Įkraunama...
Įkraunama...

Bauer produkcija

QUOTE(kovo @ 2008 12 02, 16:24)
Aš taip pat turiu BAUER puodus ir dabar pažiūrėjau kad ir mano ne nuo pradinės padalos rodo, o rodyklė stovi per puse tarp dviejų mėlynų brūkšnelių.Aš manau user posted imagekad jei kambaryje šilčiau tai ir rodo ne nuo pradžių

Tai gal tada viskas gerai su tuo termometru, o as jau susinervinau doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ,turiu ir as nusipirkus visa komplekta BAUER puodu.galiu pasakyti tik tiek,na gal kaina is pradziu nuskausmina,bet pats maistas ir jo skonis yra tikrai geras, verta ir tuos pinigelius sumoketi. thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš Bauer puodą, dar turiu Zepter keptuvę-troškintuvę, tai kiek suprantu Bauer puode negalimas naudoti metalinių samčių ir kt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2008 12 14, 20:56)
Nusipirkau ir aš Bauer puodą, dar turiu Zepter keptuvę-troškintuvę, tai kiek suprantu Bauer puode negalimas naudoti metalinių samčių ir kt. g.gif

Kad galima, taip sake per prezentacija.
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2008 12 14, 20:56)

Iš kur jūs tokia nesamones user posted image traukiat , kad negalima naudoti metalinių samčių.Aš naudoju ir metalinius samčius ir su metaliniu šveistuku user posted imageteko patrinti -nieko ir kas jiems gali nutikti , nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2008 12 15, 00:52)
Iš kur jūs tokia nesamones user posted image traukiat , kad negalima naudoti metalinių samčių.Aš naudoju ir metalinius samčius ir su metaliniu šveistuku user posted imageteko patrinti -nieko ir kas jiems gali nutikti , nesuprantu.

Kai buvau Zepter prezentac. kai sakė kad su metaliniais nenaudoti įrankiais, nes susibraižo g.gif , dėl Bauer tai nežinau, užtai ir klausiu g.gif
Bet klausykit viriau šiandien sriubą, pastačiau ant 2/3 temp. ir man vanduo užvirė tik ant raudono vidurio, kaip suprasti, čia termometras grybauja?
O trinti su metaline galima, bet tik ta brangia, tokia minkštutė, ir tik vidų (taip zepteristės sakė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 15 gruodžio 2008 - 21:23
QUOTE(kovo @ 2008 12 02, 15:24)
Aš taip pat turiu BAUER puodus ir dabar pažiūrėjau kad ir mano ne nuo pradinės padalos rodo, o rodyklė stovi per puse tarp dviejų mėlynų brūkšnelių.Aš manau user posted imagekad jei kambaryje šilčiau tai ir rodo ne nuo pradžių

pas mane irgi bele ka rodo, girdziu puode jau kunkuliuoja,verda, o termometras dar ant melyno laukelio stovi blink.gif kad ir ant minimaliausios ugnies puodas- garai verzias kaip isproteje, kiek zinau taip neturetu but? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 15, 09:49)
Turiu ir aš Bauer ir Zepterio puodus, tai galiu palyginti.
Bauerio nepatiko iš pat pradžių, kad išvynioto puodo termometras jau iš karto rodė temperatūrą  blink.gif , tipo taip turi būti, paaiškino konsultantė  blink.gif
O su Zepteriu man viskas aišku, termometras savo vietoje  biggrin.gif .
Ir dar, l didelis skirtumas dėl dangčio sandarumo. Bauer, kaip čia kitos SM pastebėjo, nors nepili daug vandens, išbėga, priešingai nei Zepterio. Zepterio pasiekia žalią rodyklę ir aš išjungiu, t.y. pabaigia virti maistas išjungtame, o puodui pravėsus, dangtis tarsi užsivakumuoja (norint jį atidaryti, reikia truputį pašildyti puodą). Baueris niekad neužsivakumuoja, tai spėju, kad nėra toks sandarus  schmoll.gif , vadinas valgio be vandens neišsivirsi, nes sudegs  g.gif
Ir dar tos rankenėlės tokios atsikišusios, vis turiu žiūrėti, kad mano vyrai nenusvilintų  ant didelės ugnies doh.gif
Manau, kad l apsigavau, kad pirkau puodą iš Bauer, tuo labiau, kad abiejų pnš. kainos. Man asmeniškai Zepterio mielesnis. Tai tokie mano pastebėjimai  4u.gif
O štai patalyne iš Bauer, tai esu l patenkinta.

jop, pritariu, as ir likau baueriu nusivylus,nuo pat nupirkimo man tas puodas itarima sukele, nes buvo tarsi visas pavirsius isbraizytas smulkiais ruozelias, o dabar isvis baisiai atrodo, nors niekad nesveiciu pavirsiaus su jokia siurkscia kempine ar priemone
kitakart jau zepter rinkciausi smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur nusipirkti BAUER puoda 5l g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 12 19, 10:42)
Gal kas zino kur nusipirkti BAUER puoda 5l  g.gif

Žinau 4u.gif
Atsakyti
Turim keptuve,tikra nesamone,nepatinka svyla ir tikrai nerekomenduoju pirkti,nebent neturit kur pinigu deti,o su dovanom,kelionem tai afera gryna.
Geriau jau Tefal,turiu keptuve ir garu puoda,bepriekaistinga.
Atsakyti
nemanau kad tokiose keptuvėse galima kepti, ypač be riebalų, ten gal daugiau troškinti. Turiu Bauer 3 puodus ir garinį puodą, na esu patenkinta, tik reikia su jais mokėti elgtis mirksiukas.gif , greitai užverda, nenaudoju garintuvo ir greitai išverda mirksiukas.gif EKONOMIJA
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 01 05, 14:15)

bigsmile.gif o kaina protinga? 4u.gif
Atsakyti