QUOTE(kovo @ 2008 12 02, 15:24)
Aš taip pat turiu BAUER puodus ir dabar pažiūrėjau kad ir mano ne nuo pradinės padalos rodo, o rodyklė stovi per puse tarp dviejų mėlynų brūkšnelių.Aš manau
kad jei kambaryje šilčiau tai ir rodo ne nuo pradžių
pas mane irgi bele ka rodo, girdziu puode jau kunkuliuoja,verda, o termometras dar ant melyno laukelio stovi
kad ir ant minimaliausios ugnies puodas- garai verzias kaip isproteje, kiek zinau taip neturetu but?
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 15, 09:49)
Turiu ir aš Bauer ir Zepterio puodus, tai galiu palyginti.
Bauerio nepatiko iš pat pradžių, kad išvynioto puodo termometras jau iš karto rodė temperatūrą
, tipo taip turi būti, paaiškino konsultantė
O su Zepteriu man viskas aišku, termometras savo vietoje
.
Ir dar, l didelis skirtumas dėl dangčio sandarumo. Bauer, kaip čia kitos SM pastebėjo, nors nepili daug vandens, išbėga, priešingai nei Zepterio. Zepterio pasiekia žalią rodyklę ir aš išjungiu, t.y. pabaigia virti maistas išjungtame, o puodui pravėsus, dangtis tarsi užsivakumuoja (norint jį atidaryti, reikia truputį pašildyti puodą). Baueris niekad neužsivakumuoja, tai spėju, kad nėra toks sandarus
, vadinas valgio be vandens neišsivirsi, nes sudegs
Ir dar tos rankenėlės tokios atsikišusios, vis turiu žiūrėti, kad mano vyrai nenusvilintų ant didelės ugnies
Manau, kad l apsigavau, kad pirkau puodą iš Bauer, tuo labiau, kad abiejų pnš. kainos. Man asmeniškai Zepterio mielesnis. Tai tokie mano pastebėjimai
O štai patalyne iš Bauer, tai esu l patenkinta.
jop, pritariu, as ir likau baueriu nusivylus,nuo pat nupirkimo man tas puodas itarima sukele, nes buvo tarsi visas pavirsius isbraizytas smulkiais ruozelias, o dabar isvis baisiai atrodo, nors niekad nesveiciu pavirsiaus su jokia siurkscia kempine ar priemone
kitakart jau zepter rinkciausi