteliu atsisvietus
Ačiū labai, einu skaitinėti
Aš irgi turiu Bauer puodų visą rinkinį ir keptuvę, bliūdą ir tarką. Atsinešė vyras kaip kraitį Seni jie, jau 10 metų, bet buvo beveik nenaudoti. Negaliu pasakyt, kad jie kuo nors ypatingi, visiškai ne. Mane nervina, kad rankenos jų svyla ant dujinės, nors dedu ant kuo mažesnės rinkės. Ir juoduoja (gal oksiduojasi) jie man. Turiu rinkinį Contacto puodų (jie panašūs į Berghoffus), tai jais esu kur kas labiau patenkinta. Greitai viskas užverda, niekas nesvyla, viskas ant garų puikiai verda ir ilgai lieka karšti. Tiesa, termometrų neturi, bet nelabai man jie ir reikalingi. Užtat Contacto puodai tik 600, o ne 2000 kainavo Visos tos pasakos per prezentacijas Bauer (tyčia vasarą nuėjom pasicekavyt) apie medicininį plieną, tai nieko vertos, nes toks plienas neegzistuoja, paklauskite medikų.
O kokiame puode tas apkepas kepamas? Ar tinka paprastas Bauer didelis puodas ar čia tos keptuvės reikia, ar dar koks kitas būna?
Dar turiu kitą klausimą kaip jūs bulves be vandens verdate? Su lupenom ar be? Dedate 'cielas' ar smulkinate kūbeliais?
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 10, 14:35)
Kugelio dar nekepiau bet užtat šiandien kepiau varškės apkepą, gavosi Receptą turiu jau seniai, bet su mano dujine orkaite visokių nesamonių būdavo, tai prisvyla, tai neiškepa O patarimus kaip viską teisingai atlikti radau Zepter puodų temoje Gal kas bandysit
O kokiame puode tas apkepas kepamas? Ar tinka paprastas Bauer didelis puodas ar čia tos keptuvės reikia, ar dar koks kitas būna?
Dar turiu kitą klausimą kaip jūs bulves be vandens verdate? Su lupenom ar be? Dedate 'cielas' ar smulkinate kūbeliais?